Maksident Vrshkovski - Dental & Implant Studio Videos

Videos by Maksident Vrshkovski - Dental & Implant Studio. Modern equipped dental clinic, highly professional and devoted staff, with all dental services in one place, from a simple filling to more demanding dental surgeries like dental implants, bone augmentation, sinus lift and many more..

Почитувани пациенти, соработници, и сограѓани,

Tимот на Максидент Вршковски, ви го честита големиот христијански празник Велигден!
Ви посакуваме овие празници да ги поминете во мир, здравје, заедно со вашите најсакани, да останете дома и со тоа да придонесете во запирање на неконтролираното ширење на вирусот. Заедно ќе го победиме ова зло на нашата генерација многу скоро, и сите ние ќе продолжиме со нормално функционирање, работа и секако грижа за вас и вашата насмевка.

Среќни Велигденски празници!

Other Maksident Vrshkovski - Dental & Implant Studio videos

Почитувани пациенти, соработници, и сограѓани,Tимот на Максидент Вршковски, ви го честита големиот христијански празник ...

F