БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка орд

БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка ординација, Д-р Боро Тошески BT DENT, Dental Clinic, D-r Boro Tosheski

Operating as usual

02/05/2021

Христос воскресна!!! Имајте среќни и весели велигденски празници, за многу години.

Христос воскресна!!! Имајте среќни и весели велигденски празници, за многу години.

07/01/2021

Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати, Христос насекаде да Ве води, Среќен Божик, Христос се роди!!!

13/05/2020

[05/12/20]   Почитувани пациенти

Согласно одлуката и препораките на Стоматолошката комора на Р. Македонија Ве известуваме дека од 13.05.2020 (среда) , ПЗУ БТ ДЕНТ започнува со работа,но со одредени промени во однос на вообичаениот начин на работа,а во согласност со новонастанатата состојба предизвикана од COVID 19.
Ве молиме да се придржувате до строго назначените протоколи за работа, се со цел заштита на Вашето здравје и здравјето на луѓето и околината.
1. Закажување на термин ќе се врши ИСКЛУЧИВО преку претходно закажување на телефон.
2. Ве молиме да бидете точни на закажаниот термин
3. Задолжително носење на заштитна опрема за уста и нос, кои ги носите и кога сте во чекалната
4. На влезот во ординацијата ќе Ви биде измерена телесната температура со далечински топломер.
5. Не е дозволено повеќе од еден пациент во чекалната. Исклучок од ова се однесува за старо изнемоштено лице и дете до 12 години за кои е дозволена придружба од едно возрасно лице.
6.Вашите лични работи ( телефон, чанта и сл.) ги оставате на однапред означено место за таа намена, кое е претходно дезинфицирано и покриено со фолија за еднократна употреба
7. По оставањето на личните работи задолжително дезинфицирање на рацете со средство за дезинфекција поставено на влезот на ординацијата.
8. Потпишување на епидемиолошка анкета која претходно ќе биди пополнета со податоци кои ќе бидат земени при телефонското закажување на терминот.
9. Потпишување на согласност за извршување на стоматолошка интервенција во услови на пандемија предизвикана од ковид 19 .
10. Пред седнување на стоматолошката столица задолжително миење на рацете со сапун и топла вода во времетраење од 20 секунди.
11. Цело време до отпочнување на интервенцијата ја носите Вашата лична опрема за заштита на уста и нос која пред интервенцијата ќе ја оставите на означено место.После завршување на интервенцијата повторно ја ставате Вашата заштита опрема на устата и носот.

Со почит
Д-р Боро Тошески

19/04/2020

Среќни и весели Велигденски празници Ви посакува тимот на БТ ДЕНТ

07/01/2020
31/12/2019

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ од тимот на БТ ДЕНТ

28/04/2019

БТ ДЕНТ Ви посакува Среќни Велигденски Празници

[01/01/19]   Happy New Year

29/10/2015

ZERODONTO

What about this?

Street-dentist at work, India. We do not know the age of the video, but we only want to share with our community of collegues.

Un dentista que trabaja en la calle en India. No sabemos cuántos años tiene el video, sólo queremos compartirlo con ustedes nuestros colegas.

Un dentista di strada al lavoro in India. Non conosciamo l'età del video, vogliamo solo condividerlo col nostro gruppo di colleghi.

01/09/2015

ZERODONTO

Enjoy! :D

30/07/2015

БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка ординација's cover photo

19/07/2015

:: World Of Dentistry ::

Will you have your nescafe with this!

By @8dental
:: World Of Dentistry :: TEAM

doktori.mk 30/06/2015

Јагода - неодолива и моќна

doktori.mk Дали знаевте дека јагодата се вбројува меѓу најмоќните плодови на планетата според концентрацијата на...

  07/05/2015

Top 9 Foods That Damage Your Teeth

You know that what you eat directly impacts your health, and that includes the health of your teeth and gums.

doktori.mk 26/02/2015

Камилица - универзален лек на природата

doktori.mk Камилицата е универзален лек, така велат сите познавачи на народната медицина. Чајот од камилица, нас многу...

doktori.mk 21/02/2015

Лековитото дејство на листовите од орев

doktori.mk Оревот е бесценет дар на природата. Оревите како плодови веќе ги опишавме, но тоа не е се што е корисно од ова...

doktori.mk 08/02/2015

Седум благодети кои ќе ги добиете доколку рано наутро пиете чаша цеден лимонов сок

doktori.mk Во половина чаша свежо исцеден лимон, дополнете уште половина млака вода и добијте вистински благодет за...

29/01/2015

Dentzz

Dental tip: Flossing protects your gums!

Make it a family routine to floss regularly!

15/01/2015

Dentzz

Biting anything except food with your teeth is asking for trouble.

While your teeth may feel hard and sturdy, the pressure placed on your chompers by these objects can lead to chips, cracks or breaks in your teeth.

12/01/2015

Dentzz

Yes! strawberries not only look tempting and delicious, but they can actually give you a beautiful white smile!

07/01/2015

БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка ординација's cover photo

07/01/2015

Во телото здравје, во душата мир,
во мислите спокој, во срцето радост.
Честит Божиќ,

06/01/2015

ZERODONTO

Reconsidered advertising...!
Publicidad repensada...!
Pubblicità ripensata..!

Subscribe for free to keep updated with latest contents of our blog
Eng newsletter: http://en.zerodonto.com/newsletter/
Ita newsletter: http://www.zerodonto.com/newsletter/

31/12/2014

ПЗУ БТ ДЕНТ Ви посакува среќна и бериќетна 2015 година!!!

21/12/2014

Dental Art and Humor

You have to admit, this would be a pretty sweet game!
#AngyBurs #dentalhumor

21/12/2014

Dentsply Sirona

30/11/2014

ZERODONTO

Stone smiling! ...wonders of nature

Piedra sonriente...maravillas de la naturaleza

Pietra sorridente!...meraviglie della natura

Dentistry in blog:
www.zerodonto.com

24/11/2014

:: World Of Dentistry ::

Horror dental movie
((Saw Vlll)

now available in every dental clinic

shared after dr khalid zaghlol

by ::World of dentistry ::

24/11/2014

Timeline Photos

24/10/2014

Dentzz

Tip: Eating healthy snacks such as Celery, Carrots and Apples helps clear away food loosely trapped in-between the teeth!

24/10/2014

БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка ординација's cover photo

24/08/2014

Dr Mahmoud nour Edu. club

فنان موهوب قدر يحول ابتسامتهم لعمل فني جميل :)

This talented makeup artist changed her mouth into piece of art .

20/07/2014

Dentistry

Change your toothbrush every three to four months. Click like and share. http://dental.tips/change-your-toothbrush/

20/07/2014

Dental Art and Humor

For the dentist that has everything... isn't it about TIME?
Available at:
http://www.zazzle.com/tooth_clock_large-256383616837842939

Location

Telephone

Address


Bitol
7000

Opening Hours

Monday 13:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 16:00
Wednesday 13:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 16:00
Friday 13:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 14:00
Other Dentists in Bitol (show all)
PZU Beladent PZU Beladent
Darvinova Bb
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Беладент (Dental Office PZU Beladent)

Ekstradent Ekstradent
Aleksandar Turundzev 5/68
Bitol, 7000

Stomatologija

ПЗУ Д-р. Кузмановски PZU D-r. Kuzmanovski ПЗУ Д-р. Кузмановски PZU D-r. Kuzmanovski
Peco Bozinovski 56 V
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Д-р.Кузмановски има соработка со Фондот за здравствено осигурување.

Studio Dentist Lab Studio Dentist Lab
Lavcanski Pat Bb
Bitol, 7000

Zabotehnicka laboratorija

Stomatoloska Ordinacija Dr-Bejkovski Stomatoloska Ordinacija Dr-Bejkovski
Bataljon Stiv Naumov 24
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со заботехничка лабораторија.