AA Dental

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from AA Dental, General Dentist, Cane Vasilev 3, Bitol.

Operating as usual

[05/13/20]   Почитувани пациенти

Од денес, 13.05.2020, стоматолошката ординација АА Дентал продолжува да работи со нормално работно време но со строго определени протоколи и рестрикции на работа кои се адекватни за настанатата пандемија од вирусот Covid-19.
Ве замолуваме доколку имате потреба од нашите услуги прво да закажете термин на телефонскиот број 075/840-804, или преку социјалните мрежи каде ќе добиете насоки околу условите кои ќе треба да ги исполнувате за да се направи бараниот третман.

Ви благодариме на разбирањето,
Тимот на АА Дентал

27/04/2020

Ali Dental Clinic

Finger Toothbrush 😍

26/09/2017

Ali Dental Clinic

Effects of thumb sucking in children.

02/03/2017

Treatment of periodontal disease - Scaling and root planing ©

Се надевам дека ова видео ќе одговори на прашањата околу потребата за редовно чистење на забен камен.
Поздрав од тимот на АА Дентал.
https://youtu.be/oVSss3AgCt4

3D video of Clinica Pardiñas (http://bit.ly/1AWGytT) about how the periodontal disease is diagnosed and treated, doing scaling and root planing. We can also ...

01/01/2017

Стоматолошката ординација АА Дентал ви ја честита новата 2017 година.

23/12/2016

AA Dental

ПЗУ АА Дентал е стоматолошка ординација која нуди секаков вид на стоматолошки услуги. Воедно има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија (ФЗОМ) со цел да им овозможи поефтини услуги на своите матични пациенти.
Ве очекуваме

[05/11/16]   ПЗУ АА Дентал е стоматолошка ординација која нуди секаков вид на стоматолошки услуги. Воедно има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија (ФЗОМ) со цел да им овозможи поефтини услуги на своите матични пациенти.
Ве очекуваме

23/03/2016

AA Dental's cover photo

23/03/2016

AA Dental

Location

Category

Address


Cane Vasilev 3
Bitol
7000
Other General Dentists in Bitol (show all)
Dental Care Bakrevski Dental Care Bakrevski
Kliment Ohridski 27 (Pelagonka 2)
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со најсовремена опрема предводена од Д-р Бакревски Горан.

PZU D-r Shtrkovski PZU D-r Shtrkovski
Marijan Bozinovski 33
Bitol, 7000

ПЗУ Д-р. Штрковски, представува здравствена установа која нуди услуги од областа на стоматологијата.

PZU Prodent PZU Prodent
Kanino Br.4
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент
Smilevski Kongres 19
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација по општа стоматологија ПЗУ Маестро-Дент Д-р Ферди Адемоски

PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski
Gorno Orizari
Bitol, 7000

stomatoloshka ordinacija po opshta stomatologija

Stomatološka ordinacija D-r Dinevski Stomatološka ordinacija D-r Dinevski
Dovledzik 116
Bitol, 7000

Хирургија, протетика, лечење на заби, пломби, белеење, импланти - бренд Alpha - Bio Tec

PZU Kulevski PZU Kulevski
Filip II Makedonski, Br.35, Stan 1
Bitol, 7000

00389 78 561 430 00389 71 249 523

D-r Tomislav Vasilevski D-r Tomislav Vasilevski
Ul.Lavchanska Korija Br.3
Bitol, 7000

МИКРОСКОПСКО НАЈСОВРЕМЕНО ПЛОМБИРАЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА КОРЕНСКИ КАНАЛИ