Dentists in Tetovo

Find Dentists in Tetovo. Listings include Alba Dent, Uno Dental, Apolon Dental Polyclinic, PZU "BAMI KOR Medika", D-r Tatjana Matlioska and Стоматолошка ординација "Dental Care Studio". Click on each in the list below the map for more information.


Want your business to be the top-listed Dentist & Dental Office in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Alba Dent A Alba Dent
Shtipska No.61
Tetovë

Poliklinika stomatologjike Alba Dent e themeluar në vitin 1991, edhe pas 30 viteve eksperiencë e vazhdon misionin e saj që të kujdeset për dhëmbët tuaj.

Uno Dental B Uno Dental
Jane Sandanski 98/1
Tetovo, 1200

Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1

Apolon Dental Polyclinic C Apolon Dental Polyclinic
Iliria Str. No. 122/1
Tetovo, 1200

PZU "BAMI KOR Medika" D PZU "BAMI KOR Medika"
Ul. Blagoja Toska Bb
Tetovo, 1200

Privatna zdravstven ustanova "Bami kor medika" Semejna i opsta medicina, Biohemiska laboratorija, Apteka. Stomatologija.

D-r Tatjana Matlioska E D-r Tatjana Matlioska
Ul. Marsal Tito 136
Tetovo, 1200

076 431 668

Стоматолошка ординација "Dental Care Studio" F Стоматолошка ординација "Dental Care Studio"
Ulica Blagoja Toska 6, Tetovo, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Tetovo, 1200

Dobredojdovte na fan stranata na DENTAL CARE STUDIO. Kliknete “Like” i redovno ke Ve informirame za nasite specijalni ponudi