PZU Elite Dental

Приватна ординација по општа стоматологија Д-р Сашо Илиевски - стоматолог

Ивана Ивановска - стоматолошки асистент

ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА
* бесплатни прегледи и консултации
* изработка на сите видови пломби со високо квалитетни материјали и
врвна естетика
* замена на стари амалгамски пломби
* безболно лекување на забите
* безболно лекување на коренски канали
* работа со деца
* превентивно залевање на фисури кај млади трајни заби
* пломбирање и лекување на млечни и млади трајни заби кај деца
* отстранување на меки, тврди наслаги и полирање на забите до висок сјај
* лекување на гингивитиси и пародонтопатија
* екстракција ( вадење ) на заби

ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА
* изработка на естетски нано-композитни фасети на предни заби
* белеење на забите
- во ординација под надзор на стоматолог ( 5-7 нијанси )
- во домашни услови со помош на забни калапи ( 3-5 нијанси )

ПРОТЕТИКА
* изработка на металкерамички (порцелански) коронки и мостови
* изработка на коронски и мостови од чиста ќерамика
* изработка на визил протези
* изработка на валпласт (мек акрилат) протези

ЗА УРГЕНТНИ СОСТОЈБИ ДОСТАПНИ СМЕ 24 часа ВО ДЕНОТ
0 7 0 / 2 0 7 7 8 4

Operating as usual

13/04/2018

Бидете исполнети со позитивност и секогаш оставајте НАСМЕВКА зад Вас.Ви посакуваме убав и исполнет викенд.Тимот на Елите Дентал

06/06/2017

Timeline Photos

21/05/2017

PZU Elite Dental

20/12/2016

PZU Elite Dental

20/12/2016

PZU Elite Dental's cover photo

08/02/2015

Ја вративме насмевката на лицата кај нашите пациенти со безметални ЦИРКОНИЈА коронки ...

07/01/2015

Timeline Photos

06/06/2014

Timeline Photos

18/04/2014

Среќни Велигденски Празници !!!

08/03/2014

На сите припаднички на понежниот пол им го честитаме денот на жената 8 Март !!!

Протетика ... Dental Prosthetics ... 23/12/2013

Протетика ... Dental Prosthetics ...

13/03/2013

Протетика ... Dental Prosthetics ...

12/02/2013

Белење на забите ... Tooth Whitening ...

Протетика ... Dental Prosthetics ... 11/02/2013

Протетика ... Dental Prosthetics ...

Work ... 11/02/2013

Work ...

Белење на забите ... Tooth Whitening ... 11/02/2013

Белење на забите ... Tooth Whitening ...

Протетика ... Dental Prosthetics ... 22/12/2012

Протетика ... Dental Prosthetics ...

19/12/2012

Одлични резултати постигнати со користење на домашен сет за белеење ...

13/12/2012

PZU Elite Dental's cover photo

Белење на забите ... Tooth Whitening ... 03/11/2012

Белење на забите ... Tooth Whitening ...

01/11/2012

Композитна реставрација ...

19/10/2012

7 нијанси побела насмевка со помош на домашен сет за белеење. Резултати по 12 дена користење ...

26/09/2012

Work ...

23/09/2012

PZU ELITE DENTAL

Белење на забите ... Tooth Whitening ... 19/09/2012

Белење на забите ... Tooth Whitening ...

Work ... 28/08/2012

Work ...

themen.mk 13/07/2012

Што може да се случи ако не ги миеме забите?

themen.mk Заби кои се клатат или кариес не се единствените проблеми кои може да се јават Здивот, заби кои се клатат, кариес и непца кои се чувствителни не се единствениот проблем којшто се однесува на устата. Процесот на воспаленија и бактерии во устата можат да предизвикат сериозни, дури и фатални здр...

PZU  ELITE  DENTAL 21/06/2012

PZU ELITE DENTAL

healthgrouper.com 19/06/2012

PZU ELITE DENTAL | Healthgrouper.com

healthgrouper.com OPSTA STOMATOLOGIJA * besplatni pregledi i konsultacii * izrabotka na site vidovi plombi so visoko kvalitetni materijali i vrvna estetika * zamena na stari amalgamski plombi * bezbolno lekuvanje na zabite * lekuvanje na korenski kanali * ...

[06/14/12]   Во Р.Македонија има 6.5 милиони заби , а ние се грижиме за Вашите 32 ...:)

idividi.com.mk 13/06/2012

Пет навики кои ги уништуваат забите

idividi.com.mk Ако мислите дека знаете се за орална хигиена и дека правите се за да вашите заби и непца останата здрави, тогаш ќе се изненадите...

[06/12/12]   Благодариме на подршката ... Очекувајте одлични промоции
ова лето и бидете насмеани :)

PZU  ELITE  DENTAL 11/06/2012

PZU ELITE DENTAL

Location

Category

Telephone

Address


Ulica Lerinska
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 12:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 12:00 - 20:00
Other General Dentists in Bitola (show all)
Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija
Ul"15ti MAJ" 4/1/66
Bitola, 7000

Dentimbt Dentimbt
Ul. Car Samoil Br. 75 Viola Beauty Center
Bitola, 7000

PZU Mihajlovski PZU Mihajlovski
Bonde Skerlevski 10
Bitola, 7000

Специјалистишка ординација по општа стоматологија и ортодонција

Елена-Дент Елена-Дент
Михајло Андоновски бр.1(средно техничко училиште)
Bitola, 7000

PZU Dentarius PZU Dentarius
Kiril I Metodij 15
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Dental office Oδοντίατρος

Smile Up Freely Smile Up Freely
Ulica Partizanska, Bitola, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Bitola, 7000

Smile Up Freely Η υψηλή ποιότητα συναντά την Σωστή τιμή

LjuboDent/ЉубоДент LjuboDent/ЉубоДент
Bul. 1-vi Maj Br.54
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација

Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija
St.lerinska 33\8 (vo Oblasta Pozadi" Astra"market)
Bitola, 7000

Stomatoloska Ordinacija Te-dent8

RENDEVSKI Dental Clinic RENDEVSKI Dental Clinic
Ruzha Delcheva 32
Bitola, 7000

Welcome to the Official page of RENDEVSKI Dental Clinic

Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski
Nikola Tesla 84a
Bitola, 7000

Estetska i restavrativna stomatologija, endodoncija,protetika, preventivna stomatologija,parodontologija i oralna hirurgija.