Welldent

Oрдинација по општа стоматологија. Oδοντίατρος Марија Христова - Доктор по Општа стоматологија

ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА
- Бесплатни прегледи и консултации
- Пломбирање на заби со високо квалитетни материјали и врвна естетика
- Замена на стари амалгамски пломби
- Лекување на заби
- Безболно лекување на коренски канали
- Работа со деца
- Превентивно залевање на фисури кај млади трајни заби
- Пломбирање и лекување на млечни и млади трајни заби кај деца
- Отстранување на меки, тврди наслаги и полирање на забите до висок сјај
- Лекување на гингивитиси и пародонтопатија
- Екстракција ( вадење ) на заби

ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА
- Изработка на естетски нано-композитни фасети на предни заби
- Белеење на забите

ПРОТЕТИКА
- Изработка на металкерамички (порцелански) коронки и мостови
- Изработка на коронски и мостови од чиста ќерамика
- Изработка на визил протези
- Изработка на валпласт (мек акрилат) протези

Operating as usual

10/06/2021

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

Photos from Welldent's post 28/05/2021

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

[05/02/21]   На сите православни христијани, им го честитаме најголемиот христијански празник Велигден.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
За многу години!

20/04/2021

👉Усшешно решен случај на обратен преклоп и длабок загиз со металкерамички мостови горе и долу - циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Усшешно решен случај на обратен преклоп и длабок загиз со металкерамички мостови горе и долу - циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

31/03/2021

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

29/03/2021

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

10/03/2021

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

08/03/2021

Koga zelbata na edna mlada dama za biserno bela nasmevka stanuva realnost👌🦷
WELLDENT for a powerful smile

Koga zelbata na edna mlada dama za biserno bela nasmevka stanuva realnost👌🦷
WELLDENT for a powerful smile

02/03/2021

👉Корекција на горен фронт со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на горен фронт со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

23/02/2021

Кај пациент со изразена ресорпција на алвеоларниот гребен, во горна и долна вилица, беа поставени по 4 мини импланти во двете вилици, при што добивме одлично естетско и функционално решение.

Кај пациент со изразена ресорпција на алвеоларниот гребен, во горна и долна вилица, беа поставени по 4 мини импланти во двете вилици, при што добивме одлично естетско и функционално решение.

17/02/2021

👉Корекција на горен фронт со металкерамички мост
🤩#smilemakeover 🤩
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на горен фронт со металкерамички мост
🤩#smilemakeover 🤩
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

23/01/2021

📣 Промотивни цени на оринациско белеење на заби
✅ЗА МОЌНА И БЛЕСКАВА НАСМЕВКА!
📞 075 621 944
👩‍⚕️ Др Марија Милевски

📣 Промотивни цени на оринациско белеење на заби
✅ЗА МОЌНА И БЛЕСКАВА НАСМЕВКА!
📞 075 621 944
👩‍⚕️ Др Марија Милевски

[01/07/21]   ПЗУ ВЕЛДЕНТ на сите верници од православна вероисповед им го честита големиот христијански празник Божиќ и им посакува благосостојба и добро здравје.
За многу години!
ХРИСТОС СЕ РОДИ!

31/12/2020
24/12/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

18/12/2020

👉 Поради недостаток на заби во левиот дел од долната вилица, поставени се 3 импланти, како решение за фиксна конструкција (циркуларен металкерамички мост).

👉 Поради недостаток на заби во левиот дел од долната вилица, поставени се 3 импланти, како решение за фиксна конструкција (циркуларен металкерамички мост).

15/12/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

16/11/2020

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Пациент пред и после изработка на горен металкерамички мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

Photos from Welldent's post 26/10/2020

Тотална протеза во комбинација со металкерамички мост
🤩#smilemakeover 🤩

21/10/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

07/10/2020

✅Изработка на горен металкерамички мост циркуларно!

✅Изработка на горен металкерамички мост циркуларно!

23/09/2020

🤩#smilemakeover 🤩

🤩#smilemakeover 🤩

14/09/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

11/09/2020

✅Целта на протетичката терапија е постигнување на оптимален естетски ефект, односно природен изглед на реставрацијата.
#natrurallook

✅Целта на протетичката терапија е постигнување на оптимален естетски ефект, односно природен изглед на реставрацијата.
#natrurallook

09/09/2020

👉Пациент пред и после изработка на горен порцелански мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

👉Пациент пред и после изработка на горен порцелански мост циркуларно!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

20/08/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

29/07/2020

👉Замена на стар горен металкерамички мост со нов!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

06/07/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

29/06/2020

👉Пациент пред и после замена на стар горен металкерамички мост со нов!
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

04/06/2020

👉Корекција на насмевката со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

[05/24/20]   На сите верници од исламска вероисповед, им го честитаме големиот празник Рамазан Бајрам, посакувајќи здравје и радост во сите муслимански семејства.

ПЗУ ВЕЛДЕНТ

[05/18/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Стоматолошката ординација ПЗУ ВЕЛДЕНТ започна со работа.

Одобрувањето за работа од стоматолошка комора, носи со себе и одредени специфичности во самиот протокол на закажување и примање на пациенти како и соодветни правила кои мора да ги почитуваме сите (и пациенти и персонал) со цел надминување на кризата што е можно побргу.

Приемот на пациенти ќе се врши исклучиво со закажување. За да закажете термин можете да се јавите на:

075 621 944 Др Марија Милевски

Со самото закажување телефонски ќе ви бидат објаснети сите детали во однос на режимот на работа кои во главно се однесуваат на носење маски, почитување на закажаниот термин, физичка дистанца (иако ќе настојуваме во чекалната да нема повеќе од еден пациент), дезинфекција на раце и обувки (на самиот влез во ординацијата). По извршената дезинфекција избегнувајте непотребно допирање на очи, уста, нос и слично, како и контакт со дезинфицираните површини во ординацијата, вашите мобилни телефони и така натаму. Особено се потенцира на доаѓање без придружба, освен старите и изнемоштени лица или помладите пациенти (под 12 години).

Ви Благодариме за разбирањето и за трпението што го имавте во изминатиов период. Се надеваме дека ќе надокнадиме во најбрз можен рок и на најдобар начин.

Со почит,

ПЗУ ВЕЛДЕНТ БИТОЛА

[04/19/20]   На сите православни христијани, им го честитаме најголемиот христијански празник Велигден.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
За многу години!

05/03/2020

👉Корекција на горен фронт со нанокомпозитни фасети во само една посета
🤩#smilemakeover 🤩
✔Брзо и безболно
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

18/02/2020

👉Метал-кермика во комбинација со визил протези
✅ЗА МОЌНА НАСМЕВКА!
➡️ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА!
📞075 621 944
👩‍⚕️Др Марија Милевски

Videos (show all)

НОВО во ВЕЛДЕНТ - склучивме договор со фондот, работиме со сини картони, а со Cahsback картичките - обезбедете си 4% Cas...

Location

Telephone

Address


Dimitar Ilievski Muratot 10 , Zgrada Obitel
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 12:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 12:00 - 20:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Dentists in Bitola (show all)
Simbol Caffe Simbol Caffe
битола
Bitola, 7000

PZU Rojal Dental PZU Rojal Dental
Ul.Ilindenska Br:82
Bitola, 7103

Општа Стоматолошка Ординација

Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija
Vasko Karangelevski
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски
Иван Милутиновиќ 54-1/1
Bitola, 7000

Посветени на исполнување на највисоките стандарди за услуги од општа и специјалистички услуги од стоматолошка протетика

ПЗУ Д-р В. Поповска ПЗУ Д-р В. Поповска
Народни Херои 12
Bitola, 7000

Специјалистичка ординација по Ортодонција

Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΈΣΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Bitola, ΚΙΝΗΤΟ 00389 78446878