Ordinanca Stomatologjike Dentist

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Ordinanca Stomatologjike Dentist, General Dentist, Nikola Tesla 6, Tetovë.

Operating as usual

28/10/2020

Direct nanoceramic composite

[05/14/20]   NJOFTIM

Të nderuar pacientë,
Ordinanca stomatologjike Dentist me vendimin e marrë nga Ministria e shëndetësisë dhe Oda Stomatologjike është hapur .
Për shkak të pandemisë kemi ndryshime në mënyrën e të punuarit .
Orari i punës çdo ditë nga ora 09:00 deri 16:00.
Për shkak të protokollit të ri të punës duhet të punojmë me numër më të redukutuar të pacientëve , prandaj ju lusim të caktoni paraprakisht termin.


🔵Pacientët duhet patjetër të kenë caktuar termin përpara se të vijnë në ordinancë si dhe të përgjigjen saktë në pyetjet të cilat do tu parashtrohen përmes bisedës telefonike. Pyetësorin do ta nënshkruani sapo të arrini në ordinancë.

🔵Pacientët duhet të jenë të saktë në kohë, me qëllim të evitohet grumbullimi dhe pritja në korridore, si dhe që të kemi hapësirë kohore për dezinfektim, ajrosje dhe sterilizim për ta pranuar pacientin e rradhës.

🔵Ndalohet hyrja e shoqëruesve (përveç prindërve të fëmijëve nën moshën 14 vjeçare ose personave me aftësi të kufizuara).

🔵Vendosja e maskës dhe dorezave është e obliguar para se të hyjnë në ordinancë, respektivisht pacientët duhet ta mbajnë maskën dhe ta hekin atë pasi të jenë ulur në karrigen stomatologjike. Pas përfundimit të intervenimit stomatologjik maska duhet përsëri të vendoset.

🔵Pacientët janë të obliguar t’i dezinfektojnë duart dhe t’i veshin mbështjellëset e këpucëve.

🔵Pacientëve u matet temperatura trupore dhe nëse temperatura është më e lartë se 37.5, trajtimi do të shtyhet në kohë tjetër.

🔵Pacientët janë të obliguar ta mbajnë distancën në korridorin e ordinancës dhe duhet të mos prekin asnjë sipërfaqe me duar.

🔵Përpara trajtimit në dhomën operatore, pacientët janë të obliguar t’i lajnë dhe t’i fshijnë duart me letër, si dhe t’i dezinfektojnë duart me dezinfektues në bazë alkooli.

🔵Gjërat personale: celular, çelësat e makinës, çanta, etj, do të vendosen në vend të posaçëm.

24/04/2020

[03/30/20]   Të nderuar pacient,

Me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë, me qëllim të mbrojtjes së qytetarëve dhe parandalim të përhapjes së virusit COVID -19, ju informojmë se ordinanca stomatologjike DENTIST, PËRKOHËSISHT nuk do të punojë.
Në qoftë se keni nevojë për intervenime stomatologjike URGJENTE, DETYRIMISHT duhet të lajmëroheni në numrin e telefonit 075-256-891për konsultime më të detajuara, edhe atë nga ora 08:00 deri në ora 20:00.
RASTET URGJENTE NË STOMATOLOGJI janë
Edem e cila nuk kalon
Dhimbje që nuk kalon me analgjetik
Gjakosje e cila nuk ndalon ..
Shërbimet do të kryhen vetëm në qendrat stomatologjike urgjente në shtëpin e shëndetit .

Për cdo ndryshim të ardhshëm do ju njoftojmë paraprakisht.
Ju faleminderit për mirëkuptimin!

30.03.2020

[03/25/20]   Të nderuar pacient ,
Stomatologjia është njëra ndër profesionet që preket më shumë nga Corona Virus COVID-19 , për këtë arsye përhapja e virusit është më e shpeshtë .
Ju lutemi nëse nuk keni ndonjë urgjencë mos u lajmëroni në ordinancë me qëllim që të ruani shëndetin tuaj dhe familjarëve.
Sipas propozimeve të Odës Stomatologjike dhe Ministrisë së shëndetësisë do ti pranojmë vetëm pacientët me URGJENCË dhe atë të lajmërohen paraprakisht për të caktuar terminin dhe për ti marrë masat e mbrojtjes sipas protokollit .
Në ordinancë ju lutemi të paraqituni pa shoqërues përveç fëmijëve deri në moshën 12 vjeçare.
Cilat janë urgjencat në stomatologji ?
1. Edema që nuk kalon dhe vështirëson frymëmarrjen,
2. Gjakosje që nuk ndalet ,
3. Dhimbje që nuk kalon edhe pas marrjes së analgjetikëve.

Nëse nuk i keni simptomat e mësipërme ju lutemi mos ejani dhe ruani shëndetin tuaj , për intervenime të tjera do të prenotoni pas lajmërimit të ardhshëm ..

Rregullat që duhet të ndjekin pacientët që kan raste urgjente:
1. Të caktoni terminin në 075-256-891,
2. Kur të paraqiten në ordinancë duhet të veshin këllfët e këpucëve
3. Të lahen duart për 20 sekonda dhe të dezinfektohen me antiseptik,
4 Të mos prekin asnjë sipërfaqe .

Ruani shëndetin tuaj !

Me respekt ,
Dr.Ajshe Rushidi Nebiu

[03/16/20]   Lajmërim

Të nderuar pacient, për shkak të situatës pandemike të virusit COVID-19 dhe pas sygjеrimeve të Ministrisë së shëndetësisë , Odës Stomatologjike në një periudhë të papërcaktuar do të pranohen pacientët me raste urgjente dhe duhet të caktojn termine paraprakisht me qëllim që të mirren masat sipas protokollit të Odës stomatologjike.
075-256-891
Luten pacientët që do të vinë për urgjencë të vijnë pa shoqërues.
Kërkojmë mirëkuptim dhe bashkëpunim me pacientët të cilët i kanë dhe simptomat më të vogla të ftohjes apo gripit , temperaturë të lartë, kollitje, frymëmarrje të vështirësuar si dhe pacientët që kanë udhëtuar të mos paraqiten në ordinancë me qëllim të mbrojtes së shëndetit të pacientëve
Ju falemnderit

Известување
Поради пандемската состојба на вирусот COVID-19 и по советите на Министерството за Здравтсво и Стоматолошката Комора ве известуваме дека во овој период ќе се примат само пациентите со потреба од итна интервенција , кои треба однапред да договарат термин по телефон,075-256-891.
Бараме разбирање и соработка на пациентите кои имаат најмали симптоми на грип , покачена телесна температура , кашлица , отежнато дишење , како и пациентите кои патувале во странство да не доаѓат со цел да се заштитат сите пациенти.
Ви благодариме

21/08/2018
25/12/2017

URA METAL PORCELANI DHE VIZIL PROTEZ ME GARNITUR DHEMBESH NGA KOMPOZITI

01/12/2017

ZBARDHIM PROFESIONAL I DHEMBEVE NE NJE SEANCE 😊

30/11/2017

Dental nanocomposite restauration
Restaurimi i dhëmbit me nanokompozit
Dr.Ajshe Rushidi

11/07/2017

Zbardhim profesional i dhembeve

11/07/2017

Mbushje estetike
Dental esthetic restauration

25/06/2017

Ordinanca stomatologjike Dentist ju uron festen e Fiter Bajramit 😊

09/06/2017

Mbushje estetike me nanokeramik
Естетска нанокерамикна пломба
Esthetic nanoceramic dental rastauration
Dr.Ajshe Rushidi

26/05/2017

Ordinanca stomatoligjike Dentist ju uron muajin e shenjtë të Ramazanit
Për termine pas iftarit lajmërohuni në
044 337 302
075 256 891

24/05/2017

Dental nanoceramic restauration
Mbushje estetike nanokeramik
Dr.Ajshe Rushidi

19/05/2017

Dental nanoceramic restauration
Mbushje estetike e dhembit me nanokeramik
Dr.Ajshe Rushidi

25/04/2017

Timeline Photos

11/04/2017

Mbushje estetike me nanoceramic
Естетска нанокерамик пломба
Esthetic nanoceramic filling

06/03/2017

Timeline Photos

23/12/2016

Ordinanca Stomatologjike Dentist

Kontrollat e rregullta të dhëmbëve tek dentisti janë të rëndësishme për ruajtjen e shëndetit të mirë oral, perparesi e këtyre kontrollave është diagnostifikimi i hershëm i sëmundjeve të dhëmbëve dhe të gojës.
Caktoni termine për kontrolla falas në 075-256-891 dhe 044-337-302
Ju mirëpresim

23/12/2016

Class 3 composite restoration

https://www.youtube.com/watch?v=DoPl4iIJE_E

Mbushje estetike me nanokompozit
Естетски Пломби со нанокомпозит

Material from: Dr. Dan Lazar This video shows class 3 composite restoration.

12/09/2016

URIME FESTEN E KURBAN BAJRAMIT

03/09/2016

Zbardhim professional i dhëmbëve

20/08/2016

Mbushje estetike
Dr.Ajshe Rushidi

16/08/2016

Mbushje estetike
Dr. Ajshe Rushidi

13/08/2016

Zirconia dental bridge
Ura dentare prej zirkoni
Дентален мост зиркон

12/08/2016

Proteza elastke

08/08/2016

Mbushje estetike me nanocompozit 😆
Dr.Ajshe Rushidi

07/08/2016

Dëshironi dhëmbët tuaj të duken më të bardhë ?!!
Ordinanca stomatologjike ju mundëson zbardhje profesionale me 50 % lirim !!!

Caktoni termine ne 075-256-891

07/08/2016

SPI - the Original Spiral Implant Drill Protocol | Alpha-Bio Tec.

https://youtu.be/zC6Y_ZpC-yM
Implantet dentare zgjidhje për zëvendësimin e dhëmbit të humbur

Caktoni kontrolla falas 044 337 302 si dhe 075- 256-891

Alpha-Bio Tec's leading implant, has exceptional self-drilling capabilities and a unique spiral body design which enables it to change its position during pl...

06/08/2016

Riktheni buzëqeshjen tuaj me kurora dhe ura te punuara nga zirkoni .
Kurora dhe ura nga zirkoni ju ofron funksion si dhe estetik maksimale 😆

06/08/2016

Mbushje estetike me nanokompozit 😊
Dr.Ajshe Rushidi

29/07/2016

Zirconia dental bridge the best solution for your smile 😆
Ura nga zirkoni zgjidhja më e mirë për buzëqeshjen tuaj 😆

13/07/2016

Ordinanca stomatologjike DENTIST ju ofron zbardhje profesionale të dhëmbëve me 50% LIRIM 😊

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Nikola Tesla 6
Tetovë

Opening Hours

Monday 18:00 - 20:00
Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 21:00 - 22:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 21:00 - 22:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 21:00 - 22:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 21:00 - 22:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 21:00 - 22:00
Saturday 08:00 - 20:00
Other General Dentists in Tetovë (show all)
K2LAB Prosthetic Dental Laboratory K2LAB Prosthetic Dental Laboratory
Ilindenska 101
Tetovë, 1200

Aesthetic dentistry, zirconium, metal ceramic, titanium frame works, CNC, 3D printing

Dental LM Dental LM
Bogovinje
Tetovë, 1220

Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM

Ordinanca Stomatologjike-Florident Ordinanca Stomatologjike-Florident
Dzhepchishte
Tetovë, 1200

Ordinanca Stomatologjike-Florident

Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh
F.Trebosh
Tetovë, 1226

Ordinanca Stomatologjike TRE DENT f.Trebosh -Tetovë Dr.Raif Skenderi

Stomatoloska Ordinacija DES DENT  Dr.Natasa Stomatoloska Ordinacija DES DENT Dr.Natasa
Goce Simoski Br.30
Tetovë, 1200

.

VITA DENT VITA DENT
Str.103 N.1
Tetovë, 1200

Dental Clinic, Studio Dentistico, Zahnarztpraxis, Cabinet Dentaire

Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир
Marshal Tito 136
Tetovë, 1200

Official page of the private dental office "Bliznak Dent - Dr.Ljubomir Kocevski"

Klinika Dentare Odenta Klinika Dentare Odenta
F. Dobrosht, Tetovë
Tetovë, 1200

Sherbime profesionale te shendetit oral. Sherim dhe mbushje të dhëmbëve. Ura porcelani dhe cirkoni. Kirurgji & Implantologji