ПЗУ Д-р В. Поповска

Специјалистичка ординација по Ортодонција П.З.У. Д-р Поповска е специјалистичка ординација по ортопедија на вилици и заби, нашето мото е прави и здрави заби - убава и среќна насмевка.

Operating as usual

[12/25/20]   Почитувани пациенти
Ве информираме дека во периодот од 31.12.2020 до 10.01.2021 година ординацијата ПЗУ Д-р. В.Поповска нема да работи.

Почитувани пациенти
Ви посакувам многу здравје, среќа и успеси во 2021 година
Среќна Нова Година и Божиќ

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

[09/01/20]   Почитувани пациенти
Ве информираме дека поради користење на годишен одмор ординацијата нема да работи до 10 септември.
Со почит
ПЗУ"д-р В.Поповска"

Почитувани пациенти,
Ве информираме дека ПЗУ д-р В.Поповска ќе започне со работа од 01 јуни, исклучиво по телефонски договорен термин и извршена епидемиолошка анкета.
Ординацијата ќе работи согласно утврдените медицински протоколи за заштита на пациентите и персоналот.
Во прилог Ви е упатството за пациенти и Ве молиме истото да биде следно од ваша страна.

[03/26/20]   Почитувани пациенти,
Ве информираме дека поради епидемијата на корона вирусот, ПЗУ"д-р В.Поповска" нема да работи се додека трае вонредната состојба.

[03/16/20]   Почитувани пациенти,
Ве информираме дека поради настанатата ситуација со коронавирус Covid-19, ординацијата ПЗУ.д-р В.Поповска нема да работи до 26-ти март.

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

Пзу.Др.В.Поповска ви посакува Среќни Новогодишни и Божиќни празници!🎁🌲🥂

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

[08/12/19]   Почитувани пациенти,
Ве информираме дека ординацијата ПЗУ „Д-р Поповска“ нема да работи до 07 октомври 2019 година после 12 часот.
За било какви информации, контакт тел 070 443 789

Христос Воскресе!
Здравје, среќа, љубов, хармонија и топлина во секој дом.
За многу години!

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

ПЗУ “Д-р В.Поповска“
Ви ја честита Новата 2019 година и Божиќните празници
Ви посакуваме здравје, бериќет и многу насмевки

ПАЦИЕНТИ

Само дел од нашите пациенти.
Ви благодариме на довербата

Само дел од нашите пациенти.
Ви благодариме на довербата

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

Timeline Photos

Nova 2016 godina

Ordinacijata vo NOVOGODISNO ruvo :-)

Ordinacijata vo NOVOGODISNO ruvo :-)

Timeline Photos

TV TERA Bitola Kako do zdravi zabi 24 11

tera.mk

Како до здрави заби?

Како до здрави заби - ТВ ТЕРА

tera.mk

tera.mk

Кога е алармот за посета на ортодонт?

Гостување во Актуел на ТВ ТЕРА ! :D

tera.mk Потребатата за ортодонциски третмани цесто се јавува кај децата кога тие почнуваат да ги губат своите млечни заби и им растат новите трајни заби.Понекогаш при никнувањето на вторите заби, може да с…

ПЗУ Д-р В. Поповска's cover photo

Photos from ПЗУ Д-р В. Поповска's post

ПЗУ Д-р В. Поповска

Profile Pictures

Want your business to be the top-listed Dentist in Bitola?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address

Народни Херои 12
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 12:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 12:00 - 20:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Dentists in Bitola (show all)
Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija
Vasko Karangelevski
Bitola, 7000

PZU Rojal Dental PZU Rojal Dental
Ul.Ilindenska Br:82
Bitola, 7103

Општа Стоматолошка Ординација

Simbol Caffe Simbol Caffe
битола
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски
Иван Милутиновиќ 54-1/1
Bitola, 7000

Посветени на исполнување на највисоките стандарди за услуги од општа и специјалистички услуги од стоматолошка протетика

Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΈΣΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Bitola, ΚΙΝΗΤΟ 00389 78446878

Welldent Welldent
Dimitar Ilievski Muratot 10 , Zgrada Obitel
Bitola, 7000

Oрдинација по општа стоматологија. Oδοντίατρος

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C