Dentists in Kumanovë

Find dentists in Kumanovë. Listings include ПЗУ Д-р Драган/ PZU D-r Dragan and Dental Land. Click on each in the list below the map for more information.

ПЗУ Д-р Драган/ PZU D-r Dragan A ПЗУ Д-р Драган/ PZU D-r Dragan
III-ta Makedonska Udarna Brigada 73
Kumanovë, 1300

Приватна здравствена установа по општа медицина, општа стоматологија и специјалистичка ординација по медицина на труд

Dental Land B Dental Land
Ul. Narodna Revolucija 70/1/2
Kumanovë, 1300

ПЗУ "Дентал Ленд" се наоѓа во центар, над "Персин", во влезот спроти ресторантот "Рим-Париз", прв кат.

About   Contact   Privacy   Login C