Dentimbt, Bitola Video January 5, 2018, 3:07pm

Videos by Dentimbt in Bitola.

🎄🎀❄ Среќни Божиќни празници. Времето поминато со најблиските е бесценето. Искористете ги деновите за безброј насмевки и уживајте во богатата трпеза.🎄🎀❄
❄🎀🎄 Merry Christmas, enjoy the holidays and spend it with your loved ones, with laughs and christmas food. Cheers! 🎄🎀❄

Click to enable sound

Other Dentimbt videos

Некои луѓе едноставно знаат да ти го разубават денот. Голема благодарност до нашата Буба Солак 🥰 😍😍😍

Ве очекуваме 😃 Секогаш насмеани со ДЕНТИМ! ☎️ 078596076

🎄🎀❄ Среќни Божиќни празници. Времето поминато со најблиските е бесценето. Искористете ги деновите за безброј насмевки и ...

About   Contact   Privacy   FAQ   Login C