Apolon Dental Polyclinic

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Apolon Dental Polyclinic, Dentist & Dental Office, iliria str. no. 122/1, Tetovo.

Operating as usual

23/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

23/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

23/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

23/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

08/06/2020

Surgical Extraction of Wisdom Tooth!
#cbct #3d #extractionsatisfaction #surgicalextraction #surgerylife #surgeon #oralsurgery #maxillofacialsurgery #wisdomtooth #wisdomtoothextraction #odontologia #apolonteam #apolondentalpolyclinic #tetova #dentistry #dentallife #dentalcase

08/06/2020

Surgical Extraction of Wisdom Tooth!
#cbct #3d #extractionsatisfaction #surgicalextraction #surgerylife #surgeon #oralsurgery #maxillofacialsurgery #wisdomtooth #wisdomtoothextraction #odontologia #apolonteam #apolondentalpolyclinic #tetova #dentistry #dentallife #dentalcase

16/05/2020
16/05/2020

Dezinfektimi i poliklinikës tonë 🦷

Të jemi të kujdesshëm dhe ta ruajmë shëndetin e njeri tjetrit !

16/05/2020

Në detyrë sipas protokolleve mbrojtëse ndaj COVID-19 !
Kujdesemi maksimalisht për shëndetin tuaj !

14/05/2020

Ju mirëpresim!
Ne jemi këtu, jemi rikthyer sërish në detyrën tonë me gjitha protokollet dhe rekomandimet nga OBSH dhe organet kompetente shëndetësore të vendit tonë!
#weareback #apolonteam #apolondentalpolyclinic #protocol #covid19protocols #dentistry #dentallife #lifeaftercoronavirus #wearehereforyou #strongerthanever #lovemyjob

11/05/2020

Të dashur pacientë,

Ju njoftojmë që RIKTHEHEMI NË PUNË me datë 14.05.2020 !

Me shërbime në përputhje me standartet dhe rekomandimet e OBSH-së dhe organeve kompetente shëndetësore shtetërore!

Në vijim keni protokollet informuese për një shërbim të sigurtë për të gjithë ne !

10/05/2020

Restrikcione për intervenime stomatologjike me COVID-19 !

10/05/2020

Protokolli për punë në ordinancat stomatologjike pas rikthimit në punë ndërsa ende në kushte ekzistuese rreziku nga infektimi me COVID-19 !

16/03/2020

Njoftim

Të nderuar qytetarë, pas shpalljes së pandemisë nga ana e Organizatës Botërore të Shëndetësisë-OBSH dhe masave të miratuara nga ana e Qeverisë së RMV-s,Odës Stomatologjike dhe Shoqatës Stomatologjike Shqiptare në funksion të parandalimit dhe përhapjes së corona virusit,
POLIKLINIKA STOMATOLOGJIKE APOLON ju bën apel të gjithë qytetarëve (PACIENTEVE ) që vizitat e tyre në klinikën tonë ti bëjnë vetëm në
RASTE EMERGJENTE-
(që nënkupton dhimbje permanente te regjionit stomatognat ).
Për patologji të cilat nuk rezikojnë jetën e pacientëve dhe të cilat nuk janë në listën e patologjive emergjente lusim pacientët që të mos vijnë për trajtim në këtë periudhë , e gjitha kjo është si masë parandaluese me qëllim të uljes dhe parandalimit të përhapjes eventuale të corona virusit Covit-19.
Te gjithe pacientet të cilët kanë nevojë për shërbime stomatologjike I lusim
Që paraprakisht të paraqiten në telefonat : 071255007 & 070329913

ORARI I PUNËS
Nga ora 10:00 deri ora 14.00
tel: 071255007 & 070329913

Ju faleminderit për mirëkuptimin!!
Me respekt stafi mjekësor- POLIKLINIKA STOMATOLOGJIKE APOLON
#paPanik
#rriNshpi

12/03/2020

Së bashku në sfidat e reja!
#teamwork #maximumhygiene #covid_19 #apolonteam

11/03/2020

Pa frikë, por me kujdes të shtuar, të mbrohemi së bashku!
#covid_19 #coronavirus #apolonteam

10/03/2020

Albstom - Shoqëria Stomatologjike Shqiptare

Të dashur kolege dhe kolegë
Duke u nisur nga fakti se ne doktorët e stomatologjisë jemi një nga profesionet më të rrezikuara prandaj, Shoqata Stomatologjike Shqiptare dhe Dhoma Stomatologjike e Maqedonisë së Veriut do të përpiqet që në të ardhmen të ndajë sa më shumë informacion të besueshëm në lidhje me kushtet tuaja të jetesës dhe të punës në kontekstin e përhapjes së konsiderueshme të virusit COVID 19, gjithashtu do të botojë materiale nga ekspertë me famë botërore (p.sh. J.Robb) dhe udhëzues për sjelljet, si në jetën e përditshme ashtu edhe në punën e përditshme në të ardhmen, në klinikën tuaj.

Nga një këndvështrim pandemik, shtrohen më shumë pyetje sesa përgjigje:

1. Sipas të dhënave të fundit, probabiliteti i infeksionit nga një bartës i virusit është rreth 1%.
2. Koha e parashikuar që bartësit e viruseve ta transmetojnë atë në mjedis (duke qenë i rrezikshëm për të tjerët) është mesatarisht rreth 12-14 ditë.
3. Në të gjithë botën, që nga 3 Marsi, sipas OBSH-së, ka afër 100.000 të infektuar dhe rreth 3,000 raste që kanë përfunduar me vdekje, me një shkallë vdekshmërie rreth 3%, por duke pasur parasysh numrin e vlerësuar të rasteve asimptomatike dhe të vdekjeve te të gjithë infeksionet vlerësohet të jenë rreth 1% (të dhënat janë ende të paplota dhe për këtë arsye nuk janë plotësisht të besueshme).
4. CoV-19 ka qenë më pak patogjen (agresiv) sesa shpërthimet e mëparshme të SARS dhe MERS në dekadën e kaluar, por e bënë atë më të pakontrollueshëm sepse shumica e të infektuarve janë asimptomatikë dhe transmetojnë infeksionin pa e ditur se janë të infektuar, duke u qëndruar larg masave parandaluese.
5. Më të rrezikshme nga pikëpamja epidemiologjike janë objektet
shëndetësore ku trajtohen pacientë me simptoma të gripit sezonal dhe të njëjtët mund të paraqsin rrezik potencial edhe për COVID-19.
6. Ende nuk ka përgjigje përfundimtare për pyetjet më të rëndësishme të paraqitura për ndonjë epidemi virale: cila është forma e piramidës epidemiologjike, në cilën zonë të infektuar bënë pjesë pacienti, cilët kategori të pacientëve kërkojnë kujdes mjekësor?
7. Përpjekje të mëdha po bëhen në të gjithë botën për të kuptuar virologjinë molekulare dhe klinike të këtij virusi.

Masat e parandalimit të infeksionit:

1. Mos përshëndesni duke dhënë dorën!
2. Hapni dyert me bërryl ose në mënyrë tjetër, dhe jo me pëllëmbën e dorës. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për vendet publike dhe tregtare.
3. Vishni doreza të disponueshme latex kur jeni në kontakt me zonat e ndotura. Nëse ju mungojnë dorezat , përdorni pëlhurat dezinfektuese me përmbajtje alkooli.
4. Kur ktheheni në shtëpi ose zyrë dhe keni pasur shumë takime me njerëz, lani duart me sapun për 10-20 sekonda dhe / ose përdorni më shumë se 60% dezinfektues të bazuar në alkool.
5. Maska kirurgjikale të thjeshta të disponueshme përdoren për t'ju parandaluar prekjen e hundës dhe / ose gojës (ne prekim hundën / gojën tonë rreth 90 herë në ditë pa e kuptuar). Maska nuk mundë të parandalojë që virusi të futet në hundë ose gojë gjatë teshtitjes direkte, por është para së gjithash dhe më e rëndësishme t'ju parandalojë prekjen e hundës ose gojës.
6. Konsultohuni me kolegët epidemilog për përdorimin e tabletave që përmbajnë zink. Këto tableta janë provuar të jenë efektive në bllokimin e koronavirusit (dhe shumicën e viruseve të tjerë).

Të nderuar kolege dhe kolegë!
1. Ne Doktorët Stomatolog jemi një ndër profesionet më të ndjeshme dhe në kontakt direkt me pacientët potencial të sëmurë ose të infektuar me COVID-19 .
Prandaj Doktorët Stomatolog këshillohen që të vazhdojnë kontrollimin e të gjithë pacientëve ,duke bërë një anamnez të hollësishme në lidhje me udhëtimet e tyre të fundit në çdo vend të konfirmuar nga Qendrat për Kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve , që kanë konfirmuar rastet e COVID-19 të njohur edhe si koronavirus i ri, i cili u shfaq në Dhjetor 2019 në Wuhan, Kinë.
2. Çdo udhëtim i përfunduar midis Dhjetorit 2019 dhe kësaj dite konsiderohet një udhëtim i fundit.
Si pjesë e skriningut dentistët duhet të kenë informacione kur pacienti është kthyer në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
3. Stomatologët duhet të kontrollojnë të dhënat çdo ditë derisa Ministria e Shëndetësisë të raportojë se ekzaminimi nuk është më i nevojshëm.
4. Nëse pacienti raporton se ai ka udhëtuar nga zona të dyshuara, por të paktën dy javë kanë kaluar që nga kthimi i tyre dhe nuk kanë shfaqur simptoma, klinika ose klinika dentare mund të rifillojë procedurën e planifikuar të trajtimit të dhëmbëve, mirëpo nëse pacienti ka ndonjë nga simptomat e latrpërmendura , atëherë është e nevojshme që të drjetohet në institucionet përkatëse për analiza më të hollësishme.
5. Stomatologët gjithashtu duhet të këshillojnë pacientët që janë duke përjetuar sëmundje akute të frymëmarrjes, përfshirë këtu ethe, kollë ose temperaturë e lartë , atëherë ju sugjerojmë të qëndrojnë në shtëpi dhe të caktojnë kontrolle stomatologjike kur të gjitha këto simptoma të jenë zhdukur.
6. COVID-19 transmetohet përmes kontaktit të ngushtë me një person të infektuar. Secili nga ne mund të parandalojë përhapjen e virusit duke praktikuar higjenën e mirë të duarve (larja e duarve, përdorimi i sanitizatorëve të duarve), duke shmangur prekjen e fytyrës me duar të palara, shmangien e kontaktit të ngushtë me njerëzit e sëmurë dhe qëndrimin larg nga të tjerët, deri sa paraqsein shenja të sëmundjes.

Për shkak të numrit në rritje të personave me koronavirus, Dhoma Stomatologjike e Maqedonisë propozon rekomandimet e mëposhtme për mbrojtjen e mjekëve, stafit mjekësor dhe pacientëve për parandalimin e përhapjes së virusit.

1. Para se të pranoni dhe caktoni pacientët, merrni një anamnezë të shkurtër nëse pacientët kanë ndonjë simptomë të ftohjes së zakonshme dhe nëse ata kanë qenë në zonën ku virusi është prezent me raste pozitive ose kanë qenë në kontakt me pacientë të cilët shfaqin simptoma të sëmundjes.
Nëse ka ndonjë indikacion dhe paqyra klinike stomatologjike nuk është urgjente, prolongoni vizitën derisa të gjitha simptomat të jenë eliminuar ose kanë kaluar 14 ditë nga udhëtimi në zonën e rrezikut.

2. Nëse keni ordinanca me më shumë se një poltrona në një hapësirë, përpiquni të merrni vetëm një pacient për të zvogëluar mundësinë e transmetimit të virusit midis pacientëve, ose krijoni distancë të mjaftueshme për parandalim.
3. Në dhomën e pritjes largoni karriget sa më shumë që të jetë e mundur, larg njëra tjetrës.
4. Ajërosni rregullisht ambientet.
5. Vishni maska ​​mbrojtëse dhe doreza të disponueshme, të cilat janë të detyrueshme edhe për asistentët dhe të gjithë personelin të cilët vijnë në kontakt me pacientët.
6. Dezinfektoni sipërfaqet rregullisht me dezinfektues me bazë alkooli.
7. Klinikat që posedojnë llampat e dezinfektimit ultravjollcë duhet t’i përdorin të paktën 2-3 herë në ditë.
8. Lani duart pas çdo pacienti me sapun për të paktën 20 sekonda dhe me një dezinfektues duarsh me bazë alkooli.
9. Mos prekni fytyrën, gojën ose mukozën tjetër, përveç nëse duart tuaja lahen dhe dezinfektohen.

Nëse duhet të bëhet ndërhyrje te pacient i dyshuar me simptoma të frymëmarrjes dhe ndërhyrja nuk mund të shtyhet (urgjente),atëherë ndiqni procedurat si më poshtë.

1. Prezent të jetë vetëm personeli më i nevojshëm për intervenim.
2.Nuk duhet të ketë pacientë të tjerë në ordinancë.
3. Në vendë të maskave të përdoren respirator.
4. Vishni syze mbrojtëse ose mburoja të fytyrës.
5. Përveç uniformave të punës të përdoren edhe mantela për një përdorim.
6. Vishni dy palë dorëza.
7. Pas ndërhyrjes, hiqet njëra palë e dorëzave, hiqet manteli mbrojtëse dhe syzet, çifti i dytë dezinfektohet me një dezinfektues dore dhe më pas ato mbështillen dhe hidhen në një kosh mbeturinash mjekësore me të gjitha pajisjet e disponueshme. . Lani duart dhe dezinfektoni ato. Dezinfektoni të gjitha sipërfaqet me të cilat pacienti bie në kontakt. Më në fund ajrosni dhomën.

Për fund, por jo më pak e rëndësishme:
Çdo mjek është i detyruar të raportojë çdo rast të dyshimtë pranë autoriteteve kompetente ose të thërrasë një ekip të epidemiologëve për të hetuar rastin.

Kryetar ,
Asoc.Prof.Dr.Kenan Ferati

20/01/2020

#nopainextraction 💉🦷 #wisdomtooth

17/01/2020

What do dentists call their X rays?
TOOOTH-PICS 🦷📸
#dentistry #toothpics #dentalxray #smilefullofjoy #impaction #dentistryworld #surgery #nopainextraction #surgeryday #dentalsurgeon #impactedwisdomtooth #nopainextraction #nopainsurgery #minimalyinvasive #minimalyinvasivedentistry #dentistryworld #dentalsurgery #dentalsurgeon #impactionextraction #wisdomteethremoval #wisdomtooth #apolonteam #apolondentalpolyclinic

02/01/2020

#smile #smilemore #beauty #odonto #odontologiaestetica #odontologia #teethwhitening #resultsinonevisit #dentist #dentistry #cosmeticdentistry #aesthetic #aestheticdentistry #smilewhite #smilewhileyoucan #booknow‼️ #apolondentalpolyclinic #apolonteam #dentistryworld #dentistrylife #dentistrylove #lovemyjob #bespecial #dentalphotography #whiteningphotography

02/01/2020

#dentalbleaching #teethwhitening #inonevisit #whitesmile #dentistryworld #odontologiaestetica #aesthetic #aestheticdentistry #dentistry #cosmeticdentistry #apolondentalpolyclinic #apolonteam #booknow

02/01/2020

White teeth 😃,dental bleaching #toothwhitening

02/01/2020

Begin the New Year with beautiful bright smile!
#bleaching #dentalbleaching #whitesmile #shinebright #brightsmile #cosmeticdentistry #cosmeticdentist #happypatients #smilemore #dentistryworld #dentistlife #odontologiaestetica #odontologia

20/12/2019

Smile full of joy! Aligners!

Aligners, also known as clear-aligner treatment, are orthodontic devices that are a transparent, plastic form of dental braces used to adjust teeth. Experience suggests they are effective for moderate crowding of the front teeth. In particular they are indicated for "mild to moderate crowding (1–6 mm) and mild to moderate spacing (1–6 mm)", in cases where there are no discrepancies of the jawbone. They are also indicated for patients who have experienced a relapse after fixed orthodontic treatment.
#aligners #orthodontictreatment #plasticbraces #orthodontics #smilefullofjoy #dentist #orthodontist #dentallife #braces @ Apolon dental Polyclinic

18/12/2019

Book your appointment now!
#goldensmile #dentalgrills #goldengrillz #apolondentalpolyclinic #beunique #specialsmile #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentistry

13/12/2019

#Dental #grills #goldengrills #goldensmile #apolonteam #apolondentalpolyclinic
Make your order now!
Be unique!

09/11/2019

Zgjedhni modelin që ju përshtatet më së shumti dhe materialin që ju e doni (Golden grills, Paladium grills or Swarovski! )
#dentalaccessories #dentistry #dentistryworld #aesthetic #bespecial #goldenaccesories #swarovskiaccessories #paladiumaccesories #apolondentalpolyclinic #dentalgrills #toothjewelry @ Apolon dental Polyclinic

09/11/2019

R I S I R I S I R I S I
Vetëm në @apolondentalpolyclinic mund të krijoni aksesoarë të personifikuar për buzëqeshjen tuaj! Na sillni simbole, shkronja, ose figura që janë me rëndësi të vecantë për ju dhe ne do tua bëjmë pjesë të buzëqeshjes suaj! @ Apolon dental Polyclinic

31/10/2019

PRF (Platelet Rich Fibrin) and A-PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin) – is a fibrin enriched in platelets which is very effective in stimulating bone growth thanks to a slow release of cell growth factors, thus producing the best results when it comes to healing.
#apolondentalpolyclinic @ Apolon dental Polyclinic

05/08/2019

E Max!
E-MAX crowns are made from lithium desilicated ceramic, a material that has been harvested for its translucent color and durability. As a result, you get a crown that is tough and durable, but looks exactly like your other teeth!
#emax #emaxpress #emaxcrown #emaxveneers #powerofemax #odontologia #aestheticdentistry #teeth #whiteteeth #naturalteeth #tetova #apolondentalpolyclinic #dentist #dentistry #dentistryworld #dentalcrowns #porcelainveneers #dentalveneers

03/08/2019

Zirconia crown! @ Apolon dental Polyclinic

Videos (show all)

Dezinfektimi i poliklinikës tonë 🦷Të jemi të kujdesshëm dhe ta ruajmë shëndetin e njeri tjetrit !
Në detyrë  sipas protokolleve mbrojtëse ndaj COVID-19 ! Kujdesemi maksimalisht për shëndetin tuaj !
#Dental #grills #goldengrills #goldensmile #apolonteam #apolondentalpolyclinic Make your order now! Be unique!
Dental Jewellery!  Make your smile shine bright! 🦷💎
The power of E-Max crown ! #emax #frontthooth #cosmeticdentistry #maximumaesthetics #aestheticdentistry #smiledesignerpr...
#impaction #dentalimpaction  #dentalimpactionsurgery  #surgeon #oralsurgery
Sinus elevation and bone augmentation! #sinuslifting  #sinusliftingprocedure #sinusaugmentation #apolondentalpolyclinic ...
Maxilary sinus! Maxillary sinus floor augmentation (also termed sinus lift, sinus graft, sinus augmentation or sinus pro...
Gingivectomia! laser treatment! removal of soft tissue#laser #lasertreatment #gingivectomia #minimalinvasivesurgery #den...
Anterior composite restauration!#directcomposite #directcompositerestoration #compositefilling #aestheticdentistry #befo...

Location

Telephone

Website

Address

Iliria Str. No. 122/1
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 20:00
Other Dentists in Tetovo (show all)
Стоматолошка ординација "Dental Care Studio" Стоматолошка ординација "Dental Care Studio"
Ulica Blagoja Toska 6, Tetovo, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Tetovo, 1200

Dobredojdovte na fan stranata na DENTAL CARE STUDIO. Kliknete “Like” i redovno ke Ve informirame za nasite specijalni ponudi

PZU "BAMI KOR Medika" PZU "BAMI KOR Medika"
Ul. Blagoja Toska Bb
Tetovo, 1200

Privatna zdravstven ustanova "Bami kor medika" Semejna i opsta medicina, Biohemiska laboratorija, Apteka. Stomatologija.

Prodent Prodent
Boulevard Video Smilevski Bato 2-1
Tetovo, 1200

Dental Implants, Teeth whitening, Intraoral X-Ray, Zirconia and Emax Crown Implante dentare, Zbardhje Dhëmbësh, Rengen, Kurora Zirkon dhe Emax

D-r Tatjana Matlioska D-r Tatjana Matlioska
Ul. Marsal Tito 136
Tetovo, 1200

076 431 668

Uno Dental Uno Dental
Jane Sandanski 98/1
Tetovo, 1200

Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1