Stomatološka ordinacija D-r Dinevski

Хирургија, протетика, лечење на заби, пломби, белеење, импланти - бренд Alpha - Bio Tec Dentist & Dental Office

Operating as usual

media.tenor.co 08/03/2021

media.tenor.co

media.tenor.co

14/05/2020

Почитувани пациенти ПЗУ Д-р Менде Диневски започна со работа.

Работно време од 10 часот - 18 часот.

За посета, задолжително да закажете термин на 076666444.

При влез во ординацијата да се следи протоколот за дезинфекција.

Задолжително носете маска при посетата на нашата ординација.

Ве молиме да доаѓате без придружба ,освен деца до 13год.

Да ги почитуваме мерките на Владата, за доброто на сите нас.

[03/13/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, ПЗУ. Др. Диневски во рамките на законските обврски и зададените препораки од Министерството за Здравство и Владата на РСМ, истите ги почитува.
Во таа насока, уште еднаш Ве замолуваме да ги користите сите препораки и мерки при доаѓањето во нашата здравствена установа. Согласно препораките, лицата кои во изминатиот период, биле во една од земјите кои се ставени на листата на Министерството за Здравство како високо или средно ризични, треба да го поминат периодот на самоизолација, а потоа да го закажат својот преглед.
Заеднички, свесно и одговорно да се грижиме за нашето здравје, за здравјето на нашите најблиски.

13/12/2018
17/01/2018
29/12/2017

Dedo mraz dojde i kaj nas ;-)
Srekni Novogodisni i Bozikni praznici
Vi posakuva timot od ordinacija Dinevski

08/11/2017

NICE Implant Drill Protocol | ALPHA-BIO TEC.

Со клик на линкот можете да се запознаете со процесот на вградување на Имплант Alpha-Bio кој го вградуваме во нашата ординација. Самата интервенција на поставување на импланти, посебно кога станува збор за поединечни импланти, не трае долго, и најчесто поминува со полесен постоперативен период и од самото вадење на заб.

NICE is an advanced new NARROW implant solution for narrow alveolar ridges and limited spaces by adjacent teeth and roots. With a narrow and tapered body, an...

08/11/2017

Почитувани сограѓани,

Стоматолошката Ординација Д-р Диневски настојува секогаш да Ви пружи квалитетни услуги во пријатен амбиент и со стручен третман. Сакаме да им помогнеме на нашите пациенти да го очуваат своето орално здравје и да ги подобрат здравите навики за зачувување на здравјето на нивните заби. Во таа цел, голем акцент ставаме на квалитетот на материјалите и опремата који ги користиме во нашата работа. Како Доктор Специјалист по Орална Хирургија секогаш превземам грижа да своите пациенти ги усмерам во навики кои ќе го подобрат нивното орално здравје.
Цел ми е секогаш да Ви дадам комплетен стоматолошки третман, по ваша желба, меѓутоа секогаш воден од позитивната стоматолошка пракса.
Знам дека ретко кој се радува при посетата на стоматолошката ординација, но наша обврска е да во релаксирана атомосфера и стручен третман секогаш направиме да имате позитивно стоматолошко искуство.

Ваш стоматолог,

Специјалист по Орална Хирургија,

Д-р Менде Диневски

06/11/2017

Stomatološka ordinacija D-r Dinevski's cover photo

Videos (show all)

Dedo mraz dojde i kaj nas ;-) Srekni Novogodisni i Bozikni praznici Vi posakuva timot od ordinacija Dinevski

Location

Category

Telephone

Address


Dovledzik 116
Bitol
7000

Opening Hours

Monday 09:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Friday 09:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Other General Dentists in Bitol (show all)
PZU Kulevski PZU Kulevski
Filip II Makedonski, Br.35, Stan 1
Bitol, 7000

00389 78 561 430 00389 71 249 523

AA Dental AA Dental
Cane Vasilev 3
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент Стоматолошка ординација ПЗУ Маестро-Дент
Smilevski Kongres 19
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација по општа стоматологија ПЗУ Маестро-Дент Д-р Ферди Адемоски

PZU D-r Shtrkovski PZU D-r Shtrkovski
Marijan Bozinovski 33
Bitol, 7000

ПЗУ Д-р. Штрковски, представува здравствена установа која нуди услуги од областа на стоматологијата.

D-r Tomislav Vasilevski D-r Tomislav Vasilevski
Ul.Lavchanska Korija Br.3
Bitol, 7000

МИКРОСКОПСКО НАЈСОВРЕМЕНО ПЛОМБИРАЊЕ И ЛЕКУВАЊЕ НА КОРЕНСКИ КАНАЛИ

Dental Care Bakrevski Dental Care Bakrevski
Kliment Ohridski 27 (Pelagonka 2)
Bitol, 7000

Стоматолошка ординација со најсовремена опрема предводена од Д-р Бакревски Горан.

PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski PZU Vizija-Dent Dr Mitko Gizdovski
Gorno Orizari
Bitol, 7000

stomatoloshka ordinacija po opshta stomatologija

PZU Prodent PZU Prodent
Kanino Br.4
Bitol, 7000