PZU Dentarius

Стоматолошка ординација
Dental office
Oδοντίατρος

Operating as usual

PZU Dentarius updated their business hours. 28/10/2021

PZU Dentarius updated their business hours.

PZU Dentarius updated their business hours.

PZU Dentarius updated their address. 28/10/2021

PZU Dentarius updated their address.

PZU Dentarius updated their address.

18/12/2018

#teethwhitening #whiteteeth #enjoyingourjob

deca.mk 05/07/2018

Млечни заби - Превенција, превенција, превенција!!!

deca.mk Иако млечните заби се менливи, најинтензивниот развој на орофацијалниот систем (забите, устата и вилиците) се случува точно во тој период

14/05/2018

2 години Дентариус

28/05/2017

PZU Dentarius

Дентариус 1 ви роденден 26/05/2017

Дентариус 1 ви роденден

05/05/2017

American Dental Association

Happy May Fourth!

21/04/2017

Роденденски 50 % ПОПУСТ на белеење на заби и чистење на забен камен.
По повод 1 година од постоењето на
Пзу Дентариус!!!
Вашата насмевка, наша грижа . . .

14/04/2017

PZU Dentarius's cover photo

31/03/2017

Naj cool pacientka

11/01/2017

Timeline Photos

22/12/2016

Profile Pictures

22/12/2016

PZU Dentarius's cover photo

21/12/2016

PZU Dentarius

21/12/2016

PZU Dentarius's cover photo

21/12/2016

Timeline Photos

dentarius.mk 14/09/2016

Зошто е потребно редовно чистење на забниот камен и денталниот плак? – Dentarius

dentarius.mk Dentist

22/08/2016

PZU Dentarius

19/08/2016

Timeline Photos

05/08/2016

Имајте убав викенд. Kористeте забен конец :)

dentarius.mk 11/07/2016

Прва посета кај стоматолог – Dentarius

За нашите најмили и најмали!

dentarius.mk Dentist

08/07/2016

PZU Dentarius's cover photo

08/07/2016

Дозволете да се погрижи за вас тимот на Пзу Дентариус :)

08/07/2016

Timeline Photos

08/07/2016

PZU Dentarius

16/06/2016

Вашата насмевка, наша грижа.. Повелете во Дентариус за да се смеете безгрижно :)

01/06/2016

Timeline Photos

27/05/2016

Свежо Цедено во Дентариус

26/05/2016

Добро утро :-)

25/05/2016

Повелете во ПЗУ Дентариус. Бесплатен преглед и консултации за сите возрасти :-)
" Вашата насмевка, наша грижа . . ."

23/05/2016

;-)

19/05/2016

Timeline Photos

18/05/2016

Timeline Photos

18/05/2016

PZU Dentarius's cover photo

Videos (show all)

Вашата насмевка, наша грижа.. Повелете во Дентариус за да се смеете безгрижно  :)

Location

Category

Address


Bitola
7000
Other General Dentists in Bitola (show all)
PZU Mihajlovski PZU Mihajlovski
Bonde Skerlevski 10
Bitola, 7000

Специјалистичка ординација по општа стоматологија и ортодонција Dental practice of general dentistry and orthodontics

Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija
St.lerinska 33\8 (vo Oblasta Pozadi" Astra"market)
Bitola, 7000

Stomatoloska Ordinacija Te-dent8

Dentimbt Dentimbt
Ul. Car Samoil Br. 75 Viola Beauty Center
Bitola, 7000

RENDEVSKI Dental Clinic RENDEVSKI Dental Clinic
Ruzha Delcheva 32
Bitola, 7000

Welcome to the Official page of RENDEVSKI Dental Clinic

LjuboDent/ЉубоДент LjuboDent/ЉубоДент
Bul. 1-vi Maj Br.54
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација

Smile Up Freely Smile Up Freely
Ulica Partizanska, Bitola, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Bitola, 7000

Smile Up Freely Η υψηλή ποιότητα συναντά την Σωστή τιμή

PZU Elite Dental PZU Elite Dental
Lerinska 76
Bitola, 7000

Приватна ординација по општа стоматологија

Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski
Nikola Tesla 84a
Bitola, 7000

Estetska i restavrativna stomatologija, endodoncija,protetika, preventivna stomatologija,parodontologija i oralna hirurgija.

Елена-Дент Елена-Дент
Михајло Андоновски бр.1(средно техничко училиште)
Bitola, 7000