Dental Care Bakrevski

Стоматолошка ординација со најсовремена опрема предводена од Д-р Бакревски Горан. Dental Care Bakrevski има за цел да обезбеди технолошки напредни и професионални стоматолошки услуги, со посветеност кон совршенстство. Секој пациент е важен за нас. Наша мисија е секој пациент да биде згрижен внимателно, со посебно внимание за нивниот комфорт, време и потреби. Се стремиме сите очекувања на пациентите да се задоволат.

Σκοπός του Dental Care Bakrevski είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας με δέσμευση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι οι ασθενείς είναι σημαντικοί για εμάς. Το κύριο μέλημα μας είναι ότι κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σύμφωνα με την άνεση, τον χρόνο και τις ανάγκες του. Προσπαθούμε και επιδιώκουμε να αποτελούμε αξία για τους ασθενείς μας με στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Operating as usual

[05/13/20]   Од 13.05.2020 продолжуваме со работа. Закажување исклучиво по телефон на 071/222-404

dentalcarebakrevski.mk 04/04/2019

Како до бели заби? |

😁😁😁😁😁

dentalcarebakrevski.mk Факти и митови за белеењето на забите. Начини на белеење, времетраење, ризици, предности и недостатоци

30/01/2019

Dental Care Bakrevski

18/12/2018

Dental Care Bakrevski

18/12/2018

Од 21.12.2018 до 04.01.2019 ќе користиме годишен одмор.
Среќни празници 🎅🎅🎅🎅🎅🎅

10/07/2018

Promo video Dental Care Bakrevski - Bitola. Video and editing @shoot_and_shine

dentalcarebakrevski.mk 28/05/2018

Опции за надоместување на изгубените заби | Dental Care Bakrevski

Пред да одлучите да ги надоместите вашите заби запознајте се можностите кои Ви се на располагање, нивни предности и недостатоци.

dentalcarebakrevski.mk Со губење на еден или повеќе заби во устата настануваат серија на промени кои се манифестираат на различни начини. Покрај нарушената естетика која прва ја забележу...

dentalcarebakrevski.mk 15/05/2018

Дали шеќерот предизвикува кариес? | Dental Care Bakrevski

За да јадете благо без грижа на совест...

dentalcarebakrevski.mk Корисни информации за механизмот на настанување на кариесот, поврзаноста со шеќерите и совети за превенција на истиот.

dentalcarebakrevski.mk 07/05/2018

Дали користите забен конец? | Dental Care Bakrevski

dentalcarebakrevski.mk Чистите со конец или само така велите? 27 проценти од возрасните го лажат својот стоматолог. Една третина од испитаниците рекле дека подобро би правеле други активн....

Untitled Album 12/03/2018

Dental Care Bakrevski

Dental Care Bakrevski

19/12/2017

Dental Care Bakrevski's cover photo

16/12/2017

Dental Implant Courses with D-r Roberto Conte. #NoviSad #Implants #IsomedImplants

12/09/2017

Photos from Dental Care Bakrevski's post

26/07/2017

Прв третман за белеење на заби со Opalescence Boost

27/06/2017

Искористено е и третото промотивно белеење на заби.

20/06/2017

Доделено и второто бесплатно белеење на заби. Nina الصو со само еден третман ја доби посакуваната Б1 нијанса.

16/06/2017

Прво од трите бесплатни белеења на заби. Kristina Cvetanoska доби неколку нијанси на посветли заби со само еден третман.

12/06/2017

Dental Care Bakrevski προσφέρει 3 δωρεάν θεραπείες λεύκανσης. Κάνετε like την σελίδα μας και λάβετε μέρος στην κλήρωση. Τρείς τυχεροί θα κληρωθούν στις 15.06.2017

05/06/2017

Dental Care Bakrevski има склучено договор со Фондот за здравство

03/06/2017

Dental Care Bakrevski доделува 3 бесплатни третмани за белеење на забите. Like page за да ја искористите промоцијата

30/05/2017

Белеење на заби со Opalescence Boost.

За блескава, побела насмевка со брзи резултати изберете Opalescence Boost. Препарат кој се ативира на хемиска основа при што резултатите се видливи за 1 час. Идеално е за сите кои што сакаат инстант резултати или за оние кои ги чека специјална прилика за која е потребна блескава насмевка.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address


Kliment Ohridski 27 (Pelagonka 2)
Bitol
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Other General Dentists in Bitol (show all)
PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski
Gorno Orizari
Bitol, 7000

stomatoloshka ordinacija po opshta stomatologija

PZU Prodent PZU Prodent
Kanino Br.4
Bitol, 7000

PZU D-r Shtrkovski PZU D-r Shtrkovski
Marijan Bozinovski 33
Bitol, 7000

ПЗУ Д-р. Штрковски, представува здравствена установа која нуди услуги од областа на стоматологијата.

AA Dental AA Dental
Cane Vasilev 3
Bitol, 7000

D-r Tomislav Vasilevski D-r Tomislav Vasilevski
Ul.Lavchanska Korija Br.3
Bitol, 7000

МИКРОСКОПСКО НАЈСОВРЕМЕНО ПЛОМБИРАЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА КОРЕНСКИ КАНАЛИ

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент
Smilevski Kongres 19
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација по општа стоматологија ПЗУ Маестро-Дент Д-р Ферди Адемоски

Stomatološka ordinacija D-r Dinevski Stomatološka ordinacija D-r Dinevski
Dovledzik 116
Bitol, 7000

Хирургија, протетика, лечење на заби, пломби, белеење, импланти - бренд Alpha - Bio Tec

Stomatoloska Ordinacija Andreevski Stomatoloska Ordinacija Andreevski
Sveti Naum 1/1
Bitol, 7000

DENTAL OFFICE WWW.DENTOFFICE.COM.MK