Apolon dental Polyclinic

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Apolon dental Polyclinic, Cosmetic Dentist, Ilirija 122/1, Tetovë.

17/10/2020

Photos from Apolon dental Polyclinic's post

17/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

17/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

17/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

17/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

17/10/2020

Besoja shëndetin dhe estetikën e dhëmbëve të tu, profesionalizmit të stafit tonë !
Cakto termin në numrat :

☎️071255007
☎️070329913

#emax #youarewelcomedhere #apolondentalpolyclinic #brightsmile #happysmiles #joy #happypatient #odontologia #dentistry #dentistryzone #emaxsmile #emaxpower #dentalcrowns #dentalcrownsandbridges #healthymouth #tetova #shinelikeadiamond #gostivar #wecreatesmiles #smiledesign #prosthetics

14/06/2020

The bling for your teeth!
Swarovski crystals 💎

21/03/2019

Tv Uskana

Në UT, u shënua 20 Marsi, Dita Botërore e Shëndetit Oral

01/02/2018

Straumann swiss dental implants

01/02/2018

#W&H #NewTechnology #Apolon #Dental #Polyclinic #LeaderOfDentistry #assistina301plus #BestMaintanceUnitForInstrumentation
#SimpleAndEfficient
We have the best Sterilization, Hygiene and Maintenance!

01/02/2018

Vazhdojnë novitetet në Apolon Dental Polyclinic, me paisje më të reja sipas trendeve në stomatologjinë bashkëkohore #W&H #Entran #Endo #Cordless #set #technology #Endodontics No cord, no pain, Full power!

[05/29/17]   😀

29/05/2017

Apolon dental Polyclinic's cover photo

29/05/2017

Apolon dental Polyclinic

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Ilirija 122/1
Tetovë
1200
Other Cosmetic Dentists in Tetovë (show all)
Dental LM Dental LM
Bogovinje
Tetovë, 1220

Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM

K2LAB Prosthetic Dental Laboratory K2LAB Prosthetic Dental Laboratory
Ilindenska 101
Tetovë, 1200

Aesthetic dentistry, zirconium, metal ceramic, titanium frame works, CNC, 3D printing