PZU Mihajlovski

Специјалистишка ординација по општа стоматологија и ортодонција Тука ќе добиете увид за нашиот современ концепт на третман- бидејќи за нас стоматологијата значи сеопфатно консултирање, планирање и терапија. Бидејќи вашата благосостојба е исто толку важна колку и употребата на современата технологија. Ве очекуваме да добредојдите наскоро во нашата амбуланта. Исто така можете да закажете состанок преку e-mail или преку телефон и лично да стапите во контакт со нас.

спец. Д-р Љубиша Михајловски
Д-р Владимир Михајловски

Operating as usual

Photos from PZU Mihajlovski's post 21/05/2021

Пред🕐 - Потоа🕔
Кога децата сами имаат желба да носат фиксен апарат

Photos from PZU Mihajlovski's post 14/04/2021

Making micro order
Пред 🕐 - Потоа 🕠
🦷⚙️🦷

12/04/2021

Јанина- Сланина solved
Пред 🕐 - Потоа 🕠

Јанина- Сланина solved
Пред 🕐 - Потоа 🕠

Photos from PZU Mihajlovski's post 09/04/2021

So much (quarantine) fun
Пред 🕐 - Потоа 🕠
🦷⚙️🦷

Photos from PZU Mihajlovski's post 26/03/2021

Пред- потоа 🦷⚙️🦷

Photos from PZU Mihajlovski's post 25/03/2021

Пред- потоа 🦷⚙️🦷

19/03/2021

🌺🌸🌺

Photos from PZU Mihajlovski's post 16/03/2021

Предвесник на #пролетта
🌸🌺🌸

Photos from PZU Mihajlovski's post 11/03/2021

пред❌
моментално✅
потоа (still counting...)

Photos from PZU Mihajlovski's post 09/03/2021

🕐пред - 🕤потоа
🥳🤓🥳

08/03/2021

тимот на ПЗУ Михајловски ви посакува Среќен 8 Март

тимот на ПЗУ Михајловски ви посакува Среќен 8 Март

Photos from PZU Mihajlovski's post 08/03/2021

Недостаток на долни 6ки, просторот затворен со бодили мезијализирање на 7ка и 8ка.
🌹🌷🌹

Photos from PZU Mihajlovski's post 05/03/2021

Случај за крај на работната недела и почеток на сончев (не толку) викенд 🔆☁️🔆

Photos from PZU Mihajlovski's post 01/03/2021

Како за почеток на месец Март случај кој ни претставуваше посебно задоволство во текот на целиот ортодонтски третман.

За почеток да си се израдваме со наједноставната работа, бојата на лигатурите со првомартовски мотиви 🔴⚪️
1. Класа II поткласа 1
2. Тескоба во долна вилица
3. Импактирана лева тројка во горна вилица (контакт меѓу двојка и четворка)
4. Оверџет од 12 милиметри
5. Овербајт од 10 милиметри
6. Пара оклузија во пределот на преткатници

*случај решен без екстракција на заби

#orthodontist #orthodontic #orthodontictreatment #ortodontia #ortodonti #ortodontist #dentist #dental #dentistry #orthoworld #dentalworld #dentalwork #smile #smilemore #smiledesign

Тимот на ПЗУ Михајловски ви посакува пролет како во сказните на Дизни 🎉🤸🎉

Photos from PZU Mihajlovski's post 17/02/2021

Импактирани горни тројки
Хиподинција на долни петки
Случај решен со мезијализирање на долни катници
ПЗУ Михајловски ви посакува пријатен зимски, сончев ден
❄️🔆❄️

Photos from PZU Mihajlovski's post 12/02/2021

Во бојата на љубовта
#сввалентин 👼🏻💘👼🏻

Photos from PZU Mihajlovski's post 12/02/2021

Во боите на виновата лоза
#свтрифун 🍷🍇🍷

Photos from PZU Mihajlovski's post 11/02/2021

Резултати од фиксна терапија после 2 месеци... терапија во тек... 🤸🎉🤸

[10/20/20]   28 години Баухаус
во стоматологијата

15/05/2020

Јухи Јухи Јеј!!!

14/05/2020

[05/12/20]   Почитувани пациенти

Ве известуваме дека на 13.05 (среда), продолжуваме со редовна работа со изведување на сите стоматолошки и ортодонтски услуги.

Со цел превенција и заштита на вашето здравје, Ве молиме да се придржувате на протоколите кои на секој пациент поединечно ќе бидат објаснети пред секоја интервенција.

Најважно е навремено закажување и почитување на закажаните термини, со цел да се избегнува создавање гужви.

Закажување на следниот телефон од 10:00 до 15:00 часот
047 253 317

24.mk 28/03/2020

Од понеделник на заболекар само доколку е итно во државен пункт

Известување!!!

24.mk Со оглед на опасноста од ширење на коронавирусот, министерството за здравство ги задолжи здравствените домови во целата држава да отворат стоматолошки пунктови, н...

[03/27/20]   Почитувани

Тимот на ПЗУ Михајловски следејќи ги најновите вести и случувања во врска со вирусот COVID-19 и следејќи ги препораките на СЗО и МЗ и други релевантни институции со цел да го спречи ширењето и заразувањето од истиот одлучи ординацијата да не работи во наредниот период.

При што за да нашите пациенти кои се со акутна болка останат згрижени ги упатуваме при ЈЗУ здравствен дом Битола- ургентна стоматолошка служба (ноќна амбуланта).

Како што ќе добиваме информации и инструкции од надлежните органи така и ние ќе ве информираме за натамошните случувања.

Грижејќи се за своето здравје се грижите за здравјето и на своите најблиски. Насмевките повторно ќе сјаат.

Благодариме на разбирањето,
ПЗУ Михајловски

[03/16/20]   Почитувани

Тимот на ПЗУ Михајловски следејќи ги најновите вести и случувања во врска со вирусот COVID-19 и следејќи ги препораките на СЗО и МЗ и други релевантни институции со цел да го спречи ширењето и заразувањето од истиот одлучи ординацијата да не работи во наредниот периот.

Сите пациенти кои веќе имаат закажано термин за тековниот месец ќе бидат телефонски известени од нашиот тим и ќе договориме за следниот поубав и побезбеден период.

Како што ќе добиваме информации и инструкции од надлежните органи така и ние ќе ве информираме за натамошните случувања.

Грижејќи се за своето здравје се грижите за здравјето и на своите најблиски. Насмевките повторно ќе сјаат.

Благодариме на разбирањето,
ПЗУ Михајловски

[03/12/20]   Почитувани

Тимот на ПЗУ Михајловски следејќи ги најновите вести и случувања во врска со вирусот COVID-19 и следејќи ги препораките на СЗО и МЗ и други релевантни институции со цел да го спречи ширењето и заразувањето од истиот одлучи ординацијата да не работи во наредните неколку дена.

Како што ќе добиваме информации и инструкции од надлежните органи така и ние ќе ве информираме за натамошните случувања.

Грижејќи се за своето здравје се грижите за здравјето и на своите најблиски. Насмевките повторно ќе сјаат.

Благодариме на разбирањето,
ПЗУ Михајловски

26/12/2019

❄️Advice from a Snowman:
Be a jolly, happy soul.
Spend time outdoors.
Avoid meltdowns.
Be a well-rounded.
Live well, life is short! 🌠

23/07/2019

With the crew #sharesmile

04/04/2019

На следните слики ќе Ви прикажиме една прекрасна приказна со среќен крај, задоволни доктори и задоволен пациент, која е резултат на заедничка соработка помеѓу двете страни.
Наше поголемо задоволство е што подаривме насмевка кај една прекрасна позитивна личност. ❤️
#keepsmiling
#orthodontics
#orthoworld
#braces
#positivevibes @ PZU Mihajlovski

28/03/2019

Today's challenge! 💪
#letthegamebegin
#orthoworld
#braces
#tobecontinued @ PZU Mihajlovski

28/03/2019

The perfect smile 😁
#damonbracessystem
#damonbraces
#orthoworld
#orthodontics @ PZU Mihajlovski

14/03/2019

Just a reminder, keep brushing 💎💙

14/03/2019

Терапија во тек 😁 #keepsmiling

28/01/2019

Со хиподонција на два горни латерални инцизиви до прекрасна насмевка. Фиксен апарат беше поставен само во горната вилица. #keepsmiling

24/01/2019

Today's challenge!
#newcase
#orthodontics
#orthoworld
#braces
#orthodonticstreatment
#tobecontinued @ PZU Mihajlovski

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Bonde Skerlevski 10
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 16:30
Tuesday 09:00 - 16:30
Wednesday 09:00 - 16:30
Thursday 09:00 - 16:30
Friday 09:00 - 16:30
Other General Dentists in Bitola (show all)
Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija
Ul"15ti MAJ" 4/1/66
Bitola, 7000

Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija
St.lerinska 33\8 (vo Oblasta Pozadi" Astra"market)
Bitola, 7000

Stomatoloska Ordinacija Te-dent8

Елена-Дент Елена-Дент
Михајло Андоновски бр.1(средно техничко училиште)
Bitola, 7000

PZU Elite Dental PZU Elite Dental
Ulica Lerinska
Bitola, 7000

Приватна ординација по општа стоматологија

RENDEVSKI Dental Clinic RENDEVSKI Dental Clinic
Ruzha Delcheva 32
Bitola, 7000

Welcome to the Official page of RENDEVSKI Dental Clinic

LjuboDent/ЉубоДент LjuboDent/ЉубоДент
Bul. 1-vi Maj Br.54
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација

Dentimbt Dentimbt
Ul. Car Samoil Br. 75 Viola Beauty Center
Bitola, 7000

Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski
Nikola Tesla 84a
Bitola, 7000

Estetska i restavrativna stomatologija, endodoncija,protetika, preventivna stomatologija,parodontologija i oralna hirurgija.

PZU Dentarius PZU Dentarius
Kiril I Metodij 15
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Dental office Oδοντίατρος

Smile Up Freely Smile Up Freely
Ulica Partizanska, Bitola, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Bitola, 7000

Smile Up Freely Η υψηλή ποιότητα συναντά την Σωστή τιμή