Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija

Comments

Seuste givpravite najdobrite I naj kvalitetni vilici
G-go stojkovski seuste GI pravite najdobrite I najkvalitetni vilici ???
NAJDOBRI !!!

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija, General Dentist, ul"15ti MAJ" 4/1/66, Bitola.

Operating as usual

30/12/2020

Почитувани соработници , пациенти и наши пријатели Ви Благодариме за соработката и довербата .
Секое добро Вас и на Вашите фамилии.
Се гледаме во 2021, со нови предизвици и успеси.

16/09/2020

❗️ ЕСЕНСКО НАМАЛУВАЊЕ

❗️ ЗАШТЕДЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ

❗️НАЈДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

За сите подетални информации обратете се во нашите простории или јавете се на еден од нашите телефони:

076 233 810;
047 610 812

Со почит,
Дентал Арт Стојковски-заб.лабораторија

18/04/2020

Почитувани соработници , пациенти и пријатели ПЗУ Дентал Арт Стојковски ви ги честита Велигденските празници.
Да го дочекате во здравје , мир и благосостојба . Да се надеваме дека оваа состојба ќе помине што поскоро и сите ние ќе се вратиме во поубаво секојдневие.
За тоа да останеме дома и да се придржуваме до препораките .
До следното видување останете здрави и силни.

31/12/2019

Почитувани клиенти, соработници и пријатели ,

Ви благодариме за сите убави моменти кои ги имавме во 2019 година.Успехот и нашето постоење се најповеќе Ваша заслуга.
Годината која си заминува за нас беше едно прекрасно патување ,на кое секојдневно чекор по чекор одевме заедно со Вас кон целта, среќни и задоволни клиенти.
Се надеваме дека наредната година ќе биде уште поубава и поуспешна .

За сме здрави и живи и да
споделуваме радост и насмевки.

Ви посакуваме Среќна Нова Година
и Среќни Божиќни празници .

Со Почит,
Дентал Арт Стојковски-заботехничка лабораторија.

076 233 810

21/10/2019

❗️ Ги известуваме сите наши клиенти вработени во РЕК Битола дека од денес имаат единствена можност за плаќање на рати преку синдикалната организација.

❗️Закажи термин уште денес. Плати на 8 рати без камати .

За сите подетални информации обратете се во нашите простории или јавете се на еден од нашите телефони:

076 233 810;
047 610 812

Со почит,
Дентал Арт Стојковски-заб.лабораторија

03/10/2019

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija

Почитувани,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски -заботехничка лабораторија Битола ВИ ДОДЕЛУВА ВАМ вредносен ваучер до 6 000 денари .
Истиот можете да го искористите за услуги и производи кои ги нуди нашата заботехничка лабораторија- (коронки , мостови ,метал-керамички , безметални конструкции, протези , скелетирани , силикони за белеење и сл.)
Сите кои имаат потреба од ваучер истиот , од утре можат да си го подигнат на една од следните локации:

❗ ПЗУ Дентал Арт Стојковски -ат пазар , по жолтите
скали,
❗ TEMS Inzenering 071 235 577,
https://www.facebook.com/Tems.inzenering/

❗ ПРЕМИЕР ЦЕНТАР ,БИТОЛА,

❗ ПУРДЕ ТРЕЈД ДООЕЛ (продавницата на семафорите
кај Гроздот)

❗ ПЕКАРА АЛЕКСАНДАР -ат пазар ,

❗ АВТО ДЕЛОВИ ЗОРАН ( до Авто унион )

❗ АВТО УНИОН ( од спотива на ПЗУ Дентал Арт
Стојковски),

❗ за вработените на РЕК - на капија ,

❗ за вработените во КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ во
автобусите на МиГ травел .

ВАУЧЕРИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ ❗❗❗

ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ГО ВАШИОТ НА ВРЕМЕ ❗❗❗

За сите подетални информации обратетете се во нашите простории или јавете се на некои од нашите телефони.

Со почит ,
Пзу Дентал Арт Стојковски

заботехничка лабораторија

ул:"15 ти мај 4/1/66

Битола

076 233-810
047 610-812

30/09/2019

Почитувани,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски -заботехничка лабораторија Битола ВИ ДОДЕЛУВА ВАМ вредносен ваучер до 6 000 денари .
Истиот можете да го искористите за услуги и производи кои ги нуди нашата заботехничка лабораторија- (коронки , мостови ,метал-керамички , безметални конструкции, протези , скелетирани , силикони за белеење и сл.)
Сите кои имаат потреба од ваучер истиот , од утре можат да си го подигнат на една од следните локации:

❗ ПЗУ Дентал Арт Стојковски -ат пазар , по жолтите
скали,
❗ TEMS Inzenering 071 235 577,
https://www.facebook.com/Tems.inzenering/

❗ ПРЕМИЕР ЦЕНТАР ,БИТОЛА,

❗ ПУРДЕ ТРЕЈД ДООЕЛ (продавницата на семафорите
кај Гроздот)

❗ ПЕКАРА АЛЕКСАНДАР -ат пазар ,

❗ АВТО ДЕЛОВИ ЗОРАН ( до Авто унион )

❗ АВТО УНИОН ( од спотива на ПЗУ Дентал Арт
Стојковски),

❗ за вработените на РЕК - на капија ,

❗ за вработените во КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ во
автобусите на МиГ травел .

ВАУЧЕРИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ ❗❗❗

ОБЕЗБЕДЕТЕ СИ ГО ВАШИОТ НА ВРЕМЕ ❗❗❗

За сите подетални информации обратетете се во нашите простории или јавете се на некои од нашите телефони.

Со почит ,
Пзу Дентал Арт Стојковски

заботехничка лабораторија

ул:"15 ти мај 4/1/66

Битола

076 233-810
047 610-812

07/01/2019

„Денешниот блажен ден нека ви биде радосен!
Божиќ вратата да ви ја злати, секогаш среќа нека ве прати.
Ангел срцето кон љубов нека го води, мир божји, Христос се роди.“

Со почит,
ПЗУ Дентал Арт Стојковски

31/12/2018

Почитувани,
Од срце Ви посакуваме Новата година која иде најсреќна да Ви биде .Да сте здрави ,живи и многу радосни.Успешни и задоволни.
Ние ја завршивме оваа година хуманитарно и ПОДАРИВМЕ НАСМЕВКИ на наши сограѓани кои имаа потреба од истите ....
Ви благодариме што не избравте Нас,Ви благодариме и за тоа што ќе не изберете во иднина.Секој нареден момент се трудиме да сме подобри од предходниот ,така ќе остане и во иднина.
Се гледаме во новата ,со нови сили ,нови насмевки и нови соработки .
Со почит,
Пзу Дентал Арт Стојковски

19/12/2018

Почитувани ,
Дозволете ми првенствено да ви честитам име, слава како и престојните празници на сите .
Од срце ви благодариме за тоа што толку позитивно ја прифативте и подржавте нашата хуманитарна акција . Иако првично беше замислено да се помогне на еден пациент , во пораки и лично ни се обратија поголем број на потенцијални пациенти . Решивме на СИТЕ кои до овој момент се јавија и на кој им се обративме во пораки да им помогнеме .Секој кој одговара на барниот профил ќе им се изработи протеза -односно протези .
Сигурни сме дека во скоро време повторно ќе имаме слична или иста кампања . Доколку сакате следете не и бидете во тек со сите случувања на нашата фб страна како и за новитетите и изработките на истата.
Со почит ,
Дентал Арт Стојковски

18/12/2018

Во духот на Св.Никола и престојниот празничен период на подарување, ПЗУ Дентал Арт Стојковски-заботехничка лабораторија Битола во соработка со своите соработници одлучи да ПОДАРИ НАСМЕВКА!

На еден пациент ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ќе им се изработи една или пар акрилатни протези (познати меѓу народот како вилици) во зависност од потребата .

Се што треба да исполнува потенцијалниот пациент е да има потреба од протези и да е во група на социјално ранлива категорија на граѓани.

*Секој заслужува насмевка *

НАШЕТО МАЛКУ- НЕКОМУ МНОГУ

АКО САКАШ ПОДОБАР СВЕТ
ПОЧНИ ОД СЕБЕ СИ ..

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !

Во духот на Св.Никола и престојниот празничен период на подарување, ПЗУ Дентал Арт Стојковски-заботехничка лабораторија Битола во соработка со своите соработници одлучи да ПОДАРИ НАСМЕВКА!

На еден пациент ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ќе им се изработи една или пар акрилатни протези (познати меѓу народот како вилици) во зависност од потребата .

Се што треба да исполнува потенцијалниот пациент е да има потреба од протези и да е во група на социјално ранлива категорија на граѓани.

*Секој заслужува насмевка *

НАШЕТО МАЛКУ- НЕКОМУ МНОГУ

АКО САКАШ ПОДОБАР СВЕТ
ПОЧНИ ОД СЕБЕ СИ ..

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !

18/12/2018

Во духот на Св.Никола и престојниот празничен период на подарување, ПЗУ Дентал Арт Стојковски-заботехничка лабораторија Битола во соработка со своите соработници одлучи да ПОДАРИ НАСМЕВКА!

На еден пациент ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО ќе им се изработи една или пар акрилатни протези (познати меѓу народот како вилици) во зависност од потребата .

Се што треба да исполнува потенцијалниот пациент е да има потреба од протези и да е во група на социјално ранлива категорија на граѓани.

*Секој заслужува насмевка *

НАШЕТО МАЛКУ- НЕКОМУ МНОГУ

АКО САКАШ ПОДОБАР СВЕТ
ПОЧНИ ОД СЕБЕ СИ ..

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !

15/12/2018

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija's cover photo

30/10/2018

При губење на еден или повеќе заби во усната шуплина постојат многу опции за решавање на ситуацијата.
Еден од нив е поставување на "мост".
Мостовите можат да бидат изработени на повеќе начини и од различни материјали.
Еден од најпопуларните изработки на мостови кај нас се метал-керамичките конструкции ,познати меѓу народот како "порцелан".

Метал-керамички мост .

Пзу Дентал Арт Стојковски

заботехничка лабораторија

ул:"15 ти мај 4/1/66

Битола

076 233-810
047 610-812

03/10/2018

Губењето на еден или повеќе заби во усната шуплина ,сам по себе, е голем проблем во склоп на целокупното здравје.
Ненавременото решавање на ситуацијата може да доведе до неосетно дислоцирање, првенствено на соседните заби, спуштање на забот од спротивната вилица, па се до изместување на целата оклузија.
Најчесто пациентите го воочуваат овој проблем многу касно, кога целокупниот баланс на усната шуплина е нарушен.
Затоа навременото дејствување е од клучно значење.
Еден од начините за надоместување на еден или повеќе заби е со поставување на мост(ови).
Мостовите можат да се изработат во различни техники и од различни материјали во зависност од потребите и можностите на пациентот.
За изработка на истите , во нашата лабораторија се користат материјали и технологии кои што се веќе докажани и ги исполнуваат сите стандарди за квалитет.
За секоја наша изработка гарантираме за квалитетот на изработката и користениот материјал за истата.

Композитен мост

материјал: compozit In:joy
Densply
DeguDent CmbH
Germany

Со почит,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски

076/ 233-810

047/ 610-812

28/09/2018

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija's cover photo

26/09/2018

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija's cover photo

26/09/2018
25/09/2018
30/04/2018
30/04/2018
26/09/2017

Кога не е возможно да се изработат фиксни протетски конструкции, Дентал Арт Стојковски -заботехничка лабораторија-Битола нуди мобилна протетика како можно решение. Без разлика дали се работи за парцијална или тотална протеза, нашата лабораторија ќе изработи прецизно обработени протези,за краток временски период ,при тоа користејќи високо квалитетни материјали.

Со почит,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски-Битола

076/ 233- 810

047/ 610- 812

19/07/2017

Почитувани стоматoлози,

Со цел да се овозможи сигурна, брза и лесна достава, од вашата ординација до нашата лабораторија и обратно, ПЗУ"Дентал Арт Стојковски" склучи договор за соработка со "Градски потрчко" „gradski potrchko“. Транспортот од и до вашата ординација со нас е целосно БЕСПЛАТЕН на територија на општина Битола и околните села.

Со почит,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски-Битола

076/233-810
047/610-812

Градски потрчко

071/206-302

18/07/2017

Бруксизамот е стручен израз за прекумерно, форсирано стискање и шкрипење со забите кое не е поврзано со џвакање на храна. Најчесто се јавува во текот на спиењето каде доаѓа до необично долго и нефизиолошко силно оптеретување на забите и нивната структура. Движењето на долната вилица лево-десно,напред-назад доведува до стружење на забите и со самото тоа уништување на истите. Кај нас имате можност да изработите силиконски гуми (штитници) и со истите да ги намалите болките при будење во пределот на забите и зглобот, а воедно да ги заштитите од понатамошно стружење и уништување.

ПЗУ Дентал Арт Стојковски-Битола

076/233-810

047/610-812

[07/18/17]   Почитувани стоматолози,

Сакаме да ве информираме дека
ПЗУ "Дентал Арт Стојковски" -заботехничка лабораторија започна со работа во нови простории. Истите се наоѓаат на ул. "15ти Мај"4/1/66-Битола, во близина на Ат Пазар(селската автобуска) во станбена зграда со влез од страната на продавниците за автоделови. По тој повод ве покануваме да не посетите и во пријатна и комфорна атмосфера да се информирате за услугите и условите кои ги нуди нашата лабораторија. Воедно можете да се уверите и во квалитетот на конструкциите и материјалите што се користат за изработка на истите.

Со почит,

ПЗУ Дентал Арт Стојковски

076/233-810

047/610-812

18/07/2017

Dental Art Stojkovski

18/07/2017

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija

18/07/2017

Dental Art Stojkovski-zabotehnicka laboratorija's cover photo

Location

Category

Telephone

Address

Ul"15ti MAJ" 4/1/66
Bitola
7000

Opening Hours

Monday 10:00 - 17:00
Tuesday 10:00 - 17:00
Wednesday 10:00 - 17:00
Thursday 10:00 - 17:00
Friday 10:00 - 17:00
Saturday 10:00 - 15:00
Other General Dentists in Bitola (show all)
PZU Elite Dental PZU Elite Dental
Ulica Lerinska
Bitola, 7000

Приватна ординација по општа стоматологија

Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski Stomatoloska ordinacija Dr Sekulovski
Nikola Tesla 84a
Bitola, 7000

Estetska i restavrativna stomatologija, endodoncija,protetika, preventivna stomatologija,parodontologija i oralna hirurgija.

PZU Mihajlovski PZU Mihajlovski
Bonde Skerlevski 10
Bitola, 7000

Специјалистишка ординација по општа стоматологија и ортодонција

PZU Dentarius PZU Dentarius
Kiril I Metodij 15
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација Dental office Oδοντίατρος

Елена-Дент Елена-Дент
Михајло Андоновски бр.1(средно техничко училиште)
Bitola, 7000

RENDEVSKI Dental Clinic RENDEVSKI Dental Clinic
Ruza Delceva 32
Bitola, 7000

Welcome to the Official page of RENDEVSKI Dental Clinic

Dentimbt Dentimbt
Ul. Car Samoil Br. 75 Viola Beauty Center
Bitola, 7000

Smile Up Freely Smile Up Freely
Ulica Partizanska, Bitola, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia
Bitola, 7000

Smile Up Freely Η υψηλή ποιότητα συναντά την Σωστή τιμή

LjuboDent/ЉубоДент LjuboDent/ЉубоДент
Bul. 1-vi Maj Br.54
Bitola, 7000

Стоматолошка ординација

Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija Te-Dent8 Stomatoloska Ordinacija
St.lerinska 33\8 (vo Oblasta Pozadi" Astra"market)
Bitola, 7000

Stomatoloska Ordinacija Te-dent8