Dental LM

Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM

Klinika dentare DENTAL-LM eshte kabinet stomatologjik i nje standarti Evropian me sherbime te garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumevjecare te diplomuar dhe specializuar ne Evrope.

Kjo klinike ju ofron ate qe klientet/pacientet shqiptare dhe te huaj kerkojne :

* Profesionalizem
* Seriozitet
* Garanci ne kohe te punimeve
* Standarte te larta teknike te punimeve
* Aparatura dhe material teresisht te Evropes perendimore, SHBA, Japoni

Operating as usual

19/04/2021

Rehabilitimi I nofulles se siperme me kurora porcelani 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctorwho

Rehabilitimi I nofulles se siperme me kurora porcelani 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctorwho

14/04/2021

Solo cirkon kurore 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor #bhfyp

Solo cirkon kurore 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor #bhfyp

07/04/2021

Rehabilitimi i nofulles se siperme me kurora zirkoni 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor

Rehabilitimi i nofulles se siperme me kurora zirkoni 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor

16/03/2021

Studio 1

Studio 1

17/02/2021

Rikthimi funksional dhe estetik me kurora Metal-Porcelani 🦷
Porcelan corowns 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor #bhfyp

Rikthimi funksional dhe estetik me kurora Metal-Porcelani 🦷
Porcelan corowns 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctor #bhfyp

01/02/2021

Rehabilitimi i nofulles se siperme me kurkora porcelani 🦷

#beforeandafter #dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctorwho

Rehabilitimi i nofulles se siperme me kurkora porcelani 🦷

#beforeandafter #dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #orthodontics #dentalclinic #odonto #oralhealth #dentalimplants #dentalphotography #dentalassistant #cosmeticdentistry #dentalhygiene #teethwhitening #veneers #dentalstudent #dentistryworld #health #dentaltechnician #dentallab #implant #di #doctorwho

27/01/2021

Faseta kompoziti 🦷

#dentistry #dentist #dental #smile #odontologia #dentista #teeth #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentalphotography #tooth #orthodontics #dentalcare #dentistrylife #dentalimplants #odonto #dentalhygienist #veneers #oralhealth #dentalstudent #dentalclinic #dentistlife #teethwhitening #dentalassistant #dentalhygiene #oralsurgery #smilemakeover #endodontics #odontologiaestética #beforeandafter

Faseta kompoziti 🦷

#dentistry #dentist #dental #smile #odontologia #dentista #teeth #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentalphotography #tooth #orthodontics #dentalcare #dentistrylife #dentalimplants #odonto #dentalhygienist #veneers #oralhealth #dentalstudent #dentalclinic #dentistlife #teethwhitening #dentalassistant #dentalhygiene #oralsurgery #smilemakeover #endodontics #odontologiaestética #beforeandafter

21/01/2021

Zevendesimi i dhembeve te humbur🦷
#beforeandafter
#braces #dentalhealth #smilemakeover #dentistrylife #implants #dentistas #dentallife #medical #a #covid #doktergigi #odontologo #dentalart #dentalschool #oralsurgery #smiledesign #surgery #dentistlife #odontologiaestetica #invisalign #dentaloffice #odontolove #dentists #beauty #orthodontist #endodontics #estetica #sorriso #ortodontia

Zevendesimi i dhembeve te humbur🦷
#beforeandafter
#braces #dentalhealth #smilemakeover #dentistrylife #implants #dentistas #dentallife #medical #a #covid #doktergigi #odontologo #dentalart #dentalschool #oralsurgery #smiledesign #surgery #dentistlife #odontologiaestetica #invisalign #dentaloffice #odontolove #dentists #beauty #orthodontist #endodontics #estetica #sorriso #ortodontia

11/01/2021

Faseta kompozit

#dentistry #dentist #dental #smile #odontologia #dentista #teeth #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentalphotography #tooth #orthodontics #dentalcare #dentistrylife #dentalimplants #odonto #dentalhygienist #veneers #oralhealth #dentalstudent #dentalclinic #dentistlife #teethwhitening #dentalassistant #dentalhygiene #oralsurgery #smilemakeover #endodontics #odontologiaestetica #bhfyp♥️

Faseta kompozit

#dentistry #dentist #dental #smile #odontologia #dentista #teeth #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentalphotography #tooth #orthodontics #dentalcare #dentistrylife #dentalimplants #odonto #dentalhygienist #veneers #oralhealth #dentalstudent #dentalclinic #dentistlife #teethwhitening #dentalassistant #dentalhygiene #oralsurgery #smilemakeover #endodontics #odontologiaestetica #bhfyp♥️

17/11/2020

Gurëzat e dhëmbëve nuk janë gjë tjeter veçse akumulimi pllakës bakteriale dhe i mbeturinave ushqimore. Nën veprimin e toksinave ato ndryshojnë trajtë duke u akumuluar në formë gurësh.

Nëse gurëzat nuk pastrohen ato mund të kthehen në ngjyrë kafe dhe mund të shkaktojnë infeksione orale, erë të keqe të gojës, prishjen e dhëmbëve dhe gjithashtu një problem estetik në buzëqeshje.

Për të ulur mundesine e formimin e pllakës dhe gurëzave ju duhet të lani dhëmbët vazhdimisht duke përdorur pastë dhëmbësh të veçantë dhe përdorimin e fijes dentare.

Nëse gurëzat janë formuar, në këtë rast është vetëm dentisti ai i cilini mund ti heqe dhe te pastroje dhëmbet me anë të instrumenteve manuale dhe ultrasonike. Pastrimi i gurëzave tek dentisti ka një rëndësi të vecantë, sepse përfaqëson një ndër masat kryesore për parandalimin e sëmundjeve të mishrave të dhëbëve

Sa shpesh duhet të bëhet pastrimi i gurëzave? Pastrimi i gurëzave këshillohet që të kryet zakonisht çdo 6 muaj ose çdo 1 vit për dhëmbë dhe mishra të shëndetshëm. Ritmi i formimit të gurëzave është i ndryshëm nga individi në individ e për pasojë dhe intervali ikohës nga një pastrim në tjetrin ndryshon.

#dentistrylife #dentistry #dentist #dentistryworld #dental #dentista #odontologia #dentistrylove #smile #dentistrymyworld #dentistlife #teeth #cosmeticdentistry #odonto #dentalcare #dentistrystudent #dentists #dentistas #dentalphotography #orthodontics #dentalhygienist #oralhealth #dentalstudent #tooth #dentalhygiene #a #dentalimplants #teethwhitening #dentalclinic

05/11/2020

Rehabilitimi total i gojes
Funksion dhe estetike
Para dhe pas

#dentistry #dentist #dental #smile #odontologia #dentista #teeth #cosmeticdentistry #dentistryworld #dentalphotography #orthodontics #tooth #dentalcare #odonto #dentistrylife #dentalhygienist #dentalimplants #veneers #oralhealth #dentalstudent #dentalclinic #dentistlife #teethwhitening #dentalassistant #dentalhygiene #endodontics #oralsurgery #smilemakeover #odontologiaestetica #beforeandafter

04/11/2020

Kariesi te femijet

#dentalschool #dentallab #implants #braces #smiledesign #dentallife #dentists #ortodoncia #dentaltechnician #prosthodontics #doktergigi #invisalign #covid #doctor #dentalhealth #dentalart #a #health #dentistrylove #dentistrymyworld #aestheticdentistry #implant #ortodontia #surgery #odontolove #odontology #di #orthodontist #dentaloffice #endodontia

16/10/2020

Kurora zirkoni 🦷👌

#veneers #smile #dentist #dentistry #dental #cosmeticdentistry #smilemakeover #teethwhitening #teeth #veneergigi #dentalimplants #veneer #smiledesign #dentista #odontologia #hollywoodsmile #dentalphotography #porcelainveneers #orthodontics #veneermurah #dentalveneers #invisalign #dentalclinic #cosmeticdentist #tooth #veneerjakarta #dentalcare #implants #veneergigimurah #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

09/10/2020

Proteza totale & parciale 🦷

#dentalstudent #invisalign #oralhealth #dentures #dentalart #dentallab #dentalassistant #dentalhygiene #dentalsurgery #dentistryworld #implantologia #prosthodontist #dentaltechnician #plasticsurgery #crowns #periodontics #hollywoodsmile #dentalschool #di #health #cosmeticdentist #implantes #breastimplants #oralsurgeon #medical #doctor #a #odontologiaestetica #dentists #digitaldentistry

07/10/2020

Rikthimi i estetikes me kurora zirkoni 🦷

#dentalschool #implants #dentallab #smiledesign #covid #braces #dentists #a #ortodoncia #invisalign #prosthodontics #dentaltechnician #dentalart #implant #odontolove #doctor #dentallife #dentistrymyworld #ortodontia #aestheticdentistry #dentistrylove #doktergigi #health #dentalhealth #dentaloffice #surgery #endodontia #odontology #orthodontist #dentistry

30/09/2020

Zevendesimi i dhembeve te humbur 🦷
#beforeandafter
#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #odonto #dentalclinic #orthodontics #dentalphotography #dentalassistant #dentalimplants #oralhealth #cosmeticdentistry #di #dentalhygiene #veneers #teethwhitening #dentalstudent #dentaltechnician #health #dentallab #dentistryworld #braces #implants

30/09/2020

Zevendesimi i dhembeve te humbur 🦷
#beforeandafter
#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #odonto #dentalclinic #orthodontics #dentalphotography #dentalassistant #dentalimplants #oralhealth #cosmeticdentistry #di #dentalhygiene #veneers #teethwhitening #dentalstudent #dentaltechnician #health #dentallab #dentistryworld #braces #implants

14/09/2020

Zbardhim profesional 🦷

#teethwhitening #smile #teeth #dentist #dentistry #dental #whiteteeth #cosmeticdentistry #veneers #beauty #smilemakeover #dentalcare #oralhealth #dentalimplants #dentalhygienist #invisalign #whitening #dentalclinic #pemutihgigi #braces #teethcleaning #dentalhygiene #tooth #teethwhiteningkit #whitesmile #pemutihgigimurah #hollywoodsmile #orthodontics #toothgems

11/09/2020

Faseta kompoziti 🦷

#dental #dentist #dentistry #smile #teeth #dentista #odontologia #dentalcare #tooth #dentalhygienist #odonto #dentalclinic #orthodontics #dentalphotography #dentalassistant #dentalimplants #oralhealth #cosmeticdentistry #di #dentalhygiene #veneers #teethwhitening #dentalstudent #dentaltechnician #health #dentallab #dentistryworld #braces #implant

14/02/2020

Mbushje kompoziti ✔️#teeth#tooth#toothless#zirconia#cirugiabucal#oralsurgery#dental#dentist#dentistry#dentalhygiene#dentalassistant#dentalstudent#implant#art#medical#odonto#odontogram#odontologia#fun#crown#veener#surgery#pulp#dentistryworld#stomatology#health#smile

13/02/2020

We make changes ✔️
✔️#teeth#tooth#toothless#zirconia#cirugiabucal#oralsurgery#dental#dentist#dentistry#dentalhygiene#dentalassistant#dentalstudent#implant#art#medical#odonto#odontogram#odontologia#fun#crown#veener#surgery#pulp#dentistryworld#stomatology#health#smile#change #dentistry

08/05/2019

Zevendesimi i nje dhembi me kurore zirkoni✔️
#teeth#tooth#toothless#zirconia#cirugiabucal#oralsurgery#dental#dentist#dentistry#dentalhygiene#dentalassistant#dentalstudent#implant#art#medical#odonto#odontogram#odontologia#fun#crown#veener#surgery#pulp#dentistryworld#stomatology#health#smile

24/01/2017

Dental-LM
#beforeandafter
#md #students #medicalschool #college #implant #veneers #futuredentist #surgery #dentalstudent #cosmetic #cosmeticdentistry #tutorial #odontologia #dentists #gums #oral #bone #follow #dentalschool #school #odontology #blood #restoration #education #dr #smile #art

27/02/2014

Ne DENTAL-LM ne mund te ndryshojme ngjyren e dhembeve tuaj duke i bere at ate duken me te bardhe.

Dhembet e humbin ngjyren natyrale nga ushqimet dhe pijet qe konsumojme. Pirja e duhanit gjithashtu ben qe ngjyra e dhembeve te erresohet. Zbardhimi i dhembeve eshte nje metode e thjeshte dhe e suksesshme e ndricimit te ngjyres se dhembeve tuaj.Shkalla e zbardhimit te arritur varion nga pacienti ne pacient dhe nga metoda perdorur.

[02/27/14]   Keshilla

Pas heqjes se dhembit ose operacionit ne goje, pacienti/ja duhet te mos:

Pije duhan per te pakten 12 oret e para pas operacionit.
Peshtyje, thithe plagen, perdore pije ose ushqime te nxehta.
Flase shume per 3-4 ore pas operacionit.
Pertype garzen e vendosur por, t’a mbaje ate nen presionin e dhembeve.
Beje ushtrime fizike (palester, lojera sportive) per 12-24 ore pas operacionit.
Perdore ushqime te forta 3-4 ditet e para pas operacionit.
Vendose Aspirin mbi plage ose te shpelaje gojen me alkool ne rast se ka dhimbje.
Neglizhoje ne asnje menyre marrjen e mjekimit te dhene nga mjeku.
Hezitoje te kontaktoje mjekun ne rast nevoje.

Kujdes:Mos kafshoni buzen apo gjuhen gjate kohes qe ato qendrojne te mpira

[02/27/14]   Keshilla

Pas heqjes se dhembit ose operacionit ne goje, pacienti/ja duhet te:

Mbaje te kafshuar nen presion garzen e vene midis dhembeve per 15 min
N.q.se heqja ka qene traumatike dhe ka zgjatur mbi 15 min, te marre nje qetesues (Auline 100mg ,OKI 80mg 1-2 bustina cdo 8 ore) duke e filluar menjehere pas operacionit dhe jo kur te filloje dhimbja.
Menjehere pas operacionit, te vendose qese me akull mbi nje garze te thate jashte gojes mbi zonen e operuar me alternim (20min+20min pushim) per 4 ore pas operacionit.
Diten e dyte pas operacionit te mos vendose asnje lloj komprese.
N.q.se enjtja vazhdon, diten e trete mund te vendosen kompresa te ngrohta mbi lekuren e zones se operuar (jashte gojes).Cdo 20 minuta.
Te marre ushqime te lengshme dhe te ftohta per 24 oret e para (supera te vaketa,qumesht, lengje, uje ose akullore).
N.q.se eshte operuar ne goje, te vazhdoje kete diete per me shume se nje dite.
Te ruaje higjienen e gojes ne nivele sa me te mira, pasi nje higjiene e mire e gojes, ben qe edhe plaget te sherohen me shpejt. Larja e dhembeve te behet normalisht me perjashtim te zones se operuar.
Te shpelahet goja me caj kamomil,ose me antiseptiket e pershkruara nga mjeku per disa dite duke filluar te nesermen e operacionit ,sidomos pas ushqimit disa here ne dite per 1 jave.
Te shkoje per kontroll pas 1 jave. N.q.se plaga eshte qepur, fijet hiqen pas dites se 7-te. Ne rast se mendon se ka problem, te kontaktoje mjekun ne cdo kohe ne numerin e telefonit me poshte.

Location

Telephone

Address


Bogovinje
Tetovë
1220

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 15:00
Other General Dentists in Tetovë (show all)
Ordinanca Stomatologjike-Florident Ordinanca Stomatologjike-Florident
Dzhepchishte
Tetovë, 1200

Ordinanca Stomatologjike-Florident

VITA DENT VITA DENT
Str.103 N.1
Tetovë, 1200

Dental Clinic, Studio Dentistico, Zahnarztpraxis, Cabinet Dentaire

Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh
F.Trebosh
Tetovë, 1226

Ordinanca Stomatologjike TRE DENT f.Trebosh -Tetovë Dr.Raif Skenderi

Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир
Marshal Tito 136
Tetovë, 1200

Official page of the private dental office "Bliznak Dent - Dr.Ljubomir Kocevski"

K2LAB Prosthetic Dental Laboratory K2LAB Prosthetic Dental Laboratory
Ilindenska 101
Tetovë, 1200

Aesthetic dentistry, zirconium, metal ceramic, titanium frame works, CNC, 3D printing

Ordinanca Stomatologjike Dentist Ordinanca Stomatologjike Dentist
Nikola Tesla 6
Tetovë

Klinika Dentare Odenta Klinika Dentare Odenta
F. Dobrosht, Tetovë
Tetovë, 1200

Sherbime profesionale te shendetit oral. Sherim dhe mbushje të dhëmbëve. Ura porcelani dhe cirkoni. Kirurgji & Implantologji

Natasa Blazevska Natasa Blazevska
Goce Simoski Br.30
Tetovë, 1200

Doktor po opsta stomatologija vo PZU DEST DENT DR.NATASA