Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент

Стоматолошка ординација по општа стоматологија ПЗУ Маестро-Дент
Д-р Ферди Адемоски Ние сме тука да ви помогнеме да ја добиете насмевката која што ја заслужувате користејќи ги најдобрите и најквалитетните материјали и методи во стоматологијата,во место каде што ке се чувствувате пријатно и опуштено.

Operating as usual

25/12/2020

New smile 😁

[05/12/20]   Почитувани пациенти!!!
Ве известуваме дека на 13.05 (среда), продолжуваме со редовна работа.
Со цел превенција и заштита на вашето здравје, ве молиме да се придржувате на протоколите од надлежните институции кои на секој пациент поединечно ќе бидат објаснети пред секоја интервенција.
- најважно е навремено закажување и почитување на закажаните термини, со цел да се избегнува создавање гужви -
- закажување на 078232075

Со почит Д-р Ферди Адемоски

[03/31/20]   Почитувани пациенти,

Ве известуваме дека поради епидемијата со вирусот COVID-19, Министерството за здравство донесе Одлука за привремено мирување на Стоматолошките ординации, поради тоа ве известуваме дека ПЗУ Маестро-дент нема да работи до добивање на следни насоки.
Во случај на итни состојби:
- силна забоболка која трае
- оток
- крварење од устата кое не престанува
- скршеници на вилиците и забите,
ве замолуваме да не исконтактирате на долунаведениот контакт број за да можиме како ваш матичен стоматолог да ви помогнеме при проследувањето до ИТНАТА СТОМАТОЛОШКА СЛУЖБА во здравствениот дом ( уред ) Битола.

Достапни сме секој работен ден од 8:00 до 20:00ч.

Ви благодариме на вашето разбирање и ве замолуваме да останите дома и бидете одговорни за вашето и здравјето на вашите најблиски.

Со почит,

Д-р Ферди Адемоски
📞 078232075

06/02/2020

New case completed ✅

25/01/2020

Корекција на забите во горната вилица кај кои поради прекумерна истрошеност беше изгубена естетиката и функцијата кај пациентот.

30/12/2019

Среќна Нова година и весели Божиќни празници!

15/11/2019

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент

14/11/2019

Почитувани,
Чест и задоволство ни е да ви најавиме дека почнувајќи од 15.11.2019 Стоматолошката ординација “Маестро Дент” се сели на нова локација која се наоѓа над авто салонот Шкода Јосифов на улица Довлеџик.
Во комплетно нов амбиент опремено со највисоки стандарди продолжуваме да се грижиме за вашата насмевка.

Со почит
Тимот на ПЗУ “Маестро Дент” - Битола
Др. Ферди Адемоски

01/08/2019

Work hard and stay humble ;)

09/01/2019

Корекција на поставеност,форма,боја и облик на заби кај млада пациентка со безметална керамика.

[01/02/19]   Ви благодариме за покажаната доверба, ви стоиме на располагање за уште многу прекрасни насмевки.
ПЗУ Маестро Дент ви посакува среќни новогодишни и божиќни празници ❄️🎉
🎉Среќна Нова година 🦷

22/12/2018

Кога твојата работа ќе промени нечиј живот,тогаш знаеш дека вредело.. 🙏

29/09/2018

Transformation done ✔ have a good weekend 😀

10/07/2018

😀😁

05/04/2018

Korekcija na diskolorirani endodontski tretirani zabi,vo ovoj slucaj 24 i 26 so izrabotka na metal keramicki koronki 😁🤣

28/12/2017

Среќни празници ви посакува тимот на ПЗУ Маестро-Дент и Rentgen Za Zabi🎄🎇✨

23/12/2017

Ordinacisko beleenje na zabite vo edna poseta za bleskava nasmevka.
Imajte ubavi praznici 🎆😃

11/12/2017

Share your smile with the world. ..😃😁

22/09/2017
18/07/2017

Be happy and smile 😀😀

14/07/2017

I call it magic 😁💪

13/07/2017

Smiles are always in fashion 😃

19/05/2017

Do me a favor...and smile 😁

14/03/2017

Uste edna prekrasna nasmevka😁💪😷

02/02/2017

Се започнува со насмевка 😀 Целосна реконструкција на забалото,добивање на нов изглед и природна насмевка 😷💪😁

03/09/2016

Smile makeover 😷 😄 💪

29/04/2016

Nerve extirpation

doktori.mk 07/04/2016

7-ми Април, Светски ден на здравјето - ден на основањето на Светската Здравствена Организација(СЗО)

doktori.mk Денеска е светскиот ден на здравјето кој се прославува секоја година на 7 април, со што се и одбележува денот...

doktori.mk 05/04/2016

Забен камен – зошто и како настанува

Keep it clean and smile everyday :)

doktori.mk И покрај сите напори за имање на здрав орален медиум, кај голем број луѓе се забележува создавање на тврди...

12/02/2016

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент's cover photo

12/02/2016

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент

Location

Category

Telephone

Address


Smilevski Kongres 19
Bitol
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 14:00
Other General Dentists in Bitol (show all)
Stomatološka ordinacija D-r Dinevski Stomatološka ordinacija D-r Dinevski
Dovledzik 116
Bitol, 7000

Хирургија, протетика, лечење на заби, пломби, белеење, импланти - бренд Alpha - Bio Tec

PZU Kulevski PZU Kulevski
Filip II Makedonski, Br.35, Stan 1
Bitol, 7000

00389 78 561 430 00389 71 249 523

D-r Tomislav Vasilevski D-r Tomislav Vasilevski
Ul.Lavchanska Korija Br.3
Bitol, 7000

МИКРОСКОПСКО НАЈСОВРЕМЕНО ПЛОМБИРАЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА КОРЕНСКИ КАНАЛИ

Dental Care Bakrevski Dental Care Bakrevski
Kliment Ohridski 27 (Pelagonka 2)
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со најсовремена опрема предводена од Д-р Бакревски Горан.

PZU Prodent PZU Prodent
Kanino Br.4
Bitol, 7000

Stomatoloska Ordinacija Andreevski Stomatoloska Ordinacija Andreevski
Sveti Naum 1/1
Bitol, 7000

DENTAL OFFICE WWW.DENTOFFICE.COM.MK

PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski
Gorno Orizari
Bitol, 7000

stomatoloshka ordinacija po opshta stomatologija

PZU D-r Shtrkovski PZU D-r Shtrkovski
Marijan Bozinovski 33
Bitol, 7000

ПЗУ Д-р. Штрковски, представува здравствена установа која нуди услуги од областа на стоматологијата.

AA Dental AA Dental
Cane Vasilev 3
Bitol, 7000