Ekstradent

Stomatologija Stomatoloska ordinacija

Dental clinic

Operating as usual

[03/12/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ

Со оглед на препораките во ординацијата ќе се примаат само пациенти без следниве симптоми:

-настинка,
-зголемена телесна температура,
-кашлица,
-забрзано и скратено дишење.
Пациенти кои патувале во кризните региони како и пациенти кои биле во контакт со лица од кризните региони или заразени заразени со COVID-19, нема да се примаат.
Пациентите со акутна болка а со присутни симптоми од горенаведените, претходно да се јават за консултација и упатства.

Пред влез во ординацијата задолжитено измијте ги рацете со вода и сапун минимум 20 сек.и користете го дезинфициенсот.

Во нашата ординација се спроведуваат сите потребни мерки во спречувањето на ширење на инфективни заболувања и COVID-19.

30/05/2015

Ekstradent

Untitled Album 30/05/2015

Untitled Album

16/02/2015

Ekstradent's cover photo

[07/28/14]   Na site prijateli od muslimanska veroispoved cestit Ramazan Bajram!

12/10/2013

Ekstradent's cover photo

11/01/2013

Najgolemiot doktor nad site doktori D-r Trajce Spirovski 1949- 2009

11/01/2013

Timeline Photos

11/01/2013

Timeline Photos

11/01/2012

Untitled Album

Location

Telephone

Address


Aleksandar Turundzev 5/68
Bitol
7000

Opening Hours

Monday 08:00 - 15:00
Tuesday 08:00 - 15:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 12:00 - 20:00
Friday 08:00 - 15:00
Saturday 09:00 - 12:00
Other Dentists in Bitol (show all)
БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка орд БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка орд
Bitol, 7000

БТ ДЕНТ, Стоматолошка и орално-хируршка ординација, Д-р Боро Тошески BT DENT, Dental Clinic, D-r Boro Tosheski

Studio Dentist Lab Studio Dentist Lab
Lavcanski Pat Bb
Bitol, 7000

Zabotehnicka laboratorija

Stomatoloska Ordinacija Dr-Bejkovski Stomatoloska Ordinacija Dr-Bejkovski
Bataljon Stiv Naumov 24
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со заботехничка лабораторија.

PZU Beladent PZU Beladent
Darvinova Bb
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Беладент (Dental Office PZU Beladent)

ПЗУ Д-р. Кузмановски PZU D-r. Kuzmanovski ПЗУ Д-р. Кузмановски PZU D-r. Kuzmanovski
Peco Bozinovski 56 V
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Д-р.Кузмановски има соработка со Фондот за здравствено осигурување.