Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh

Ordinanca Stomatologjike TRE DENT f.Trebosh -Tetovë
Dr.Raif Skenderi

Operating as usual

[05/12/20]   Të nderuar pacientë,
Ju njoftojmë se me urdhër të komisionit për sëmundje infektive pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Komorës Stomatologjike në-RMV nga data 13.05.2020 (e mërkurë),Ordinanca Stomatologjike "TRE DENT" do të filloj me puënë, duke ju përmbajtur te gjitha rekomandimeve të Ministrisë se Shendetësisë të parapara për mbrojtje nga virusi Covid-19.
Luten të gjithë pacientët që paraprakisht të bejnë caktimin e terminit në numrin e tel. 070/758-277
Me respekt stafi i ordinances "TRE DENT"

[03/31/20]   Të nderuar pacient,
Me qëllim të mbrojtjes së qytetarëve dhe parandalim të përhapjes së metejme te virusit COVID -19 MINISTRIA E SHENDETESISE NE RMV Sjell:
VENDIM
Per MBYLLJE TE PËRKOHËSISHME te te gjitha ordinancave stomatologjike ne nivel shteteror.
Te gjith pacientet tone per konsulta mund të lajmëroheni në numrin e telefonit: 070/758-277 .
Per raste URGJENTE si dhimbje ,ajtje,gjakosje etj, pacientet mund te drejtohen ne njesitet emergjente te formuara ne kuader te Qendres Stomatologjike -TETOVE
Për cdo ndryshim të ardhshëm do ju njoftojmë paraprakisht.
Ju faleminderit për mirëkuptimin!
Me respekt stafi i Ordinances Stomatologjike "TRE DENT"-Trebosh.
Trebosh : 30.03.2020
Stomatologu: dr.Raif Skenderi

02/06/2017

Fotografi nga hapja solemnde e ordinancës stomatologjike Tre Dent me datë 17.04.2017 ( e Hënë)

02/06/2017

Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh's cover photo

02/06/2017

Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh

Location

Category

Telephone

Address

F.Trebosh
Tetovë
1226

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 10:00 - 15:00
Other General Dentists in Tetovë (show all)
K2LAB Prosthetic Dental Laboratory K2LAB Prosthetic Dental Laboratory
Ilindenska 101
Tetovë, 1200

Aesthetic dentistry, zirconium, metal ceramic, titanium frame works, CNC, 3D printing

Dental LM Dental LM
Bogovinje
Tetovë, 1220

Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM

VITA DENT VITA DENT
Str.103 N.1
Tetovë, 1200

Dental Clinic, Studio Dentistico, Zahnarztpraxis, Cabinet Dentaire

Ordinanca Stomatologjike-Florident Ordinanca Stomatologjike-Florident
Dzhepchishte
Tetovë, 1200

Ordinanca Stomatologjike-Florident

Natasa Blazevska Natasa Blazevska
Goce Simoski Br.30
Tetovë, 1200

Doktor po opsta stomatologija vo PZU DEST DENT DR.NATASA

Klinika Dentare Odenta Klinika Dentare Odenta
F. Dobrosht, Tetovë
Tetovë, 1200

Sherbime profesionale te shendetit oral. Sherim dhe mbushje të dhëmbëve. Ura porcelani dhe cirkoni. Kirurgji & Implantologji

Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир
Marshal Tito 136
Tetovë, 1200

Official page of the private dental office "Bliznak Dent - Dr.Ljubomir Kocevski"

Ordinanca Stomatologjike Dentist Ordinanca Stomatologjike Dentist
Nikola Tesla 6
Tetovë