Dentists in Veles

Find dentists in Veles. Listings include Medika Le-Ma, Tini-Dent / Тини - Дент, Д-р Симов - Стоматолошка и естетскa oрдинација, Zabna Tehnika Si-Dent, Стоматолошка ординација Д-р Надица and Стоматолошка ординација „Естетик“. Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Dentist in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Medika Le-Ma A Medika Le-Ma
8 Mi Septemvri 69
Veles, 1400

Medika Le-Ma - се за стоматологија! Продажба на стоматолошки,медицински,дерматолошки и гинеколошки материјали.

Tini-Dent / Тини - Дент B Tini-Dent / Тини - Дент
Goce Delcev
Veles, 1400

Др. Баже Петров Др. Сашка Петрова Здравевски Др. Мартини Петров

Д-р Симов - Стоматолошка и естетскa oрдинација C Д-р Симов - Стоматолошка и естетскa oрдинација
Благој Ѓорев бр.87-2/4
Veles, 1400

На сите Ваши прашања ќе одговори нашиот љубезен персонал. За повеќе информации јавете се на нашиот телефонски број или пишете ни во порака.

Zabna Tehnika Si-Dent D Zabna Tehnika Si-Dent
Belgradska
Veles, 1400

Здравите и убави заби значат добробит и квалитет на живот, а нашиот концепт е ЗДРАВИ ЗАБИ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ.

Стоматолошка ординација Д-р Надица E Стоматолошка ординација Д-р Надица
Плоштад Којник бр.11
Veles, 1400

Стоматолошка ординација „Естетик“ F Стоматолошка ординација „Естетик“
Димитар Влахов бр:23
Veles, 1400

специјалист по ортодонција

PZU Oral ART G PZU Oral ART
Ulica Ljubljanska Br.5
Veles, 1400

PZU Oral ART e prviatna zdravstvena ustanova po opsta stomatologija koja Vi gi ovozmozuva site stomatolski uslugi. D-r. Zvezda Kochov

Vitalino H Vitalino
Grozda Kochova 2
Veles, 1400

Izrabotka na metalkeramicki,bezmetalni mostovi konstrukcii i solo koronki.Plombiranje i lekuvanje na zabi,ekstakcii.Rabotime i so deca.

NEO-Dent I NEO-Dent
Blagoj Gorev
Veles, 1400

НЕО Дент е забна ординација којашто може да ви обезбеди блескава и здрава насмевка

Dental Studio S J Dental Studio S
Todor Janev 5
Veles, 1400

ПЗУ ‘’Dental Studio S“ - Ординација по општа стоматологија која се грижи за вашата насмевка и орално здравје со најсовремена опремa.

ZABNA Tehnika PZY Martulkovi K ZABNA Tehnika PZY Martulkovi
Ul.Blagoj Gjorev Br.137 M3/2
Veles, 1400

always open for new solutions and potencional coworkers

The Smiles Factory L The Smiles Factory
Dimitar Vlahov 57/4
Veles, 1400

We were created to produce beautiful smiles.

Стоматолошка ординација „Д-р Петров„ M Стоматолошка ординација „Д-р Петров„
ул Шефки Сали бр 5 (ЈЗУ Здравствен дом)
Veles, 1000

естетска стоматологија и реконструкција на изгубените заби со протези и мостовни конструкции

Штеф-дент 2 N Штеф-дент 2
Blagoj Gjorev 135 1/1
Veles, 1400

Др.Жабева Вишња Др.Ивевски Стево Работно време: Понеделник,вторник и петок од 12-20:00h. Среда и четврток од 9-17h.

ПЗУ "Д-р Намичев" O ПЗУ "Д-р Намичев"
Благој Абрашев бр.23 (Дворови)
Veles, 1400

PZU Dental ART Veles P PZU Dental ART Veles
Lazo Osmakov 8
Veles, 1400

Privatna zdravstvena ustanova

About   Contact   Privacy   Login C