Dentists in Tetovë

Find Dentists in Tetovë. Listings include Prodent, Dental Lux, Ordinanca Stomatologjike RroniDent Tetovë and Denticia. Click on each in the list below the map for more information.


Want your business to be the top-listed Dentist & Dental Office in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Prodent A Prodent
Boulevard Video Smilevski Bato 2-1
Tetovo, 1200

Dental Implants, Teeth whitening, Intraoral X-Ray, Zirconia and Emax Crown Implante dentare, Zbardhje Dhëmbësh, Rengen, Kurora Zirkon dhe Emax

Dental Lux B Dental Lux
Jane Sandanski 2
Tetovë, 1200

Ordinanca Stomatologjike RroniDent Tetovë C Ordinanca Stomatologjike RroniDent Tetovë
Ilidenska Bb
Tetovë, 1200

Ordinancë e specializuar për Stomatologji dhe Laborator Teknik në Tetovë. Që nga viti1997 vazhdojmë të jemi të sukseshëm

Denticia D Denticia
Ilindenska B.b
Tetovë, 1200

Since April 2000

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C