Alba Dent

Poliklinika stomatologjike Alba Dent e themeluar në vitin 1991, edhe pas 30 viteve eksperiencë e vazhdon misionin e saj që të kujdeset për dhëmbët tuaj.

Si ekspertë në fushën e stomatologjisë, është një ndër ordinancat e vetme e cila ju ofron të gjitha shërbimet në një vend me rezultat të dukshëm.

Operating as usual

13/05/2021

Stafi i Poliklinikës Stomatologjike Alba Dent ju uron festën e Fiter Bajramit!

Stafi i Poliklinikës Stomatologjike Alba Dent ju uron festën e Fiter Bajramit!

06/05/2021

Restaurimi i dhembit me kunj pulpar dhe nano- kompozit 😀🦷

#tooth #restauration #dentist #dental #pulp #dentistry #dentalcare #dentalphotography

Restaurimi i dhembit me kunj pulpar dhe nano- kompozit 😀🦷

#tooth #restauration #dentist #dental #pulp #dentistry #dentalcare #dentalphotography

Photos from Alba Dent's post 03/05/2021

Nese keni gingiva te skuqura apo te enjtura, lexoni kete postim per gingivitin 💡

01/05/2021

❗️Implantet dentare janë zgjidhja më e përshtatshme për pacientin që ka mungesë të dhëmbëve.

‼️ Zë vendin e rrënjës së dhëmbit duke vepruar si shtyllë për vendosjen e dhëmbëve nga metal-porcelani apo zirkoni, në mënyrë që të japë estetikën dhe funksionin e dhëmbëve natyrorë.

💡 Përbërja e implanteve dentare është kryesisht nga titaniumi, si material më biokompatibil, më i qëndrueshëm dhe që mundëson osseointegrim më të mirë.

✅ Pas ekzaminimit të detajuar dhe mbikqyrjes së historikut mjekësor, pacientit i tregohet zgjidhja më e përshtatshme për specifikat e rastit të tij dhe pacienti njoftohet me llojet e implanteve që i ofron klinika jonë.

✅ Implant më i përdorur në poliklinikën tonë është ai i sistemit të Ankylos Dental Implants nga Dentsply Sirona. Sistem me vlerësime tejet të larta të biokompatibilitetit dhe osseointegrimit. Që ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të veçantë në krahasim me sistemet tjera të implanteve.

Caktoni konsulten tuaj!

❗️Implantet dentare janë zgjidhja më e përshtatshme për pacientin që ka mungesë të dhëmbëve.

‼️ Zë vendin e rrënjës së dhëmbit duke vepruar si shtyllë për vendosjen e dhëmbëve nga metal-porcelani apo zirkoni, në mënyrë që të japë estetikën dhe funksionin e dhëmbëve natyrorë.

💡 Përbërja e implanteve dentare është kryesisht nga titaniumi, si material më biokompatibil, më i qëndrueshëm dhe që mundëson osseointegrim më të mirë.

✅ Pas ekzaminimit të detajuar dhe mbikqyrjes së historikut mjekësor, pacientit i tregohet zgjidhja më e përshtatshme për specifikat e rastit të tij dhe pacienti njoftohet me llojet e implanteve që i ofron klinika jonë.

✅ Implant më i përdorur në poliklinikën tonë është ai i sistemit të Ankylos Dental Implants nga Dentsply Sirona. Sistem me vlerësime tejet të larta të biokompatibilitetit dhe osseointegrimit. Që ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi të veçantë në krahasim me sistemet tjera të implanteve.

Caktoni konsulten tuaj!

27/04/2021

Kurora nga porcelani 🦷

Kurora nga porcelani 🦷

20/03/2021

Ekstraksion i tetësh*t të impaktuar në mënyrë operative.

Ekstraksion i tetësh*t të impaktuar në mënyrë operative.

Photos from Alba Dent's post 08/02/2021

Kurora Zirkoni në dhëmbët frontalë.

30/01/2021

Follow our page on Instagram:
@albadent.polyclinic

https://instagram.com/albadent.polyclinic?igshid=ls0d357x4ptq

Follow our page on Instagram:
@albadent.polyclinic

https://instagram.com/albadent.polyclinic?igshid=ls0d357x4ptq

Photos from Alba Dent's post 16/01/2021

HOLLYWOOD SMILE
Dental Veneers

16/01/2021

HOLLYWOOD SMILE

Dental Veneers (Faseta Dentare) te punuara ne Poliklinikën Stomatologjike Alba Dent.

HOLLYWOOD SMILE

Dental Veneers (Faseta Dentare) te punuara ne Poliklinikën Stomatologjike Alba Dent.

06/01/2021

Proud of you Dr. Fjolla Ajeti!

31/12/2020

Stafi i Poliklinikës Stomatologjike Alba Dent ju uron një vit të mbarë 2021.

Персоналот на Cтоматолошката Поликлиника Алба Дент ви посакува среќна 2021 година.

05/11/2020

Vendosja ne poziten e rregullt e dhembit te rrotulluar i cili me pare ka patur projeksion nazal. Trajtimi ortodontik me proteze mobile eshte kryer ne periudhe 2 vjeçare ne kliniken Alba Dent.

02/11/2020

Dr. Fjolla Ajeti
A genuine smile comes from the heart, but a healthy smile needs good dental care.

11/10/2020

Orthodontics Expert. #damonbraces #ceramicbraces #rothbraces #braces

31/07/2020

Stafi i Alba Dent te gjithe besimtareve musliman ua uron Festen e Kurban Bajramit.

29/06/2020

✅ Sterilizimi i përditshëm i dhomave të punës.

"Pasuria e vërtetë është shëndeti, e jo ari dhe argjendi."
- Mahatma Gandhi

Sterilizimi i dhomave me Ozon përmes UV llambave për sterilizim eliminon 99.99% të gjithë agjentëve patogjen në ajër përfshirë edhe Coronavirusin Sars CoV-2.

Sars CoV-2 është një virus me mbështjellës proteinik. Mjafton një ekspozim 30 sekondësh ndaj Ozonit që të zhduken viruset e këtij lloji.

Ozoni i eliminon viruset duke i sulmuar strukturat e tyre të acideve nukleike, duke e dëmtuar ARN Virale. Shpërbërja e shiritit të ARN e bën shkatërrimin e plotë të virusit.

Kujdesu për shëndetin!

24/05/2020

Stafi i Poliklinikës Stomatologjike Alba Dent të gjithë besimtarëve ju uron Festen e Fitër Bajramit.

20/05/2020

Disinfected ✅

[05/11/20]   Njoftim

Njoftohen te gjithe pacientet e Poliklinikes Stomatologjike ALBA DENT se pas vendimit te Ministrise se Shendetesise, qe nga dita e merkure (13.05.2020) do te rifillojme me pune.

Per cdo vizite, duhet te caktohet termin permes telefonit.

Numri i telefonit: 071 476 761.

21/04/2020

Photos from Alba Dent's post

16/03/2020

Photos from Alba Dent's post

06/01/2020

Korrigjim i hapsirave me vendosjen e kurorave te porcelanit ne nofullen e siperme.

[12/31/19]   Poliklinika stomatologjike Alba Dent te gjithe klienteve dhe miqve ua uron Vitin e Ri 2020.

27/12/2019

Restaurim i dhembeve frontal me nano-kompozite.

11/08/2019

Poliklinika Stomatologjike Alba Dent te gjithe besimtareve ju uron Festen e Kurban Bajramit.

08/08/2019

Zbardhje e dhembeve me laser!
Laser Teeth Whitening!

[06/13/19]   4 Implante Dentare ne nofullen e siperme:

4 Maxillary Dental Implants:

10/06/2019
04/06/2019
10/05/2019
06/05/2019
17/04/2019

Kurora Solo nga Zirkoni te punuara ne polikliniken stomatologjike Alba Dent.

[04/17/19]   Kurora Solo nga Zirkoni te punuara ne polikliniken stomatologjike Alba Dent.

11/04/2019

Proud of you Dr. Albina Ajeti!

Our Story

Poliklinika stomatologjike Alba Dent e themeluar në vitin 1991, edhe pas 28 viteve eksperiencë e vazhdon misionin e saj që të kujdeset për dhëmbët tuaj. Si ekspertë në fushën e stomatologjisë, është një ndër ordinancat e vetme e cila ju ofron të gjitha shërbimet në një vend me rezultat të dukshëm.

Videos (show all)

Si t'i lajme dhembet
Damon Breketat - ALBA DENT

Location

Telephone

Address


Shtipska No.61
Tetovë

Opening Hours

Monday 09:00 - 19:00
Tuesday 09:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 19:00
Thursday 09:00 - 19:00
Friday 09:00 - 19:00
Saturday 10:00 - 15:00
Other Dentists in Tetovë (show all)
Denticia Denticia
Ilindenska B.b
Tetovë, 1200

Since April 2000

Dental Lux Dental Lux
Jane Sandanski 2
Tetovë, 1200