PZU To-To Dent

Stomatoloski uslugi ПЗУ То-То Дент е лоцирана на ул Иво Рибар Лола бр 32, под ОУ Андера Савески - Ќиќиш, во близина на трансформаторот, и нуди здравствени услуги од општата стоматологија:
- контрола на забниот статус и состојбата на меките структури во устата;
- советување за подобрување на оралното здравје;
- премачкување на забите со флуор;
- залевање на забните јамички;
- пломбирање на млечните и трајните забите со композитни (бели) пломби;
- лекување на заболените трајни и млечни заби;
- ведење на дотраените заби;
- чистење на забниот камен;
- чистење на меките наслаги;
- полирање на забите;
Како и:
- изработка на метал-керамички фикснопротетски изработки;
- изработка на безметални керамички фикснопротетички изработки;
- изработка на класични тотални и парцијални акрилатни протези;
- изработка на класични визил скелетирани протези;
- изработка на визил протези со припрема (атечменти).
ПЗУ То-То Дент има склучено договор со ФЗО, што значи работиме со здравствени книшки.
Во него се вработени искусни стоматолози со долгогодишно работно искуство во областа на општата и превентивната стоматологија и во изработката на фиксни и мобилни забни помагала.

Operating as usual

Photos from PZU To-To Dent's post 28/05/2021

Металкерамички коронки

Photos from PZU To-To Dent's post 09/04/2021

Fasetirana Cirkonija za priroden izgled

07/12/2020

Персонализирани vs класични протези.
Персонализирани протези за врвна естетика

26/09/2020

Nanokompozitna nadgradba na goren desen kanin

25/09/2020

Металкерамички мост и визил протеза во долна вилица
#dentist
#dentaloffice
#dentaltourism
#dentaldesign
#crown
#dentures
#TotoDent
#tetovo
#macedonia

14/09/2020

Реконструкција на фрактура на горен десен канин со нанокомпозитна пломба.
#dentist
#dentaloffice
#TotoDent
#tetovo
#macedonia
#dentaldesign
#dentistlife
#dentaltourism

21/05/2020

Реставрација на фрактуриран горен инцизив со нанокомпозитна пломба
#dentist #dentaloffice #TotoDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #dentaldesign #esteticdentistry

13/05/2020

Почитувани пациенти,
Од 13.05.2020 по препорака на Комисијата за заразни болести сите стоматолошки ординации започнуваат со работа.
ПЗУ ТОТО ДЕНТ строго се придржува на протоколите и упатствата за работа во услови на закана од инфекција со COVID 19, изготвени од страна на Стоматолошката Комора.

Сите термини се закажуваат на 078 337 037 и 077 827 188. Повелете.

Со почит,
ПЗУ ТОТО ДЕНТ

[03/16/20]   Почитувани пациенти!

Со одлука на Фондот за здравствено осигурување, и препораките на Министерството за здравство, а поради прогласената пандемија со COVID-19 (корона вирус), заради ваша заштита, и спречување на ширење на вирусот, од 16.03.2020, во ординацијата се примаат само

ИТНИ СЛУЧАИ, ОДНОСНО ПАЦИЕНТИ СО БОЛКА, КОЈА НЕ СЕ СМИРУВА СО АНАЛГЕТИК ИЛИ ОТОК И ТОА САМО СО ПРЕТХОДНО ТЕЛЕФОНСКО ЗАКАЖУВАЊЕ!

Во ординацијата може да биде присутен само еден пациент, без придружба (освен за деца до 12 годишна возраст).

Телефон за закажување: 078 337 037
077 827 188

Почитувајте ги препораките на Министерството за здраство!

СЕДЕТЕ ДОМА, СПАСЕТЕ ЖИВОТ!

06/03/2020

Наноконпозитен ламинат на латерален инцизив
#compositeveneers #esteticdentistry #dentalart #dentist #dentalhealth #dentaldesign #dentaltourism #tetovo #macedonia #ToToDent #DrAcevski

03/12/2019

Одберете го вистинското време за посета на вашиот стоматолог. Закажете веднаш и заштедете време и пари! :)

11/11/2019

Чистење на забен камен и меки наслаги
#dentist #dentistry #dentalhygienist #dentistlife #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia @ PZU To-To Dent

09/11/2019

#dentist #dentalhealth #denalschool #dentalife #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia

31/10/2019

#dentist #dentalprotetic #dentallab #dentalcrowns #dentaldesign #dentures #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #DrAcevski #macedonia #vizilproteza

30/10/2019

#dentist #dentallab #dentalprotetic #dentalcrowns #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #dentaldesign #dentalife

21/10/2019

#dentist #ToToDent #dentaltourism #tetovo #macedonia #dentalcrowns #dentalprotetic #dentallab #dentaldesign #dentalhealth #dentalife @ PZU To-To Dent

20/09/2019

#dentallab #dentalprotetic #dentalcrowns #dentalhealth #denalschool #dentist #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #dentaldesign #dentalife

17/08/2019

#teethbleaching #teethwhitening #dentist #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia

27/07/2019

Metal keramicki koronki i vizil proteza so lekodent prečki
#dentist #dentallab #dentalprotetic #dentaldesign #dentalcrowns #dentalhealth #denalschool #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #vizilproteza #dentures #dentalife #dentalprothesis

26/07/2019

Gorna i dolna totalna proteza so mek ventilen rab vertex soft #dentallab #dentalprotetic #dentalhealth #dentures #dentist #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #dentalprothesis #dentaldesign # @ PZU To-To Dent

25/07/2019

#dentallab #dentalprotetic #dentalcrowns #metalceramic #metalceramiccrown #dentalhealth #dentist #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #denalschool #dentaldesign

24/06/2019

#dentist #dentallab #dentalprotetic #dentalcrowns #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #DrAcevski #dentures #dentaldesign #dentalife #dentalprothesis

21/06/2019

Vizil proteza so lekodent prečki
#dentallab #dentalprotetic #dentalcrowns #dentalprothesis #dentures #dentalhealth #dentaldesign #dentist #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #DrAcevski

18/06/2019

#dentallab #dentalprotetic #dentist #dentalcrowns #dentalhealth #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #DrAcevski #denalschool #dentaldesign #dentalprothesis

29/05/2019

Mikrohibridna kompozitna plomba
#dentist #dentalofice #ToToDent #drAcevski #tetovo #macedonia #dentaltourism #dentalhealth #beautifulsmile

23/05/2019

#dentist #dentalprotetic #dentalofice #dentalhealth #dentalphotography #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #drAcevski

21/05/2019

#dentist #dentalofice #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #dentalprotetic #dentalhealth

17/05/2019

#dentist #dentalprotetic #denalschool #dentaldesign #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #DrAcevski #dentalcrowns #dentalhealth

11/05/2019

#dentist #dentalofice #dentaltourism #ToToDent #tetovo #macedonia #dentalprotetic #dentalschool #dentalphotography #dentalhealth

25/04/2019

#dentist #dentalprotetic #dentaltourism #dentalofice #ToToDent #tetovo #macedonia #dentalschool

25/04/2019

Vizil proteza so lekodent prečki
#dentalprotetic #dentalofice #ToToDent #tetovo #macedonia #dentaltourism #dentalschool #dentalphotography #dentalhealth #dentist

22/04/2019

Vizil proteza so priprema
#dentist #dentalofice #dentaltourism #ToToDent #drAcevski #tetovo #macedonia #dentalschool #dentalprotetic

21/04/2019

#dentist #dentallab #dentalprotetic #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #metalceramic #metalceramiccrown

17/04/2019

#dentist #denalschool #dentaltourism #ToToDent #DrAcevski #tetovo #macedonia #dentalprotetic #dentaldesign #dentallab #dentalife #dentalprothesis

15/04/2019

#dentalofice #ToToDent #drAcevski #dentaltourism #tetovo #macedonia #dentalschool #dentalphotography #metalceramiccrown #metalceramicbridge

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Ivo Lola Ribar Br. 32
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:30 - 20:00
Tuesday 08:30 - 20:00
Wednesday 08:30 - 20:00
Thursday 08:30 - 20:00
Friday 08:30 - 20:00
Saturday 09:00 - 19:00
Other General Dentists in Tetovo (show all)
Neodent Neodent
Dervish Cara 32
Tetovo, 1200

Stomatoloska ordinacija -Opsta stomatologija -Ortodoncija