Drita-Dent - Saraj

Drita Dent - Saraj

Happy smile 😅🎈

New new !! Alignera 🎈🎁✌

😎

Fraktura e incizivit central dhe lateral dhe restaurimi me pas!

🤓😎🙂

Terapi ortodontike-proteza fikse

[05/15/18]   Urime muaji shenjte! Agjerim te lehte

[11/28/17]   🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 Gezuar 28 nentorin shqiptare,qofte i perjetshem flamuri

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

ZERODONTO

Have you ever used laser like this?
Laser Dentistry - Lares PowerLase

Ndryshe

Çfarë ndodh nëse nuk konsumoni pije të gazuara ?!

Dhembi "21" para dhe pas restaurimit me kompozit

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Para dhe pas punimin me urra metal porcelan

Para dhe pas restaurimit me kompozit

Para dhe pas me proteza fikse dhe heraks

Proteza fikse :)

Para dhe pas pastrimit te dhembeve!!!

[06/25/17]   Gezuar fiter Bajramin!!

[05/26/17]   Gjate muajit te ramazanit do te punojme me kete orar : prej te henes - shtunen 11.00-16.00
Urime muaji bekuar !!

Proteza totale

Punim metal-porcelan

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Pastrimi i dhembeve me proteza fikse!

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Nxjerja e dhembit te fundit "18"

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Photos from Drita-Dent - Saraj's post

Want your business to be the top-listed Dentist in Saraj?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Saraj
1000
Other Saraj dentists (show all)
Dr.Xhoni Dental Clinic Dr.Xhoni Dental Clinic
20
Saraj, 57

�Dr.Xhoni Dental Clinic� Të gjitha shërbimet stomatologjike në një vend...

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C