Prodent

Dental Implants, Teeth whitening, Intraoral X-Ray, Zirconia and Emax Crown
Implante dentare, Zbardhje Dhëmbësh, Rengen, Kurora Zirkon dhe Emax

Stomatologji Estetike, Implante dentare dhe një gamë të plotë të trajtimeve rutinore të dhëmbëve.

Çfarë ne ofrojmë:
- Implante Dentare (rrënjë artificiale)
- Zbardhje e dhëmbëve me Zoom!, NightWite dhe Opalescence
- Faseta (për dhëmbët e ngjyrosur dhe jo të njejtë)
- Kurorat dhe Urat (mbulesa nga porcelani dhe zirkoni)
- Aparate ortodontike (drejtim i dhëmbëve)
- Polirim me pluhur
- Mbushje të bardha
- Trajtim Periodontik (trajtim i mishrave)

Operating as usual

31/12/2020

⭐🌟 Në hyrje të vitit 2021 dhe në prag të ndrrimit të motmotëve, urojmë që ky i riu të jetë viti i shëndetit dhe mposhtjes të së keqes, vit i ndryshimit për ta gjuajtur pas shpine hidhërimin me dëshirën që mos të përsëritet. Të jetë i mbushur vetëm me shëndet dhe liri...se aq na duhet.

🧑‍⚕️⚕️ T'i kujtojmë punonjësit shëndetësor për luftën ne krye të detyrës dhe të bashkë-ndjejmë familjarët që humbën të afërmit e tyre. Kjo luftë nuk ka mbaruar por sëbashku do i japim fund shumë shpejt.😷

🏥🔒Klinika jonë do të jetë e mbyllur prej datës 1 deri më 3 Janar 2021… sepse do i festojmë minutat e vitit të ri pranë të dashurve tanë, pranë familjes, për të uruar njëri-tjetrin që ky vit të jetë i mbarë.
Ju urojmë të njëjtën edhe pacientëve tanë.

🎆🎊Mirë u takofshim më 4 Janar 2021!

Më pak ëmbëlsira gjatë festës, atë e dini 😊

07/12/2020

Sa mirë kur një dedikim i joni reflekton pozitivisht gjithandej, posaçërisht me karakterin dhe zërin e një artiste si @besartamurtezani 🙏

#porcelaincrowns #smiledesign #dentistry

03/08/2020

Kujdesemi që çdo pacient të merr kujdesin maksimal në nivel higjenik. Para dhe pas çdo takimi me pacient ne bëjmë pastrimin e secilës karrike stomatologjike dhe mbulimin e pjesëve punuese në mënyrë që të krijojmë kushte higjienike për ekzaminim të sigurt stomatologjik.

31/07/2020

Nëse ke Instagram siguroju të ndjekësh faqen e Prodent aty, ne ndajmë me qindra momente me te gjithë ju.

kliko : Instagram.com/prodent_te

24/07/2020

Nëse ke Instagram siguroju të ndjekësh faqen e Prodent aty, ne ndajmë me qindra momente me te gjithë ju.

kliko : Instagram.com/prodent_te

22/07/2020

Pergjigju në koment dhe do kesh një dhuratë nga ne. Vlen për 5 përgjigjet e para 😊

20/07/2020

Elmira: If you don't have a smile, Prodent will give you one. ( Nese te mungon buzeqeshja, Prodent ta ofron nje te tille⠀
Nje Full Smile Makeover me kurora estetike te dizajnuara dhe krijuara nga laboratori yne.⠀
Te falemnderojme e bukura @elmireilazi.

17/07/2020

Nëse ke Instagram siguroju të ndjekësh faqen e Prodent aty, ne ndajmë me qindra momente me te gjithë ju.

kliko : Instagram.com/prodent_te

13/07/2020

Ndani buzëqeshjen tuaj me botën. Është një simbol i miqësisë dhe paqes.
Faleminderit @vanessaspahiu

#prodent #tetovo #estheticdentist #smile #teeth #cosmeticdentistry #dentalimplants #veneers #dhembi #ordinanca #implant #kurora #porcelan #zirkon #zbardhjedhembesh #orthodontics #dentistryworld #dentalclinic #teethwhitening #emax #zirconia #beautifulsmile #healthyteeth #oralsurgery #dentalimplants #tetova #skopje #gostivar

10/07/2020

Nëse ke Instagram siguroju të ndjekësh faqen e Prodent aty, ne ndajmë me qindra momente me te gjithë ju.

kliko : Instagram.com/prodent_te

09/07/2020
08/07/2020

#prodent #tetovo #estheticdentist #smile #teeth #cosmeticdentistry #dentalimplants #veneers #dhembi #ordinanca #implant #kurora #porcelan #zirkon #zbardhjedhembesh #orthodontics #dentistryworld #dentalclinic #teethwhitening #emax #zirconia #beautifulsmile #healthyteeth #oralsurgery #dentalimplants #tetova #skopje #gostivar

07/07/2020

Kujdesemi që çdo pacient të merr kujdesin maksimal në nivel higjenik. Para dhe pas çdo takimi me pacient ne bëjmë pastrimin e secilës karrike stomatologjike dhe mbulimin e pjesëve punuese në mënyrë që të krijojmë kushte higjienike për ekzaminim të sigurt stomatologjik.

06/07/2020

Kurorat Emax të rrinë shumë bukur. Të falënderojmë @luluajro për mesazhin tënd.

#prodent #tetovo #estheticdentist #smile #teeth #cosmeticdentistry #dentalimplants #veneers #dhembi #ordinanca #implant #kurora #porcelan #zirkon #zbardhjedhembesh #orthodontics #dentistryworld #dentalclinic #teethwhitening #emax #zirconia #beautifulsmile #healthyteeth #oralsurgery #dentalimplants #tetova #skopje #gostivar

03/07/2020

Nëse ke Instagram siguroju të ndjekësh faqen e Prodent aty, ne ndajmë me qindra momente me te gjithë ju.

kliko : Instagram.com/prodent_te

01/07/2020

#prodent #tetovo #estheticdentist #smile #teeth #cosmeticdentistry #dentalimplants #veneers #dhembi #ordinanca #implant #kurora #porcelan #zirkon #zbardhjedhembesh #orthodontics #dentistryworld #dentalclinic #teethwhitening #emax #zirconia #beautifulsmile #healthyteeth #oralsurgery #dentalimplants #tetova #skopje #gostivar

30/06/2020

Kujdesi ndaj dhëmbit paraqet edhe kujdes të shëndetit gjeneral.

06/06/2020

Bisedë me Mjekun - Krenar Papraniku & Abdylvehab Ejupi

29 Prill 2020

Bisede me Mjekun: Dr. Krenar Papraniku - Higjena orale në kohë pandemie

https://youtu.be/5KcMrk77jIA

Televizioni Koha - Tetovë www.tvkoha.tv If any copyright issues please contact: [email protected]

24/04/2020

Urime Muaji i Shenjtë i Ramazanit nga Prodent.

Agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara!
.
.
.
#prodent

30/03/2020

Të nderuar pacientë për shkak të pandemisë së COVID-19 dhe për shkak të rruajtjes së shëndetit tuaj dhe të afërmëve tuaj, jemi të detyruar t'a mbajmë të mbyllur klinikën Prodent. Ky është edhe rekomandim nga Ministria e Shëndetësisë.
Ndërkohë, per gjendjet URGJENTE apo ato te cilat nuk kalojnë me përdorim të terapisë kundër dhimbjes që meret pa përshkrim të mjekut (psh. Caffetin, Edridol, Analgin, Ketonal) na kontaktoni në mënyrat e mëposhtëme:

📞 076334595
📧 [email protected]
🖊️ Facebook.com/prodent
📝 Instagram / prodent_te

Драги пациенти, поради пандемијата COVID-19 и поради сочување на Вашето здравје и здравјето Вашите најблиски, должни сме да ја затвораме нашата ординација. Ова исто така е препорака на Министерството за Здравство.
За УРГЕНТИ случаеви или оние кои не поминуваат со терапија за болка контактирајте не на следниве начини:

076334595
Facebook (prodent)
Instagram (prodent_te)
[email protected]

30/03/2020

#prodent

24/03/2020

Jeni të shqetësuar për shëndetin oral në këtë periudhë të vetë izolimit?
Dr. Krenar Papraniku është këtu për ju!

Për të gjithë ju që jeni në vetë izolim gjatë këtij virusi dhe keni pyetje rreth shëndetit oral, na ndqini të Mërkurën në ora 12:00, Live në Facebook me dr. Krenar Papraniku.

Në qoftëse keni ndonjë pyetje na shënoni në inbox dhe ne do mundohemi t'ju përgjigjemi.
.
.
.
#prodent #tetovo #dentistry #dentist

20/03/2020

„Goja“ e shëndetshme ka një rëndësi qenësore për mirëmbajtjen e funksionimit të drejtë të organizmit dhe për ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm dhe cilësisë së jetës.

Me kujdesin stomatologjik parandalohet paraqitja e sëmundjeve orale ose përkeqësimi i sëmundjeve ekzistuese të indeve orale. #DitaBotëroreeShëndetitOral #WorldOralHealthDay
.
.
.
#prodent

18/03/2020

🧼20 seconds
.
.
.
#prodent #tetovo #dentistry #dentist #dental #smile #teeth #odontologia #dentista #cosmeticdentistry #dentalcare #dentalphotography #tooth #dentalimplants #veneers #orthodontics #dentalhygienist #odonto #dentistrylife #dentistryworld #oralhealth #dentalstudent #dentalassistant #dentalclinic #dentalhygiene #dentistlife #teethwhitening #dentists #smilemakeover #dentalart

video by: dr. douval aloush

17/03/2020

Këshillë për sa i përket virusit korona: jo vetëm larja e duarve ndihmon, pastërtia orale gjithashtu është një ndër faktorët kryesor për mbrojtje nga virusi.
.
.
#prodent #lajiduart #lajidhëmbët #rrineshtepi🏡🛋️📖

16/03/2020

Të nderuar pacientë,

Për shkak të gjendjes pandemike nga virusi COVID-19 dhe në zbatim të këshillave që vinë nga Ministria e Shëndetsisë dhe Odës Stomatologjike ju njoftojmë se orari ynë do të reduktohet bashkë me punën e ekipit tonë.
Zvogëlimi i depove furnizuese me mjetet bazë për ruajtje të shëndetit tuaj poashtu na minimizon dhënien e plotë të shërbimeve dentare.

Do të mundohemi t'i trajtojmë pacientët me urgjenca ndërsa për të tjerët që kanë mundësi shtyerje të trajtimit do të kërkojmë bashkëpunim dhe mirëkuptimin për caktim kohe në një moment tjetër.
Pacientët që kanë nisur procedurat do të kontaktohen nga administata.

Na kontaktoni paraprakisht!

Tel.: 076334595
email: [email protected]

Драги пациенти,

Поради пандемиската состојба на вирусот СОВИД-19 и по советите од Министерството за Здравство и Стоматолошката Комора ве известуваме дека нашиот распоред ќе се намали заедно со работата на нашиот тим.

Ќе се обидеме да ги третираме пациентите со итни симптоми, додека за другите кои може да го одложат лекувањето, ќе побараме соработка и разбирање за закажување на ново време.
Пациентите кои веке ја започнале постапката ќе бидат контактирани од администрацијаta.

Контактирајте нè однапред!

Тел: 076334595
е-пошта: [email protected]

#covid_19 #stayhome #rrineshtepi #sedidoma

[03/14/20]   Të nderuar pacientë,

Për shkak të gjendjes pandemike nga virusi COVID-19 dhe në zbatim të këshillave që vinë nga Ministria e Shëndetsisë dhe Odës Stomatologjike ju njoftojmë se orari ynë do të reduktohet bashkë me punën e ekipit tonë.

Do të mundohemi t'i trajtojmë pacientët me urgjenca ndërsa për të tjerët që kanë mundësi shtyerje të trajtimit do të kërkojmë bashkëpunim dhe mirëkuptimin për caktim kohe në një moment tjetër.
Pacientët që kanë nisur procedurat do të kontaktohen nga administata.

Orari i ri: 09:00 - 16:00
e Hënë - e Premte

Na kontaktoni paraprakisht!

Tel.: 044334595 ose 076334595
email: [email protected]

Драги пациенти,

Поради пандемиската состојба на вирусот СОВИД-19 и по советите од Министерството за Здравство и Стоматолошката Комора ве известуваме дека нашиот распоред ќе се намали заедно со работата на нашиот тим.

Ќе се обидеме да ги третираме пациентите со итни симптоми, додека за другите кои може да го одложат лекувањето, ќе побараме соработка и разбирање за закажување на ново време.
Пациентите кои веке ја започнале постапката ќе бидат контактирани од администрацијата.

Нови работни часови: од 9 до 16 часот
од Понеделник - до Петок

Контактирајте нè однапред!

Тел: 044334595 или 076334595
е-пошта: [email protected]

12/03/2020

Ndjek këto këshilla...dhe nuk ka nevojë për panik!

10/03/2020

Kush do ta kishte menduar që çokollata mund të ndihmojë në shëndetin oral?

Çokollata e zezë mund të ndihmojë në përmirësimin e shëndetit dental për shkak të përbërjes së taninit në kakao. Kjo ndihmon në zvogëlimin e inflamacionit të mishrave të dhëmbëve dhe pakësimin e erozionit të dhëmbëve.

Pas çdo vakti provoni të hani një copë çokollate të zezë pa sheqer për të ndihmuar në uljen e dëmtimit të dhëmbëve. 🥰🍫
.
.
.
#prodent #tetovo #dentistry

Kush jemi ne?

Ne e filluam historinë e rregullimit të buzëqeshjes tënde me 1991, atëherë kur shumë pak ishte e zhvilluar stomatologjia private në Maqedoni. Sot, me krenari ju njoftojmë se ne jemi në krye të klinikave dentare që ofrojnë shërbimet më moderne dentare në vendin tonë.

Më poshtë disa nga shërbimet që do të bëjnë ty të buzëqeshësh natyrshëm dhe sikur asnjëherë më parë:


 • Implante Dentare (rrënjë artificiale)

 • Zbardhje e dhëmbëve me Opalescence
 • Videos (show all)

  Location

  Telephone

  Address


  Boulevard Video Smilevski Bato 2-1
  Tetovo
  1200

  Opening Hours

  Monday 09:00 - 19:00
  Tuesday 09:00 - 19:00
  Wednesday 09:00 - 19:00
  Thursday 09:00 - 19:00
  Friday 09:00 - 19:00
  Saturday 10:00 - 14:00
  Other Dentists in Tetovo (show all)
  D-r Tatjana Matlioska D-r Tatjana Matlioska
  Ul. Marsal Tito 136
  Tetovo, 1200

  076 431 668

  Uno Dental Uno Dental
  Jane Sandanski 98/1
  Tetovo, 1200

  Të gjitha shërbimet stomatologjike si shërimi dhe mbushja e dhëmbëve, zëvendësimi i dhëmbëve të humbur me kurora porcelani dhe zirkoni, ortodonci, kirurgji orale me implantologji...gjendemi në ish zyrat e Auto Shkollës Uno-1

  Apolon Dental Polyclinic Apolon Dental Polyclinic
  Iliria Str. No. 122/1
  Tetovo, 1200

  Стоматолошка ординација "Dental Care Studio" Стоматолошка ординација "Dental Care Studio"
  Ulica Blagoja Toska 6, Tetovo, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
  Tetovo, 1200

  Dobredojdovte na fan stranata na DENTAL CARE STUDIO. Kliknete “Like” i redovno ke Ve informirame za nasite specijalni ponudi

  PZU "BAMI KOR Medika" PZU "BAMI KOR Medika"
  Ul. Blagoja Toska Bb
  Tetovo, 1200

  Privatna zdravstven ustanova "Bami kor medika" Semejna i opsta medicina, Biohemiska laboratorija, Apteka. Stomatologija.