Dentists in Prilep

Find dentists in Prilep. Listings include Стоматолошка Ординација "Д-р. Караџоски", Поликлиника Алтеа, D-r DARKO KONESKI, Стоматолошка ординација Свети Антип, Пзу" Дента Лек" Др.Александар Наумоски and Стоматолошка ординација "Фуџи-Дент". Click on each in the list below the map for more information.

Want your business to be the top-listed Dentist in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Стоматолошка Ординација "Д-р. Караџоски" A Стоматолошка Ординација "Д-р. Караџоски"
Kuzman Josifoski Br 11
Prilep, 7500

П.З.У Др.Караџоски е oпшта ординација која во тимот има специјалист по Болести на уста и пародонт.

Поликлиника Алтеа B Поликлиника Алтеа
Krusevska 11 A
Prilep, 7500

Затоа што здравјето е најважно !!!

D-r  DARKO KONESKI C D-r DARKO KONESKI
Bitolska,29
Prilep

Стоматолошка ординација Свети Антип D Стоматолошка ординација Свети Антип
Car Samoil 37
Prilep, 7500

Бидете секогаш искрени со вашите заби , и тие никогаш нема да ве изневерат ! Оралното здравје пред се !

Пзу" Дента Лек"  Др.Александар Наумоски E Пзу" Дента Лек" Др.Александар Наумоски
Булевар" Гоце Делчев" бб (во хотел Скопје)
Prilep, 7500

Стоматолошка ординација "Фуџи-Дент" F Стоматолошка ординација "Фуџи-Дент"
ЈЗУ Здравствен дом (Уред), амбуланта бр.61
Prilep, 7500

Најдоброто за Вашите заби. Стоматолошка ординација "Фуџи-Дент"... Д-р Јадранка Настоска (071/308-940) & Д-р Елена Божиноска (078/434-041) �

Stomatoloska Ordinacija  " FIBIVAL - Dent" Prilep G Stomatoloska Ordinacija " FIBIVAL - Dent" Prilep
Joska Jordanoski 58
Prilep, 7500

Добредојдовте на официјалната страна на ПЗУ Фибивал дент. Со почит Стручниот тим на ПЗУ Фибивал дент

Dr Ana Ckripeska H Dr Ana Ckripeska
Prilep
Prilep, 7500

Dentist Prilep Macedonia

Стоматолошка ординација Денталукс I Стоматолошка ординација Денталукс
Марксова (Прилепски Бранители) 180
Prilep, 7500

Најпрофесионална грижа за вашето орално здравје во одлични просторно - технички услови, со гаранција за извршените услуги.

Стоматолошка Ординација-ПЗУ "Ендодонт 59" J Стоматолошка Ординација-ПЗУ "Ендодонт 59"
ул. "Марксова" бб.
Prilep, 7500

Др. Гога Трајчески Др. Марија Трајческа

MAJA DENT K MAJA DENT
Boris Kidric 8/12
Prilep, 7500

Lekuvanje na zabi

Andonoski Dental Studio L Andonoski Dental Studio
11 Ti Oktomvri 62
Prilep, 7500

Committed to excellence. Dedicated to your smile.

About   Contact   Privacy   Login C