VITA DENT

Dental Clinic, Studio Dentistico, Zahnarztpraxis, Cabinet Dentaire

Operating as usual

23/02/2021

AESTHETIC:
concerned with beauty or the appreciation of beauty 😉
Punim nga #zirconia
@denisbaftijari
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #smiledesign #digitalsmiledesign #digitalsmiledesigner #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #NorthMacedonia

04/02/2021

Urë nga Zirkoni,estetikë dhe kualitet maksimal.
@vitadent_polyclinic ejani dhe binduni vetë 😉

-
- -
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #smiledesign #digitalsmiledesign #digitalsmiledesigner #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia🇲🇰

29/01/2021

Recomended Dental Implant Clinic by Nobel Biocare Implants

FOLLOW @vitadent_polyclinic 🦷
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #proffesionalphotographychester #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia

28/01/2021

Recomended Dental Implant Clinic by Nobel Biocare Implants

FOLLOW @vitadent_polyclinic 🦷
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #NorthMacedonia

24/01/2021

Designing a smile is very important point in our clinic when we do a full arch of Zirconia crowns. Our patient came directly from Germany 🇩🇪 just to have perfect smile. He gave us full autonomy on the whole process of work, design and choosing the right colour for his teeth.We were very happy to assist during the whole work. We love this kind of transformation, we are happy to achieve superior smile and natural one. We are more than happy when the patient is delighted with the new bright #zirconia smile 😎🤩
-
- -
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #smiledesign #digitalsmiledesign #digitalsmiledesigner #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia

21/01/2021

We are happy to announce that we are the first Dental Clinic in the region that started to work with the best Premium dental implants in the world @nobelbiocare @nobelbiocareus @vitadent_polyclinic

19/01/2021

We were very happy to bring the [email protected]@to our special patient from Switzerland 🇨🇭 The patient come for total upper jaw rehabilitation. We placed High translucency Bleach Zirconia, the best quality in the world market. The effet was marvellous. We love our job when we do this kind of transformation.
-
- -
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconia #teeth #tooth #veneers #beautiful #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia

01/01/2021

New happy smiles waiting for the New Year 2021
.
..
...
#zirconia #zirconiasmile #whitezirconia #toothjewelry #toothdiamonds #fashionsmileclinic #digitalsmiledesign #instagramsmile #whitesmilelovers

31/12/2020

The last Bright white smile for 2020 for our special patient from Switzerland 🇨🇭

Happy New Year 2021 from Polyclinic Vita Dent team

-

——
———
#whitesmile #bleachsmile #veneers #zirconia #diamond #teethjewelry #whitesmile #hollywoodsmile #instagramsmile #instamood #joysmilesart #smilelover #digitalart #digitalsmiledesign #ddsdesign #artstudio

28/12/2020

Esthetic
-

——
This young patient come from Germany 🇩🇪 to correct his gumline, his smile and the brand new teeth. We tried to do our best in just one week. Patient was more than satisfied and it was our pleasure to put new #Zirconia and #emaxveneers as best as we know.

#zirconia #emaxveneers #emaxpress #newsmile #whitesmile #brightsmile #dentalimplant #cosmeticdentistry #tetovo

17/12/2020

PERFECTION.... WE CARE ABOUT YOUR SMILE

PERFECTION....
WE CARE ABOUT YOUR SMILE
#straumann #implantes
VISIT US AT www.vitadentmk.com
@denisbaftijari
- - - - -
#dentistryworld #implante #zircônias #zircone #zirconebridges #smilemakeover #smile #wihteteeth #teeth #dentalaesthetic #dentalprosthetics #dentalart #whitesmile #dentist #beautiful #dentalphotography #dentistry #dentallove #dentallaboratorytechnician #veneers #nonprepveneers

11/12/2020

SMILE,life is beautiful.YOU are BEAUTIFUL.
Implante (#straumann) dhe ure zirkoni.
@denisbaftijari
- - - - -
#dentistryworld #implante #zircônias #zircone #zirconebridges #smilemakeover #smile #wihteteeth #teeth #dentalaesthetic #dentalprosthetics #dentalart #whitesmile #dentist #beautiful #dentalphotography #dentistry #dentallove #dentallaboratorytechnician #veneers #nonprepveneers

04/12/2020

May your Friday be as good as our patient’s teeth
Zirconia crown.
@denisbaftijari
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconias #teeth #tooth #veneers #beaudiful #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentistrystudent #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia🇲🇰

30/11/2020

This patient come for total upper jaw rehabilitation. We removed old metal crowns and replaced them with Zirconia. The effet was magical. We love our job when we see this kind of transformation. Done by @denisbaftijari
- - - - -
#tetovo #tetova #smile #smilemore #smilemakeover #aesthetic #aestheticdentistry #zirconias #teeth #tooth #veneers #beaudiful #proffesionalphotography #proffesional #dentistryworld #dentistrymyworld #dentistrylove #dentistrystudent #dentallife #photooftheday #skopje #skopjecity #kosova #prishtina #northmacedonia

28/11/2020

VITA DENT

28/11/2020

EMAX VENEERS life changing, we create and give you a perfect smile by our master dentist @denisbaftijari and our professional dental technician.
- - - -
#veneers #veneer #emax #crown #smile #beautifulsmile #whitesmile #hollwoodsmile #smilemakeover #dentalaesthetic #digitalsmiledesign #smiledesign #dentalart #dentistryworld #dentistryscience #dentistlife #photooftheday #tetovo #skopje #republicofmacedonia

28/11/2020

EMax VENEERS life changing, we create and give you a perfect smile by our master dentist @denisbaftijari and our professional dental technician.
- - - -
#veneers #veneer #emax #crown #smile #beautifulsmile #whitesmile #hollwoodsmile #smilemakeover #dentalaesthetic #digitalsmiledesign #smiledesign #dentalart #dentistryworld #dentistryscience #dentistlife #photooftheday #tetovo #skopje #republicofmacedonia

27/11/2020

EMax VENEERS life changing, we create and give you a perfect smile by our master dentist @denisbaftijari and our professional dental technician.
- - - -
#veneers #veneer #emax #crown #smile #beautifulsmile #whitesmile #hollwoodsmile #smilemakeover #dentalaesthetic #digitalsmiledesign #smiledesign #dentalart #dentistryworld #dentistryscience #dentistlife #photooftheday #tetovo #skopje #republicofmacedonia

20/07/2020

#newsmile
.
..
...
#zirconia #emax #naturalsmile #smiledesign ##smiletransformation #whitesmile #digitalsmiledesign #digitalsmiledesigner #cadcam #cadcamdentistry

17/07/2020

#dedication #hardwork #smiletransformation #smilemakeover #happysmile #emax #emaxcrowns #zirconia #zirconiacrown #vitadentpolyclinic #tetovo

24/05/2020

Gëzuar Festën e Fitër Bajramit. Uroj të keni fat, shëndet dhe lumturi për ju dhe familjen tuaj.
Me respekt, stafi i Poliklinikes
VITA DENT

13/05/2020

Të nderuar pacientë, me vendim nga institucionet shëndetësore ju informojmë që ordinanca Vita-Dent filloj me punë nga 13.05.2020 e Mërkurë me orar 09-17h
Ju lutemi që paraprakisht të caktoni terminet tuaja në 044/332 432

Me respekt stafi i
VITA-DENT

[03/30/20]   Të nderuar pacientë , për shkak të situatës së jashtëzakonshme me pandemine e virusit Covid -19 ( Korona Virus), me vendiminm e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Shoqatës Stomatologjikë të R.M.V, me qëllim të mbrojtjes së qytetarëve dhe parandalim të përhapjes së mëtejme të virusit sjell:

VENDIM

Për MBYLLJE TE PËRKOHËSHME të të gjitha ordinancave stomatologjike në nivel shtetrorë.
Te gjithë pacientet tonë per konsulta mund të lajmërohen në numrin e telefonit: 070/457-111.
Per raste URGJENTE si dhimbje, ajtje, gjakosje etj, pacientet mund te drejtohen ne njesitë emergjente të formuara në kuadër të Qendrës Stomatologjike -TETOVE
Për cdo ndryshim të ardhshëm do ju njoftojmë paraprakisht.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!
Qëndroni në shtëpi dhe keni kujdes.

Me respekt,
Stafi i Poliklinikë s “VITA-DENT”

Drejtor,
D-r. Denis Baftijari

20/03/2020

#implant #dentalimplants #dentalimplantsurgery #implantdentistry #implantesthetics #tibar #denture #implantteeth #compositebonding #vertex #vertexdental #neodent #multiunit #fullarchimplants #fullarchrehabilitation #quarantineandchill @ VITA DENT

26/02/2020

#newsmile #smilemakeover #zirconia #cadcam #aestheticdentistry #cosmeticdentistry #plasticsurgery

25/02/2020

#aesthetics #ceramicbridge #porcelain #emax #aestheticdentistry #fullmouthreconstruction #diastema #diastemaclosure #estheticdentistry

25/01/2020

#implantdentistry #implantsupporteddentures #aesthetic #aestheticdentistry #vertex #primodent #highaesthetics

16/01/2020

#immediatloading #straumannimplants #straumanngroup @straumannglobal @straumannch #hollywoodsmile #dentistry #dentistryworld #dentistrylife

13/01/2020

New smile #zirconiacrown 😁 .
.
.
..
.. #dentist #dentistry #vitadent #crown #zircon #hollywoodsmile #smile

13/01/2020

#solocrown #zirconia #brightsmile #prosthodontics #aestheticdentistry

27/12/2019

#zirconiacrown #zirconia #zirconiaimplants #emax #digitalsmiledesign #digitalsmiledesigner #ddssmile #implants #implantsurgery #dentalimplants #straumannimplants #zirconiaimplants #tobecontinued🔜

27/12/2019

#zirconia #zirconiasmile #dsdplanningcenter #digitalsmiledesign #implants #implantsurgery #tobecontinued🔜

26/12/2019

#newsmiles #zirconia #estheticdentistry #teethjewelry

20/12/2019

#zirconia #zirconiacrown #whitesmile #happysmile #aesthetic #aestheticdentistry

12/12/2019

#smile #dentist #dentistry #dental_clinic #keepsmiling😊💕💜

Videos (show all)

PERFECTION.... WE CARE ABOUT YOUR SMILE

Location

Telephone

Address


Str.103 N.1
Tetovë
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Saturday 09:00 - 21:00
Other General Dentists in Tetovë (show all)
Stomatoloska Ordinacija DES DENT  Dr.Natasa Stomatoloska Ordinacija DES DENT Dr.Natasa
Goce Simoski Br.30
Tetovë, 1200

.

Ordinanca Stomatologjike Dentist Ordinanca Stomatologjike Dentist
Nikola Tesla 6
Tetovë

Klinika Dentare Odenta Klinika Dentare Odenta
F. Dobrosht, Tetovë
Tetovë, 1200

Sherbime profesionale te shendetit oral. Sherim dhe mbushje të dhëmbëve. Ura porcelani dhe cirkoni. Kirurgji & Implantologji

Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир Bliznak Dent Dr.Ljubomir Kocevski - Близнак Дент Др.Љубомир
Marshal Tito 136
Tetovë, 1200

Official page of the private dental office "Bliznak Dent - Dr.Ljubomir Kocevski"

Ordinanca Stomatologjike-Florident Ordinanca Stomatologjike-Florident
Dzhepchishte
Tetovë, 1200

Ordinanca Stomatologjike-Florident

Dental LM Dental LM
Bogovinje
Tetovë, 1220

Mireserdhet ne Kliniken Dentare - DENTAL-LM

K2LAB Prosthetic Dental Laboratory K2LAB Prosthetic Dental Laboratory
Ilindenska 101
Tetovë, 1200

Aesthetic dentistry, zirconium, metal ceramic, titanium frame works, CNC, 3D printing

Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh Ordinanca Stomatologjike Tre Dent f.Trebosh
F.Trebosh
Tetovë, 1226

Ordinanca Stomatologjike TRE DENT f.Trebosh -Tetovë Dr.Raif Skenderi