TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција, Bitola Video December 20, 2018, 2:16pm

Videos by TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција in Bitola. ц е н т а р з а с о в р е м е н а о р т о д о н ц и ј а MODERN ORTHODONTICS спец. д-р Иван Танатарец - ортодонт Orthodontics - Ортодонција

🔹Aesthetic combination: Upper lingual braces & Lower Ceramic braces with white archwire. 😁
📍Case Report: adult patient, underbiteite with empty spaces and midline shift.
🇲🇰 ‼️ЛИНГВАЛНИ ПРОТЕЗИ (скриени внатрешни протези)‼️
👉Покажете ја Вашата насмевка, но не и Вашите брекети. Исправете ги Вашите забите без другите околу Вас тоа да го приметат👈 🔝Ви го претставуваме најсофистицираниот систем за лингвална ортодонција 2D Lingual - Forestadent®.
Предности:
1️⃣Естетика
2️⃣Невидливост
3️⃣Комфорност
4️⃣Ефикасност
5️⃣Брзи резултати. 🎭Пациентите имаат единствена желба да ја имаат најубавата природна насмевка. Наша заложба и посветеност е да им ја подариме најдобрата #НасмевкасоДизајн. 👉ЗАПОМНЕТЕ! Животот Ви нуди можност само за еден ПРАВИЛЕН ортодонтски третман.
Изберете ја најдобрата грижа за вашите заби!👈 #SmilesbyDesign #TANATARECOrthodontics
#ShowYourSmileNotYourBraces
📱 070/373-675

Other TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција videos

ЦЕНТАР ЗА СОВРЕМЕНА ОРТОДОНЦИЈА

🤗 Phenomenal progression just for 4 months! 🇺🇸 🔹Aesthetic combination: Upper Lingual Braces & Lower Buccal braces. 😁📍Cas...

🔹Aesthetic combination: Upper lingual braces & Lower Ceramic braces with white archwire. 😁📍Case Report: adult patient, u...

We love seeing your smile 😀 A smile without brackets and wires, a smile without pain. 👉 Добијте ја најубавата насмевка б...

The Future is NOW!NO Braces, NO Wires, NO Discomfort!Let’s go INVISIBLE 😁 👉 Добијте ја најубавата насмевка без брекети и...

👉 Добијте ја најубавата насмевка без брекети и без жици со најдобриот систем на прозирни исправувачи - BE INVISIBLE❗️🎭 Д...

C