Neodent

Stomatoloska ordinacija -Opsta stomatologija -Ortodoncija Opsta stomatologija i Ortodoncija

Mission: 1.Општи стоматолошки услуги: -лечење и пломбирање заби -девитализација (умртвување) и полнење на канали -вадење на заби -чистење на забен камен, обработка на пародонтални џебови -полирање на заби -белење на заби -поставување на забни циркони -залевање на фисурите кај деца Општите стом.услуги се обавуваат со плав картон и здр.книшка за матичните пациенти. 2.Протетски услуги: -изработка на метал - керамички (порцелански) коронки и мостови -изработка на безметални (церкониум) коронки и мостови со CAD-CAM технологија -изработка на тотални и парцијални класични протези -изработка на термо-прес (еластични) скелетирани протези и валпласт протези -изработка на скелетирани протези со атечмени (копци) -изработка на надоградби на бостонските заби, инлеи, онлеи. Дел од протетските услуги се изработуваат во сопствена забна техника,а дел во соработка со врвни заботехнички лаборатории 3.Ортодонтски услуги: -изработка на мобилни протези за исправање заби кај деца -изработка на фиксни протези за исправање заби и други помагала -изработка на фиксни протези со керамички брекети -изработка на eCliner невидливи протези 4.Орално-хирурски услуги: -Поставување на титаниумски забни импланти Дел од специјалистичките услуги се работат тимски во соработка во врвни специјалисти од земјава и пошироко

Operating as usual

[05/24/20]   Srecen RAMAZAN BAJRAM na site moi prijateli i pacienti!

Pocituvani pacienti,

Ve izvestuvame deka PZU Neodent prodolzuva so rabota so poseben rezim i restrikcii.
Ce se primaat samo odnapred zakazani pacienti na koi prethodno ce se sprovede telefonska anketa i ce vi se objasni protokolot
na priem vo ordinacijata.
Zakazuvanje na tel.044/332795 od 09.00-18.00 h

Vi blagodarime za doverbata

[03/31/20]   Tȅ nderuar Pacient
Nȅ pȅrputhje me Minstrisȅ sȅ Shȅndetȅsiȅ dhe urdhȅr pȅr mbrojtjen e popullatȅs nga pȅrhapja e “covid -19”.

Ju informoj tȅ gjithȅ juve se ISHP” Neodent “ NUK DO TȄ PUNOJ pȅrkohȅsisht.

Nese keni nevoje per Sherbim urgjent dentar ju duhet te me kontaktoni ne numrin tim te tel.
070 240 838.Per me shume konsultime dhe detaje ne dispozicion celulari im nga e HȄNA deri PREMTEN nga ora 09:00 deri 18:00.
Ne kete periudhe Rastet Urgjente do te trajtohen nȅ Qendrȅn Urgjente Dentare-Tetovȅ(spital)
Numri i tel.044 355 534.
Ju falenderoj pȅr mirȅkuptimin.
Dr.Zoran Jovanoski

[03/31/20]   Почитувани пациенти,

Согласно задолжението од Министерството за здравство а со цел заштита на населението и спречување на ширење на вирусот "COVID-19" ве известувам дека ПЗУ НЕОДЕНТ ПРИВРЕМЕНО НЕМА ДА РАБОТИ.

Доколку имате потреба од ИТНА СТОМАТОЛОШКА УСЛУГА потребно е задолжително да се јавите на мојот мобилен телефон: 070-240-838 за подетална консултација.

На мојот моб.тел. ќе бидам достапен од понеделник до петок од 09.00-18.00.

Во овој период ИТНИТЕ СЛУЧАЕВИ ќе се примаат во
УРГЕНТЕН СТОМАТОЛОШКИ ЦЕНТАР -ТЕТОВО
Тел.044-355-534

Ви благодарам на разбирањето!

Др.Зоран Јованоски

[09/19/19]   PZU NEODENT od Tetovo ima potreba od Dr.Stomatolog so ili bez rabotno iskustvo.
Prednost imaat kandidatite od Tetovo.
Mob.070240838
Pozelno e da ispratite CV na:
[email protected]

[08/11/19]   Srecen KURBAN BAJRAM na site moi pacienti i prijateli!

[06/04/19]   CESTIT RAMAZAN BAJRAM!

Неодент ви посакува Среќна Нова 2019 година исполнета со многу блескави насмевки!

Фиксна протеза по најдостапни цени почнувајќи од 300€. Можност за плаќање на 12 рати. Закажете термин за бесплатен преглед на 044332795, 070240838 или во инбокс. Ве очекуваме!

Естетска корекција на дијастема медијана со нанокомпозитни пломби. Дијастема медијана е слободен простор кој се јавува помеѓу централните инцизиви.

Повелете во Неодент, современа дентална клиника во која ние се грижиме за вашето целосно орално здравје.

Neodent's cover photo

Neodent

Neodent's cover photo

[09/01/17]   Cestit Kurban Bajram na site moi prijateli ,kolegi i pacienti od muslimanska veroispoved

[06/25/17]   Srecen RAMAZAN BAJRAM!

[06/25/17]   Srecen RAMAZAN BAJRAM!

Прв работен ден со убавицата, Sirona Intego.

[09/30/15]   Ortodoncija-fiksna terapija

neodent.te.mk

neodent.te.mk

ORTODONCIJA

neodent.te.mk

Pravilno mienje na zabite

Importance of Brushing the Teeth - http://goo.gl/ckX35o

neodent.te.mk

neodent.te.mk

PROMOCIJA ORTODONCIJA

neodent.te.mk

ZERODONTO

History fact of the day

The first clockwork drill, Erado, (from the Latin for: 'I scrape out') was invented by British dentist George Fellows Harrington in 1864. After winding, it ran when wound-up for two minutes; this was the first time continuous rotation was possible for a drill. The following year he introduced interchangeable heads and contra-angles. Made of silver and richly covered in engraving, this heavy, hand-held drill resembled a musical box in appearance. During application it was very noisy. Its popularity was limited with patients and dentists, who had awkward control of the instrument. Its already limited appeal was short lived as in 1872 the foot engine was developed, the forerunner of the modern electric drill.
------------
La prima turbina a molla, Erado, (dal latino: grattare via) fu inventata dal dentista inglese George Fellows Harrington nel 1864. Dopo averla caricata, ruotava per circa due minuti; questa fu la prima turbina a rotazione continua. L'anno seguente furono introdotte testine intercambiabili e contrangoli. Fatta d'argento e riccamente incisa, questa pesante turbina azionata a mano ricordava un carillon. Durante il funzionamento era molto rumorosa e per questo il suo impiego fu limitato considerando che i dentisti riuscivano a usarla e controllarla solo in modo molto goffo. Inoltre fu presto sostituita nel 1872 dalla turbina azionata a pedale, il vero precursore delle moderne turbine elettriche.

[10/16/13]   Cestit Kurban Bajram za site vernici od islamska veroispoved!!!

Neodent

Локација на Стоматолошка Ординација "НЕОДЕНТ"

neodent.te.mk

Промоции

PROMOCIJA ORTODONCIJA

neodent.te.mk За подетални информации Ве молиме да не контактирате тука!

neodent.te.mk

Почеток

http://neodent.te.mk/index.php/mk/

neodent.te.mk Стоматолошка ординација НЕО ДЕНТ - Тетово

ФИКСНИ ОРТОДОНТСКИ АПАРАТИ - совети за одржување орална хигиена

Ortodoncija

Совети за здрави заби и непца по ортодонтски третман. Носењето фиксен ортодонтски апарат не значи само стекнување на убава насмевка, туку бара и поголема одг...

[08/08/13]   CESTIT RAMAZAN BAJRAM NA SITE VERNICI OD ISLAMSKA VEROISPOVED

Want your business to be the top-listed Dentist in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Dervish Cara 32
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 18:00
Tuesday 09:00 - 18:00
Wednesday 09:00 - 18:00
Thursday 09:00 - 18:00
Friday 09:00 - 18:00
Saturday 10:00 - 16:00
Other General Dentists in Tetovo (show all)
PZU To-To Dent PZU To-To Dent
Ivo Lola Ribar Br. 32
Tetovo, 1200

Stomatoloski uslugi

Uno Dental Uno Dental
Jane Sandanski 98/1
Tetovo, 1200

Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C