TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција, Bitola Video July 13, 2018, 11:52am

Videos by TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција in Bitola. ц е н т а р з а с о в р е м е н а о р т о д о н ц и ј а MODERN ORTHODONTICS спец. д-р Иван Танатарец - ортодонт Orthodontics - Ортодонција

👉 Добијте ја најубавата насмевка без брекети и без жици со најдобриот систем на прозирни исправувачи - BE INVISIBLE❗️
🎭 Дозволете да ја дизајнираме Вашата насмевка со најсовремената и најиновативна технологија на 3Д Дигитална Ортодонција.

😁Бидете уникатни, исправете ги Вашите заби на најбезболен, најбрз и невидлив начин.
👨‍👩‍👧‍👧 Вие се смеете, ги исправувате Вашите заби, а другите околу Вас тоа не го приметуваат #БидетеНевидливи

👉The simple way to create a beautiful smile without braces and wires!
🥇The Best Aligner System - BE INVISIBLE❗️
🎭 Design perfect smile with Digital 3D Orthodontics!

🎯LETS GO INVISIBLE

📱Contact: +389 70/373-675

#TANATARECOrthodontics
#BeInvisible
#SmilesbyDesign

Other TANATAREC Orthodontics / ТАНАТАРЕЦ Ортодонција videos

ЦЕНТАР ЗА СОВРЕМЕНА ОРТОДОНЦИЈА

🤗 Phenomenal progression just for 4 months! 🇺🇸 🔹Aesthetic combination: Upper Lingual Braces & Lower Buccal braces. 😁📍Cas...

🔹Aesthetic combination: Upper lingual braces & Lower Ceramic braces with white archwire. 😁📍Case Report: adult patient, u...

We love seeing your smile 😀 A smile without brackets and wires, a smile without pain. 👉 Добијте ја најубавата насмевка б...

The Future is NOW!NO Braces, NO Wires, NO Discomfort!Let’s go INVISIBLE 😁 👉 Добијте ја најубавата насмевка без брекети и...

👉 Добијте ја најубавата насмевка без брекети и без жици со најдобриот систем на прозирни исправувачи - BE INVISIBLE❗️🎭 Д...

C