Dentimbt

Стоматолошка ординација DENTIM - Битола

Operating as usual

20/07/2021

#aidmubarak Честит празник на сите пријатели кои го слават. Имајте убав ден поминат во мир и хармонија. За многу години 🍀

#aidmubarak Честит празник на сите пријатели кои го слават. Имајте убав ден поминат во мир и хармонија. За многу години 🍀

10/07/2021

Децата се учат од мали нозе! Да им создадеме здрави навики за четкање на забите и редовни посети на стоматолог.

Закажете преглед и запознавање. Нашиот тим Ве очекува.
☎️ 078596076

Децата се учат од мали нозе! Да им создадеме здрави навики за четкање на забите и редовни посети на стоматолог.

Закажете преглед и запознавање. Нашиот тим Ве очекува.
☎️ 078596076

01/07/2021

Насмевката е битна во секоја декада од животот. Горна и долна тотална протеза со најквалитетни материјали.

Секогаш насмеани со ДЕНТИМ 🥰
☎️ 078596076

Насмевката е битна во секоја декада од животот. Горна и долна тотална протеза со најквалитетни материјали.

Секогаш насмеани со ДЕНТИМ 🥰
☎️ 078596076

29/06/2021

🥰 Не дозволувајте изгубен заб да Ви ја разниша самодовербата. Ние создаваме насмевки. 😍
#металкерамички мост
☎️ 078596076

🥰 Не дозволувајте изгубен заб да Ви ја разниша самодовербата. Ние создаваме насмевки. 😍
#металкерамички мост
☎️ 078596076

29/06/2021

🥰 Не дозволувајте изгубен заб да Ви ја разниша самодовербата. Ние создаваме насмевки. 😍
#металкерамички мост
☎️ 078596076

🥰 Не дозволувајте изгубен заб да Ви ја разниша самодовербата. Ние создаваме насмевки. 😍
#металкерамички мост
☎️ 078596076

29/06/2021

Забите секогаш можат да бидат уште побели!

Забите секогаш можат да бидат уште побели!

24/06/2021

Со нега на забите се започнува од најмала возраст 😍
☎️ 078596076

Со нега на забите се започнува од најмала возраст 😍
☎️ 078596076

23/06/2021

Нашите близначиња првачиња ги направија своите контролни прегледи 🥰🥰

Нашите близначиња првачиња ги направија своите контролни прегледи 🥰🥰

13/06/2021

Замена на стара метал-керамичка коронка со најнова безметална компјутерски изработена cad/cam технологија, циркониум коронка.
За тотален ефект белеење на забите.
☎️ 078596076
🚩 Viola Beauty Center

#teethwhitening #zirconiacrown

Замена на стара метал-керамичка коронка со најнова безметална компјутерски изработена cad/cam технологија, циркониум коронка.
За тотален ефект белеење на забите.
☎️ 078596076
🚩 Viola Beauty Center

#teethwhitening #zirconiacrown

13/06/2021

Одржувањето на забите е пат кон совршено орално здравје. Замена на стара метал керамичка коронка со нова циркониум соло коронка и белеење на забите.
Ние создаваме насмевки.
Закажете консултација
☎️ 078596076
🚩 Viola Beauty Center

Одржувањето на забите е пат кон совршено орално здравје. Замена на стара метал керамичка коронка со нова циркониум соло коронка и белеење на забите.
Ние создаваме насмевки.
Закажете консултација
☎️ 078596076
🚩 Viola Beauty Center

24/05/2021

😍 Професионално ординациско белеење на заби. 😍
Закажете консултација
☎️ 078596076
Секогаш насмеани со ДЕНТИМ
🚩 Viola beauty center

😍 Професионално ординациско белеење на заби. 😍
Закажете консултација
☎️ 078596076
Секогаш насмеани со ДЕНТИМ
🚩 Viola beauty center

24/05/2021

Остварете ги Вашите соништа, само еден третман Ве дели од посакуваната блескаво бела насмевка!

Ординациско белеење на заби
Закажете консултација 🥰
☎️ 078596076
Секогаш насмеани со ДЕНТИМ

Остварете ги Вашите соништа, само еден третман Ве дели од посакуваната блескаво бела насмевка!

Ординациско белеење на заби
Закажете консултација 🥰
☎️ 078596076
Секогаш насмеани со ДЕНТИМ

13/05/2021

Честит Рамазан Бајрам пријатели, колеги и познаници. Ви посакуваме здравје, среќа и мир во душата.
Happy Eid Mubarak my friends and colleauge.

Честит Рамазан Бајрам пријатели, колеги и познаници. Ви посакуваме здравје, среќа и мир во душата.
Happy Eid Mubarak my friends and colleauge.

02/05/2021

Христос Воскресе!
Ви посакуваме среќен Велигден. Нека празниците ги исполнат Вашите домови со многу радост, љубов и почит.
За многу години и секогаш да го славите со радост на лицето и мир во душата.

Христос Воскресе!
Ви посакуваме среќен Велигден. Нека празниците ги исполнат Вашите домови со многу радост, љубов и почит.
За многу години и секогаш да го славите со радост на лицето и мир во душата.

10/04/2021
09/04/2021

Вложувањето во нова насмевка е вложување во своето здравје. Замена на стар метал керамички мост со нови безметални циркониум соло коронки, изработени по најнова компјутерска технологија, со светски стандарди, издржливост и естетика!
Само еден повик Ве дели од посакуваната насмевка од соништата!

☎️ 078596076
🥰 Секогаш насмеани со Стоматолошка ординација ДЕНТИМ, во
🚩 Viola Beauty Center

Вложувањето во нова насмевка е вложување во своето здравје. Замена на стар метал керамички мост со нови безметални циркониум соло коронки, изработени по најнова компјутерска технологија, со светски стандарди, издржливост и естетика!
Само еден повик Ве дели од посакуваната насмевка од соништата!

☎️ 078596076
🥰 Секогаш насмеани со Стоматолошка ординација ДЕНТИМ, во
🚩 Viola Beauty Center

09/04/2021

Вложувањето во нова насмевка е вложување во своето здравје. Замена на стар метал керамички мост со нови безметални циркониум соло коронки, изработени по најнова компјутерска технологија, со светски стандарди, издржливост и естетика!
Само еден повик Ве дели од посакуваната насмевка од соништата!

☎️ 078596076
🥰 Секогаш насмеани со Стоматолошка ординација ДЕНТИМ, во
🚩 Viola Beauty Center

Вложувањето во нова насмевка е вложување во своето здравје. Замена на стар метал керамички мост со нови безметални циркониум соло коронки, изработени по најнова компјутерска технологија, со светски стандарди, издржливост и естетика!
Само еден повик Ве дели од посакуваната насмевка од соништата!

☎️ 078596076
🥰 Секогаш насмеани со Стоматолошка ординација ДЕНТИМ, во
🚩 Viola Beauty Center

04/04/2021

Професионално белеење на заби во Стоматолошка Ординација ДЕНТИМ 🥰

Закажете консултација и бидете СЕКОГАШ НАСМЕАНИ
☎️ 078596076

Професионално белеење на заби во Стоматолошка Ординација ДЕНТИМ 🥰

Закажете консултација и бидете СЕКОГАШ НАСМЕАНИ
☎️ 078596076

04/04/2021

Само еден чекор ве дели за насмевка од соништата, дозволете си професионално белеење на заби и бидете СЕКОГАШ НАСМЕАНИ со ДЕНТИМ 🥰

Закажете консултација
☎️ 078 596 076

Само еден чекор ве дели за насмевка од соништата, дозволете си професионално белеење на заби и бидете СЕКОГАШ НАСМЕАНИ со ДЕНТИМ 🥰

Закажете консултација
☎️ 078 596 076

20/03/2021

Денес е светски ден на оралното здравје. Да четкаме наутро и навечер и да се гордееме со нашите заби!

#WorldOralHealthDay

https://www.facebook.com/watch/?v=479996263185347

12/03/2021

Пополнувањето на брчките е хит низ целиот свет. Веќе не живееме во време каде треба да се срамиме од нашите маани, туку да направиме се што можеме да си го подобриме физичкиот изглед и да бидеме најдобрата верзија од себе!

Доверете го Вашиот изглед кај професионалци.

Брзо, безболно и безбедно пополнување на назолабијалните брчки со хијалуронски филери.

Закажете консултација!
078 596 076

Пополнувањето на брчките е хит низ целиот свет. Веќе не живееме во време каде треба да се срамиме од нашите маани, туку да направиме се што можеме да си го подобриме физичкиот изглед и да бидеме најдобрата верзија од себе!

Доверете го Вашиот изглед кај професионалци.

Брзо, безболно и безбедно пополнување на назолабијалните брчки со хијалуронски филери.

Закажете консултација!
078 596 076

07/01/2021

Здравје. Среќа. Мир и бериќет во сите домови. 🥰
За многу години 🎄

Стоматолошка ординација ДЕНТИМ 🥂

04/11/2020

Бидете во тек со времето. Хијалуронски филери со 20% попуст само во ДЕНТИМ!
Не дозволувајте да имате намалена самодоверба, која може да се среди само со еден краткотраен и безболен третман.

Закажете консултација!
☎️ 078 596 076

03/11/2020

Прославуваме 3 години создавање насмевки! Ви благодариме на сите за дадената доверба и се стремиме кон што повеќе задоволни пациенти. 🎂

Со љубов,
ДЕНТИМ

30/10/2020

Нашето денешно храбро маче!
И во тек на вакви тешки денови мора да ги мотивираме најмилите и најмалите да четкаат и да внимаваат на млечните заби, да бидат бели и чисти како бисери!

Ања е нашиот херој денес.

Секогаш насмеани со ДЕНТИМ 😍

11/10/2020

Честит празник Македонијо.

06/10/2020

Метал керамичките коронки се идеално решение за мртви заби кои ја промениле бојата со текот на времето. Не дозволувајте да ја криете Вашата насмевка кога решението е брзо, лесно и едноставно. Во нашата ординација ќе Ви посветиме внимание и ќе ги ислушаме Вашите желби и очекувања.
Закажете консултација
📞 078596076

Секогаш насмеани со ДЕНТИМ🥰
📍 Viola beauty center

14/09/2020

Некои луѓе едноставно знаат да ти го разубават денот. Голема благодарност до нашата Буба Солак 🥰
😍😍😍

11/09/2020

НОВО!!!
Со секој уплатен пакет во ViolaBeauty Centar добивате ваучер со 20% ПОПУСТ на Стоматолошки услуги во нашата ординација.
Заедно да создаваме убави насмевки 🥰

08/09/2020

Нека ни е честит денот на независноста!
Среќен 8-ми Септември!
🇲🇰🇲🇰🇲🇰
➖➖➖
Happy Independence day!
Happy 8th of September!
🇲🇰🇲🇰🇲🇰

02/09/2020

Нашите омилени херои се секогаш насмеани и со најубави заби! 🥰

Закажете термин
☎️ 078596076

02/09/2020

Создаваме насмевки! 🥰
Андреа е нашиот херој на денот, со заби без кариес! Welcome to the cavity free club 😍

Овозможете му го најдоброто искуство на Вашите деца. Закажете термин
📞 078596076

27/08/2020

Ова се нашите најхрабри сестрички на денот. Нивните насмевки се нашето најголемо денешно задоволство. Дозволете ние да се погрижиме за забите на Вашите најмили.

Секогаш насмеани со ДЕНТИМ 😁

14/08/2020

Водете грижа за здравјето на Вашите заби и непца. Правете редовни контроли и чистете го забниот камен на секои 6 месеци.

Закажете термин
078 596 076

📍 Локација: Viola Beauty Center, ул. Цар Самоил бр. 75

Секогаш Насмеани со ДЕНТИМ

05/08/2020

Дали знаете дека забите сакаат постојано да бидат во контакт со останатите заби? 🦷
Доколку имате изгубен заб и не го пополните просторот навреме, соседниот заб ќе започне да се изместува со цел да добие контакт со друг заб. Дали соседниот заб ќе слезе надолу или ќе се навали кон празниот простор зависи од тоа кој заб недостасува.
Не дозволувајте ова да им се случи на Вашите заби❗️Закажете консултација со нашите стручни стоматолози - Вашата насмевка е наш приоритет!

⚠️ Ги замолуваме и нашите пациенти да ги почитуваат мерките со цел надминување на пандемијата!

Videos (show all)

Некои луѓе едноставно знаат да ти го разубават денот. Голема благодарност до нашата Буба Солак 🥰 😍😍😍
Ве очекуваме 😃 Секогаш насмеани со ДЕНТИМ! ☎️ 078596076
🎄🎀❄ Среќни Божиќни празници. Времето поминато со најблиските е бесценето. Искористете ги деновите за безброј насмевки и ...

Location

Category

Telephone

Address


Ul. Car Samoil Br. 75 Viola Beauty Center
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 10:00 - 18:00
Tuesday 10:00 - 18:00
Wednesday 10:00 - 18:00
Thursday 10:00 - 18:00
Friday 10:00 - 18:00
Other General Dentists in Bitola (show all)
PZU Dentarius PZU Dentarius
Kiril I Metodij 15
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Dental office Oδοντίατρος

Елена-Дент Елена-Дент
Михајло Андоновски бр.1(средно техничко училиште)
Bitola, 7000

RENDEVSKI Dental Clinic RENDEVSKI Dental Clinic
Ruzha Delcheva 32
Bitola, 7000

Welcome to the Official page of RENDEVSKI Dental Clinic

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija
Ul"15ti MAJ" 4/1/66
Bitola, 7000

LjuboDent/ЉубоДент LjuboDent/ЉубоДент
Bul. 1-vi Maj Br.54
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација

Smile Up Freely Smile Up Freely
Ulica Partizanska, Bitola, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Bitola, 7000

Smile Up Freely Η υψηλή ποιότητα συναντά την Σωστή τιμή

Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski
Nikola Tesla 84a
Bitola, 7000

Estetska i restavrativna stomatologija, endodoncija,protetika, preventivna stomatologija,parodontologija i oralna hirurgija.

PZU Mihajlovski PZU Mihajlovski
Bonde Skerlevski 10
Bitola, 7000

Специјалистишка ординација по општа стоматологија и ортодонција

PZU Elite Dental PZU Elite Dental
Ulica Lerinska
Bitola, 7000

Приватна ординација по општа стоматологија

Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija
St.lerinska 33\8 (vo Oblasta Pozadi" Astra"market)
Bitola, 7000

Stomatoloska Ordinacija Te-dent8