Dentists in Tetovo

Find dentists in Tetovo. Listings include PZU Bliznak Dent, Alba Dent, Dental Clinic Jabolko, Uno Dental, Apolon Dental Polyclinic and PZU "BAMI KOR Medika". Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Dentist in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.
PZU Bliznak Dent A PZU Bliznak Dent
Ul.Blagoja Toska Br 33
Tetovo, 1200

Официјална страна на Приватната Стоматолошка Ординација "Близнак Дент" Official page of the Private Dental Clinic "Bliznak Dent"

Alba Dent B Alba Dent
Shtipska No.61
Tetovë

Poliklinika stomatologjike Alba Dent e themeluar në vitin 1991, edhe pas 30 viteve eksperiencë e vazhdon misionin e saj që të kujdeset për dhëmbët tuaj.

Dental Clinic  Jabolko C Dental Clinic Jabolko
Goce Delchev 172
Tetovo, 1200

dr.Marta Panchevska Spasoska 076 958000

Uno Dental D Uno Dental
Jane Sandanski 98/1
Tetovo, 1200

Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1

Apolon Dental Polyclinic E Apolon Dental Polyclinic
Iliria Str. No. 122/1
Tetovo, 1200

PZU "BAMI KOR Medika" F PZU "BAMI KOR Medika"
Ul. Blagoja Toska Bb
Tetovo, 1200

Privatna zdravstven ustanova "Bami kor medika" Semejna i opsta medicina, Biohemiska laboratorija, Apteka. Stomatologija.

PZU To-To Dent G PZU To-To Dent
Ivo Lola Ribar Br. 32
Tetovo, 1200

Stomatoloski uslugi

Neodent H Neodent
Dervish Cara 32
Tetovo, 1200

Stomatoloska ordinacija -Opsta stomatologija -Ortodoncija

Stomatoloska ordinacija Nova Dental I Stomatoloska ordinacija Nova Dental
Ivo Ribar Lola 223
Tetovo, 1220

pacientite ke go kazat svoeto mislenje

D-r Tatjana Matlioska J D-r Tatjana Matlioska
Ul. Marsal Tito 136
Tetovo, 1200

076 431 668

Стоматолошка ординација "Dental Care Studio" K Стоматолошка ординација "Dental Care Studio"
Ulica Blagoja Toska 6, Tetovo, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Tetovo, 1200

Dobredojdovte na fan stranata na DENTAL CARE STUDIO. Kliknete “Like” i redovno ke Ve informirame za nasite specijalni ponudi

Igor Mileski Ordinacija po opshta stomatologija L Igor Mileski Ordinacija po opshta stomatologija
Dimo Gavroski-Kara Br 50 Vlez 2 Stan 3
Tetovo, 1200

Ordinacija po Opsta Stomatologija D-r Igor Mileski