PZU Prodent

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from PZU Prodent, General Dentist, Kanino br.4, Bitol.

Operating as usual

08/03/2021

Почитувани дами,
тимот на ПЗУ ПРОДЕНТ Ви го честита 8ми март.🍀

Почитувани дами,
тимот на ПЗУ ПРОДЕНТ Ви го честита 8ми март.🍀

13/05/2020

[05/11/20]   Почитувани пациенти,

Со одлука на Министерството за здравство а во интерес на јавното здравје започнуваме со работа на 13.05.2020 (Среда)

😇Здравјето и безбедноста на нашите пациенти се примарен дел од нашата грижа, спроведени се сите мерки на превенција и заштита😷😷😷. Да бидеме одговорни сите, почитувајте ги упатствата и протоколи за лична заштита како и закажаниот термин.
❤Ве очекуваме❤️

078-275321
078-446878
075-275578

Со почит,
Продент

13/03/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Со оглед на препораките на Министерството за здравство на Република Македонија и СЗО, во нашата ординација ќе се примаат само пациенти БЕЗ следниве симптоми :

-настинка
-зголемена телесна температура,
-кашлица,
-забрзано и скратено дишење,

како и пациенти кои биле во контакт со лица од кризните региони или заразени со COVID-19 до пред 14 дена!!

Пациентите со акутна болка, а присутни симптоми од горенаведените, да се јават за консултација и упатства.

Пред влез во ординација ЗАДОЛЖИТЕЛНО измијте ги рацете во тоалет, триејќи ги рацете со вода и сапун минимум 20 секунди и користете го дезинфициенсот!

Непотребно не допирајте површини во ординацијата.

Нашата ординација ги спроведува сите досега потребни мерки во спречувањето на ширење на инфективни заболувања и актуелниот COVID-19.

08/03/2018

На сите припаднички на понежниот пол им го честитаме 8ми март!!!

19/10/2015

PZU Prodent

Повеќегодишно искуство со извонредни резултати во белеење на забите...
POLANIGHT - гел за домашна употреба врз база на carbamide peroxide
Ние се грижиме за Вашата насмевка...

19/10/2015

PZU Prodent's cover photo

zdravo.com.mk 23/05/2013

Миењето на забите ќе ви го спаси животот

zdravo.com.mk Научниците откриле дека бактериите од устата преку раскрвавените непца може да влезат во крвотокот. Истражувањето на универзитетот во Цирих покажува дека многу опасни бактерии на овој начин продираат во нашата крв, а може да предизвикаат...

10bez10.com 22/05/2013

Анимација: Забарот низ призмата на бактериите

10bez10.com Наредниот пат кога ќе отидете на забар, сетете се како ги тероризирате микроогранизмите кои живеат удобен живот низ вашите заби.

doktori.mk 10/05/2013

Превенција на првите трајни молари - залевање на фисури

doktori.mk Првите трајни молари никнуваат околу шестата година од животот. Овие заби не заменуваат ниту еден млечен заб...

doktori.mk 09/05/2013

Колкав е Вашиот ризик од појава на кариес?

doktori.mk Современиот начин на живеење со себе носи низа привилегии што значат подобрување и унапредување на...

08/02/2013

PZU Prodent

Повеќегодишно искуство со извонредни резултати во белеење на забите...
POLANIGHT - гел за домашна употреба врз база на carbamide peroxide
Ние се грижиме за Вашата насмевка...

10/01/2013

PZU Prodent

Повеќегодишно искуство со извонредни резултати во белеење на забите...
POLANIGHT - гел за домашна употреба врз база на carbamide peroxide
Ние се грижиме за Вашата насмевка...

28/11/2012

PZU Prodent

Повеќегодишно искуство со извонредни резултати во белеење на забите...
POLANIGHT - гел за домашна употреба врз база на carbamide peroxide
Ние се грижиме за Вашата насмевка...

[11/28/12]   За блескава насмевка и здрави заби! Попуст на чистење на забен камен, субгингивални конкременти, парадонтални џебови, меко-ткивни наслаги, флуор импрегнација и преглед со план на лекување во ПЗУ " Продент 1 „ кај Ат Пазар...Ве очекуваме :D

25/10/2012

Повеќегодишно искуство со извонредни резултати во белеење на забите...
POLANIGHT - гел за домашна употреба врз база на carbamide peroxide
Ние се грижиме за Вашата насмевка...

09/10/2012

Како правилно да ги четкате Вашите заби :)

08/10/2012
08/10/2012

PZU Prodent's cover photo

[09/30/12]   Не чекајте да се појави болка. Редовно посетувајте го вашиот заболекар дури и само превентивно, затоа што, дури и да одржувате добра хигиена на устата, тоа не може да ја замени потребата од редовна контрола кај специјалист.

[09/25/12]   ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ
ПОПУСТ во ПЗУ ПРОДЕНТ 1 ( 15 мај 4/1/66, Ат Пазар) !!!
- белеење на заби
- сите видови композитни (бели) пломби
- чистење забен камен и полирање
- мостови, коронки, вилици
- циркони.

01/09/2012

НАЈНОВ СЕТ ЗА НЕИНВАЗИВНО БЕЛЕЕЊЕ НА ЗАБИТЕ !!!

[08/31/12]   НАЈНОВО !!!
Бесплатен дигитален контролен преглед.

[08/31/12]   50 % попуст за сите студенти и средношколци во П.З.У. ПРОДЕНТ 1... Ваше е да не посетите а наше да се погрижиме за Вашата насмевка !!!

23/08/2012

Ние се грижиме за Вашата насмевка

17/08/2012

Timeline Photos

17/08/2012

PZU Prodent's cover photo

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Address


Kanino Br.4
Bitol
7000
Other General Dentists in Bitol (show all)
Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент
Smilevski Kongres 19
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација по општа стоматологија ПЗУ Маестро-Дент Д-р Ферди Адемоски

PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski
Gorno Orizari
Bitol, 7000

stomatoloshka ordinacija po opshta stomatologija

Dental Care Bakrevski Dental Care Bakrevski
Kliment Ohridski 27 (Pelagonka 2)
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со најсовремена опрема предводена од Д-р Бакревски Горан.

AA Dental AA Dental
Cane Vasilev 3
Bitol, 7000

Stomatoloska Ordinacija Andreevski Stomatoloska Ordinacija Andreevski
Sveti Naum 1/1
Bitol, 7000

DENTAL OFFICE WWW.DENTOFFICE.COM.MK

PZU Kulevski PZU Kulevski
Filip II Makedonski, Br.35, Stan 1
Bitol, 7000

00389 78 561 430 00389 71 249 523

PZU D-r Shtrkovski PZU D-r Shtrkovski
Marijan Bozinovski 33
Bitol, 7000

ПЗУ Д-р. Штрковски, представува здравствена установа која нуди услуги од областа на стоматологијата.

D-r Tomislav Vasilevski D-r Tomislav Vasilevski
Ul.Lavchanska Korija Br.3
Bitol, 7000

МИКРОСКОПСКО НАЈСОВРЕМЕНО ПЛОМБИРАЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА КОРЕНСКИ КАНАЛИ

Stomatološka ordinacija D-r Dinevski Stomatološka ordinacija D-r Dinevski
Dovledzik 116
Bitol, 7000

Хирургија, протетика, лечење на заби, пломби, белеење, импланти - бренд Alpha - Bio Tec