Denticia

Since April 2000

Operating as usual

[09/21/15]   A i lani dhëmbët rregullisht?
Mirëmbajtja e higjienës orale është mënyra më e mirë e luftës kundër kariesit dhe sëmundjeve të gojës :)

01/04/2015

Timeline Photos

16/05/2014

Timeline Photos

12/03/2014

Timeline Photos

27/01/2014

:D

[01/15/14]   Mbajtja e higjienës së zgavrës së gojës mund të duket mjaft e thjeshtë. Pak pastrim me furçë, pak pastrime me perin e dhëmbëve dhe kështu me radhë. Derisa udhëzimet e thjeshta janë përafërsisht të thjeshta, në fakt ka shumë imtësira të cilat janë të rëndësishme për kujdesin e duhur të zgavrës së gojës.

Pastrimi shumë i ashpër me pe

Pastrimi me perin e dhëmbëve është i nevojshëm për të pastruar pjesët tek të cilat brusha nuk mund të arrijë. Megjithatë, asnjëherë nuk duhet ta irritoni mishin e dhëmbëve me pe. Në vend të kësaj, me pe pastroni butë, mos e afroni shumë perin tek mishi i dhëmbëve, sepse ai është jashtëzakonisht i ndjeshëm. Përdorimi shumë i ashpër i perit të dhëmbëve mund të dëmtojë mishin e dhëmbëve.

Pastrimi shumë i ashpër me furçë

Pastrimi i dhëmbëve me brushë është baza e higjienës orale, por nuk është e domosdoshme të përdoret e tërë forca fizike për të pastruar dhëmbët. Pastrimi i fortë me furçë i dhëmbëve mund të çojë deri te ndjeshmëria e dhëmbëve dhe mish*t të dhëmbëve. Stomatologu juaj mund t’ju thotë nëse dhëmbët i pastroni në mënyrë më të drejtë apo shumë të ashpër.

15/01/2014

Photos from Denticia's post

09/01/2014

Denticia's cover photo

Location

Address


Ilindenska B.b
Tetovë
1200
Other Dentists in Tetovë (show all)
Dental Lux Dental Lux
Jane Sandanski 2
Tetovë, 1200

Alba Dent Alba Dent
Shtipska No.61
Tetovë

Poliklinika stomatologjike Alba Dent e themeluar në vitin 1991, edhe pas 30 viteve eksperiencë e vazhdon misionin e saj që të kujdeset për dhëmbët tuaj.