PZU Rojal Dental

Општа Стоматолошка Ординација

Operating as usual

Photos from PZU Rojal Dental's post 29/12/2020

Zaedno so nas do posakuvaniot izgled

20/07/2020

Popolnuvanje na usni so hijaluronski fileri ❤️

[06/25/20]   NOVO⚠️ ✅ Cytosial Volume 💉 - хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење.
🇲🇫Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Volume нуди високи реолошки перформанси, долготраен ефект и зголемена безбедност благодарение на патентираната VELVET технологија.
Намена:Пополнување на јаболчници, брада, jawline - мандибуларен агол, темпорална регија , нос.
#Bioxis #Cytosial #DermalFillers #AestheticMedicine #medecineesthetique #NonSurgical #Antiwrinkle #Beauty #beaute #Skin #Dermatology #FrenchTouch #Lifestyle #VelvetTech #BeyondInnovation #HyaluronicAcid #AcideHyaluronique

02/03/2020

Izrabotki na porcelanski mostovi 😀

Hijaluronski fileri 26/06/2019

popolnuvanje na usni i korekcija brcki i bori okolu nadusnicite

popolnuvanje na usni i korekcija brcki i bori okolu nadusnicite

23/11/2018

Пополнување и корекција на усни со ХИЈАЛУРОНСКИ ФИЛЕРИ... 👄👄👄

22/11/2018

Ласерско белеење на заби :D

Untitled Album 30/10/2018

Untitled Album

09/08/2018

Photos from PZU Rojal Dental's post

09/08/2018
Mal del od nasata rabota :D 18/04/2018

Mal del od nasata rabota :D

Mal del od nasata rabota :D 27/03/2018

Mal del od nasata rabota :D

21/02/2018

Mal del od nasata rabota :D

[12/26/17]   ИЗВЕСТУВАЊЕ: Ординацијата ПЗУ Ројал Дентал во период од 01.01.2018 - 14.01.2018 нема да работи поради користење на годишниот одмор. Сите пациенти кои имаат потреба можат да се обратат за консултаци, преглед или санација во преостанатиот период до крајот на оваа недела.
Со ПОЧИТ Тимот на ПЗУ Ројал Дентал...

26/12/2017

Mal del od nasata rabota :D

05/12/2017

Mal del od nasata rabota :D

29/05/2017

Mal del od nasata rabota :D

29/05/2017

Mal del od nasata rabota :D

19/04/2017

Објавувавме многу случаеви кои успешно ги сработивме, но, денес со посебна ГОРДОСТ презентираме нешто за кое и самите сме ПРЕСРЕЌНИ за крајниот резултат... УСПЕАВМЕ да решиме случај на ПРОГЕНИЈА (долната вилица доминира во нејзината испакнатост, додека горната заостанува и нема оклузија на забите), со изработка на долна мостовска конструкција (метал керамика) и горна визил протеза со атечмени... Ви БЛАГОДАРИМЕ на довербата и голема БЛАГОДАРНОСТ до целиот ТИМ кој успешно ја заврши својата работа... #толкуможевме :D :D :D #магија #уметност #сијасакамеработата :D

Mal del od nasata rabota :D 29/03/2017

Mal del od nasata rabota :D

11/02/2017

PZU Rojal Dental

11/02/2017

PZU Rojal Dental's cover photo

11/02/2017

Timeline Photos

31/12/2016

Timeline Photos

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Ul.Ilindenska Br:82
Bitola
7103

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other Dentists in Bitola (show all)
Simbol Caffe Simbol Caffe
битола
Bitola, 7000

Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija Dr Mickoski Stomatoloska Ordinacija
Vasko Karangelevski
Bitola, 7000

Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο Προδεντ - Οδοντιατρικο Κεντρο
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΈΣΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Bitola, ΚΙΝΗΤΟ 00389 78446878

ПЗУ Д-р В. Поповска ПЗУ Д-р В. Поповска
Народни Херои 12
Bitola, 7000

Специјалистичка ординација по Ортодонција

Welldent Welldent
Dimitar Ilievski Muratot 10 , Zgrada Obitel
Bitola, 7000

Oрдинација по општа стоматологија. Oδοντίατρος