Uno Dental

Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1

Operating as usual

Zirconia is always the best choise👌✅

Before & after✅

Drejtimi i dhëmbëve pa pasur nevojë për përdorimin klasik të protezave vetëm në Uno Dental ✅
#invisalign #invisiblebraces #orthodontics

Dr. Arta & Dr. Argjent Mustafai

Thermopress flex Partial dentures

Dental Bleaching

Photos from Uno Dental's post

Photos from Uno Dental's post

😁We bring your smile back with zirconia bridge😁

Proteza totale për nofullën e sipërme dhe proteza parciale për nofullën e poshtme.

Ju urojmë që viti 2020 të sjellë shumë shëndet, fat, dashuri dhe mbarësi për ju dhe familjet tuaja.

➡️ 🎇🎄Festoni festat e Vitit të Ri🎄🎇 me një zbritje prej 30% ✔në zbardhjen e dhëmbëve🦷.
📍Uno Dental (parkingu pas Tivolit),
📞 074240079.

Timeline Photos

Photos from Uno Dental's post

Very useful tool at our daily practice

Orthodontic treatment

Uno Dental's cover photo

09.09.2019 When our story began

Uno Dental

Want your business to be the top-listed Dentist in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Jane Sandanski 98/1
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 18:00
Tuesday 09:00 - 18:00
Wednesday 09:00 - 18:00
Thursday 09:00 - 18:00
Friday 09:00 - 18:00
Saturday 09:00 - 14:00
Other General Dentists in Tetovo (show all)
Neodent Neodent
Dervish Cara 32
Tetovo, 1200

Stomatoloska ordinacija -Opsta stomatologija -Ortodoncija

PZU To-To Dent PZU To-To Dent
Ivo Lola Ribar Br. 32
Tetovo, 1200

Stomatoloski uslugi

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C